Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • چه کنم من؟

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    maryam111M
    سلام اگر مدرسه ات واقعا خوب نیست عوضش کن البته قبلش تحقیق کن و مطمئن شو که دبیرای مدرسه جدیدت خوبن اگر حضوری بشه درس خوندنت با آلاء میشه مثل ما منم دبیرای مدرسم خوب نبودن صبح ها میرفتم مدرسه عصر تو خونه فیلمای آلاء رو میدیدم یکم سختم بود که بخوام همه فیلما رو ببینم چون دیگه فرصتی برای تست زدن و خوندن درسا نمیموند واسم بنابراین میومدم قسمت ها و درس هایی که مشکل دارم رو از فیلمای آلاء میدیدم مثلا معلم زیستم اصلا خوب نبود به خاطر همین من صفر تا صد آقای موقاری همیشه تو برنامم بود و دقیقا اون مبحثایی که صفر تا صد رو میدیدم درصدم میومد بالا و اگ یه مبحث رو جا مینداختم و مثلا با خودم میگفتم این آسونه خودم میخونم و اینا درصدم میومد پایین عمومیا رو هم به جز آرایه ادبیات و قواعد عربی بقیه اش رو خودم میخوندم چون فیلم دیدن یکم وقتمو میگرفت نمیتونستم به بقیه درسام برسم پس به نظرم درسایی رو با صفر تا صد بخون که واقعا کمبودش رو تو مدرسه حس میکنی و اگر فکر میکنی با عوض کردن مدرسه دبیرای بهتری خواهی داشت حتما این کار رو بکن تا اون کمبودی رو که گفتم کمتر حس کنی یه گزینه دیگه هم داری که کلا با آموزش پرورش شهرت صحبت کنی که غیر حضوری درس بخونی البته این گزینه نیاز به بررسی دقیق و مشورت با مشاور و روانشناس داره
  • جمع بندی10و11در تابستان

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    Amirhossein AsadiA
    دوست عزیز اگقبلا ۱۰ ساعت خوندی پس میتونی جدا از ان ۶ ساعت ۳ یا ۴ ساعت اضاف کنی ولی من خودم چون قبلا خوندم و اوکیم نسبتا با برنامه خودم اختصاصی ۱۰ و ۱۱ رو دارم با تعداد تست بالا میبندم ولی این خیلی مهمه که بدونی سطحت چجوریه و به چی نیاز داری حواستو جمع کن که نوک نزنی اگ قراره ۱۰ رو ببندی خوب ببند ولی اینجوری نباشه یوکم ۱۰ بخونی یکم ۱۱
  • برنامه ریزی دهم تجربی تابستان

حل نشده @زیست دهم نظام جدید @نظامقدیم @همیار @فیزیک
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    506 بازدیدها
    فاطمه اسدیف
    @shayan-jowkar سلام منم بعضی از درس هارو یاد نگرفتم مثل ریاضی و بعضی دیگه ولی الان توی تابستون دارم فیلم های آلا رو نگاه میکنم مثل آقای لکستانی ک فوق العاده هستن بنظرم توی تابستون برنامه ریزی کن مثلن من صبح ها درس می خونم و بعد از ظهر ها هم فیلم هارو نگاه میکنم توام اگه اینکار و کنی بنظرم میتونی البته من برای عمومی ها برنامه ریزی نکردم چون حتی یک بار هم تدریس هاشونو گوش نکردم و نمیدونم چیکار کنم 😣
  • مشورت تحصیلی / سال کنکور / مدرسه یا آلا /راه ابریشم

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    .1381sahar.
    @atena-saghi مدرسه حتی اگر بده از دستش نده (: حضور سر کلاس یه چیز دیگه هست...البته هرکی هرچی بهت بگه با توجه به شخصیت خودش میگه نمیشه بگیم نه نرو صد در صد موفق نمیشی اگر بری! یا برعکسش (: هرکار میکنی فقط به این فکر کن سر جلسه آزمون وقتی پرسیدی از خودت راضی ای فقط یه جمله بگی...پشیمون نمیشم (: من سر آزمون هیچ سوالی رو بلد نبودم کلی هم در طول سال درس خونده بودم ودرگیر بودم ولی وقتی سوالات رو نگاه میکردم فقط این سوال رو پرسیدم و گفتم هرچی بشه راضی ام از خودم(:
  • نبود مشاور می تونه در عدم پیشرفت اثرگذار باشه؟

حل نشده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    لاله وطنیل
    @ahoora-bahramizadeh نخیر کسی که بخواد بخونه خودش راهشو پیدا میکنه آزمون آزمایشی که هست. انقدر تلاش میکنه تا خودشو بکشه بالا. آزمون ها خودشون بهترین مشاور البته بعد خدا هستن
  • برنامه ریزی دهم

حل شده
    71
    2 رای ها
    71 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    0-0ftm0
    @z-gheibi چشم😂🌹
  • آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری

حل شده
    42
    2 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    z GheibiZ
    @tara-mm در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است: @sina-sina سلام منم سال دیگه میرم دوازدهم اما رفتم قلمچی ، یعنی بده؟! نظراتو خوندم امیدم از دست رفت😕😕😕 سلام نه ناامید ‌نشین من کانون بودم خیلی راضی بودم
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • کمک برا استارت ۱۴۰۱

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @فاطمه-موسوی-0 سلام هرچه زودتر شروع کن .فیلم ها رو هم از هر استاد یدونه دانلود کن ببین با کدوم بهتر ارتباط بیشتری میگیری با همون پیش برو و اگه از الان شروع کنی قطعا موفق میشی
  • در حال خودکشی

28
    7 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    917 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @reza_12tajrobi عدالت آموزشی در ایران چیه عدالت در سراسر جهان پر میشه با ظهور او طبق حدیث اصلاااا گدا پیدا نمیشه صدقه بدی در این حد عدالت بر قرار میشه بر شما به فکر آموزشی
  • لزوم وجودِ برنامه شخصی

حل نشده @مدیر @کنکور۱۴۰۱ دانش آموزان آلا برنامه ریزی نظام جدید
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    Amoo SepiA
    @mohammad-hossein-kazemi کاملا موافقم.کاش مختصر و در عین حال کافی باشن این آموزش ها
  • کم خونده ها دستا بالا😅

حل نشده
    6
    17 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    Alireza MousaviA
    @masih-shirdel بخون که عاقبتت مث من نشه
  • برنامه ریزی برا کنکور1401 🙄

حل نشده
    13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    451 بازدیدها
    z GheibiZ
    @fat_-p خیلی روشن باشه اصلاااا ناامید نباشید من این لحظات رو تجربه کردم اگه ناامید نبودم همون سال اول قبول میشدم انشاالله 🤲🙂
  • ترکیبی

حل نشده
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    C
    سلام خسته نباشید همگی ! کسی هس ک طبق برنامه ریزی ترکیبی استاد علیرضا افشار ک خودشون اموزش دادن برنامه ریزی کنه ؟! اگ کسی هس لطفا بگ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا
  • زمان 🕰

حل نشده
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    638 بازدیدها
    z GheibiZ
    @zahra-kahnamouie در زمان 🕰 گفته است: @z-gheibi ممنونم ازتون🌸 ان شاءالله بتونم درست حل کنم☹🙃 خواهش می کنم 🌷 حتما میتونید 🙂
  • خودکار

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    yas taY
    @zahra-forouzanfar @masoumeh-shokrollahi سپاس
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • جمع بندی کل سال

حل نشده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @ali-javadi اره یکی دیر شروع میکنه جمع بندیش میرسه به اردیبهشت یکی زود شروع میکنه زودم تموم میکنه از عید میره ازمون جامع میزنه اگه منظورت برای کنکور01 هستش از حالا انقد ذهنتو درگیر نکن گه هم میدونی خیلی اذیت میشی و نمیدونی چیکار کنی با مشاور حتما صحبت کن(با یه خوبش)
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • یادگیری زبان

حل شده
    55
    2 رای ها
    55 دیدگاه‌ها
    867 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @maryam111 ای بابا ببخشید واقعا 😬😑 فکر شو نمیکردم این هم موردی داشته باشه متوجه شدم خب اونم پاک کنین بی‌زحمت ناظم جون ❤️🌷