Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • راه ابریشم استاد ثابتی

منتقل شده
    23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    488 بازدیدها
    Negin_MN
    @moohamad-bahrami خواهش میکنم موفق باشید💫
  • هزینه ثبت نام آزمون های آزمایشی

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @امید-کرمی ماز 676 تومن حدودا 23 تا ازمونه تا اخر سال
  • نظرتون چیه؟

حل نشده راه ابریشم 1401 راه ابریشم آلا
    24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    زینب سوزنچیز
    @سید-حسین-قربانی-1 خواهش ميكنم خدارو شكر كه مفيد بود براتون :)
  • حسابان

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    آرش عباسیآ
    راه ابریشم کامل هست و نیاز به چیز دیگری نیست.
  • چیکار کنم؟!!!! کمکم کنید

حل شده
    52
    7 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AnselA
    @asiyeh-mallahi-kongi بله واقعا درسته متشکرم منم همینطور واسه شما انشاالله که موفق باشید
  • موضوع حذف شده است!

30
    2 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
  • ضعیف بودن در پایه و جبران تا روز کنکور ۱۴۰۱

حل نشده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    777 بازدیدها
    Mr SeriousM
    @هستیار-امانی 1:توکل ب خدا ۲:ب رتبه فک نکن ۳:اراده و تلاش ۴: با کیفیت بخون و با برنامه(مشاور خییلی خوبه) ۵:ب جلو نگاه نکن که هنوز اوووه چقدر مونده ک نخوندم ، تمرکزت رو بزار رو سطحی ک هستی ، پیشرفت با پیوستگی و استمرار ب دست میاد موفق باشی
  • تست آموزشی ✅

حل شده
    27
    4 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    756 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @mery-stetar نمیدونم والا 🥲 خب به غیر از این باید چیکار کرد؟؟
  • برنامه روتین دروس عمومی

حل نشده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    امید کرمیا
    سلام دوست عزیز. آرایه: اول تک آرایه ها رو کامل کامل بخون و بعدا تستشم بزن. و این تک آرایه ها رو در خود روزهایی که ادبیات می خونی قرار بده. بعد از اینکه تک آرایه ها رو تموم کردی ، هر شب ۳ تا ۵ تست از آرایه های ترکیبی بخون. دستور زبان: به نظر من خود دستور زبان رو در برنامه هفتگی ادبیاتت قرار بده و نیازی به برنامه روتین نداره. قرابت معنایی: اگه هر کدوم از کتابهای قرابت معنایی رو خریدی اول اون ۶۵ تا مفهومی که توی کتاب هستش بخون ( نباید اون ها رو حفظ کنی!!!). بعد از تموم کردن اونها هر شب ۵ تا ۱۰ تست قرابت بزن. کلوز و ردینگ: برای این مبحث اول یکی از کتابهای درک متن زبان رو بگیر و اون تکنینک هایی که در ابتدای کتاب اومده رو خوب بخون( من میگم کتاب لقمه ی ۴۰۳۰ مهرو ماه رو بگیر) بعد از تموم کردن اون قسمت هر شب یک تا دو عدد کلوز ردینگ بزن. درک متن عربی: برای این درس هم یکی از کتاب های درک متن عربیرو بگیر و اول تکنین های اول کتاب رو بخون . بعدا هر شب ۱ تا ۲ عدد درک متن عربی بزن. مطمئن باش با این روش حتما موفق می شی. 😉😉ولی باید پیوسته اون ها رو انجام بدی . نه اینکه یه هفته انجام بدی و یک هفته نه!! اگر ساعت مطالعه ت در روز: ۸ ساعته: روزی نیم ساعت وقت بذار ۱۰ ساعته: روزی ۴۵ دقیقه این کار ها رو انجام بده. ۱۲ ساعت: روزی یک ساعت. اگر هم می بینی انجام دادن همه این ها برای هر شب برات سخته می تونی اون ها رو ۲ پارتش کنی. یعنی فرضا شبی درک متن زبان و عربی بخون و شب بعد آرایه و قرابت. موفق باشی دوست عزیز😊😊
  • تعداد تست و یک منبع

حل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @nazanin-nobakht سلام کیفیت سوالاشون خوبه اما خوب اگ بخواین پی دی اف کنین سوالارو خیلی گرون میشه یادمه پارسال خواستم 100 تا تست زیست پی دی اف کنم 100 هزار تومن شد کتاب تست به نظرم به صرفه تره ولی اگر بخواین همون لیست سوال رو جواب بدین اوکیه
  • جزوات

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    Matin FeizianM
    چه خوب بنده نمیدونستم.. دستتون درد نکنه.. 🌹
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • ‌ سردرگمی در رابطه با دو هفته آخر تابستان

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    Matin FeizianM
    تشکر فراوان..
  • سوال مشاوره ای

حل نشده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    سلام خیلی خلاصه و ساده میگم به نظر من دو کار باید انجام داد: ۱-تست ۲-مرور برای من که کارساز بوده و نکات یادم میمونه، یادداشت نکات مهم و اونایی که یادتون میره تو یه کاغذ هم خیلی تاثیر داره و میتونید سریع یه نگاهی بهش بندازید.
  • تغییر رشته.آری یا نه.

حل نشده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    bahar mohammadi 0B
    @مهرداد-غلامی اگه بتونی از الان تا ۱۴۰۱ واسه کنکور ریاضی آماده بشی خیلی عالی میشه .. میدونم که کلاس آنلاین و امتحان نهایی و....در پیش داری ولی به نظر من ، شما که تجربی رو به خاطر حرف این و اون اومدی و الان علاقه نداری بهش خب چرا بیهوده تلاش کنی واسه گرفتن یه نمره یا معدل خوب تجربی؟!😕 نمیگم اصلا نخون ..بخون ولی با برنامه ریزی ..جوری که به درس های ریاضی فیزیک هم بتونی برسی .. والا به خدا اصلا معدل دیپلم چندان به درد نمیخوره تو کنکور
  • تست زنی

حل نشده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    Ma Je 0M
    سلام میتونید از مطالب مشاوره ای سایت قلمچی و یا کانال سیب ترش در روبیکا یا تلگرام استفاده کنید siiib_torsh@ پیشنهاد میکنم حتما کانال سیب ترش رو ببینید مشاوره هاش درمورد تست زنی و... عالیه
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • احساس تنهایی

حل نشده
    34
    3 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemeh8181F
    @reyhan-hmi سیلام این حس اگه یقتو گرفته و ولت نمیکنه تنها یه راه حل داره که زودگذر نباشه و اون رفاقت با خودته وتا وقتی رفیق نشی با خودت این حس باهات حس این تجربه داشتم
  • مشورت با آلایی ها 💙

حل شده
    37
    3 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    703 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @sina-bigdeli نشنیده بودم !😶 خدا رحم کنه