Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • رفقای انسانی

حل نشده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    حسین نادریح
    @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء
  • انتخاب رشته برای متوسطه دوم

حل نشده @تجربیا نظام جدید
    15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    hoxxeinH
    هدایت تحصیلی و اینا همش چرت و پرته پارتی داشته باشی مدرسه خوب مینویسن یا پول :/
  • راهنماییم کنید دوستان 🌼

حل نشده
    26
    6 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    853 بازدیدها
    mohammadhosien mazaheriM
    @bahar-mohammadi-0 خواهش میکنم
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    0
    2 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
  • کنکور سراسری

حل شده
    16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    marziyeh fallahM
    @ز-زارع-خلیلی خاهش میکنم:rose:
  • سقف مطالعه

حل شده
    9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    421 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    @سارا-m-0 🌻😂
  • مرور

حل نشده
    4
    5 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    Tara MmT
    ممنون از راهنماییتون دوستان
  • نظرسنجی: فعالیت ورزشی در سال کنکور چگونه باشد؟

حل نشده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    Tannaz DalirT
    @mamari-82 اره خیلی خوبه به ادم اعتماد به نفس میده ولی خب اسب هست دیگه یهو یه حرکتی میزنه میخوری زمین درب وداغون میشی البته باشگاه ما تازه شروع به کار کرده زمین ایمن نداره باید بریم تو یه بیابون اونجا تمرین کنیم سنگ و خار هم زیاد هست کلا با یا خدا و صلوات تمرین میکنیم از این جهت میترسم دوباره مصدوم شم 😁😅
  • کنکور هنر

حل نشده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Nr BbhN
    @ariana-ariana ممنونم
  • تغییر رشته از تجربی به ریاضی و کنکور ریاضی

حل نشده تغییر رشته تجربی ریاضی
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Special AMIRS
    @sajad-ghanbari اکثر برنامه نویس هایی که میشناسم، حالا تو golang ، اگر دانشگاه رفته باشن، مهندسی کامپیوتر میخونن، حتی بعضیاشون هم برق میخوندن و به کامپیوتر تغییر رشته دادن
  • قوی شدن ریاضیات و محاسبه

حل نشده
    13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    حسین شاکریح
    @tara-mm راه ابریشم
  • شماره داوطلبی و قلم چی

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    891 بازدیدها
    C
    @first :cherry_blossom: :leaf_fluttering_in_wind: :cherry_blossom: خاهش میکنم کاری نکردم:dizzy:
  • خلاصه نویسی

حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Sarah GhanaatiyanS
    سلام وقتتون بخیر دینی: اصلا نیازی نیست چون کتاب پر از نکتس و نمیشه خلاصه نویسی کرد و از اونطرف بصورت نمودار درختی و... درسنامه کتاب های تست مثل گاج و خیلی سبز دارن و میتونید از اونا استفاده کنید عربی: فقط بخش قواعد اونم خیلی مختصر و مفید زبان: یک سری فرمول و تکنیک برای گرامر میتونه کاربردی باشه فارسی:برای قرابت نه چون مهارت هس و باقی موارد هم ک حفظ کردنی هس و فکر نمی‌کنم نیاز باشه برای تخصصیا از جمله فیزیک، ریاضی و شیمی هم فقط فرمول + اشاره کلی به همون مبحث و اینجور چیزا و اینکه ریحانه جان هم توضیحات خوبی دادن موفق باشید🌸
  • انتخاب رشته

حل شده
    31
    2 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    570 بازدیدها
    Masoumeh.shM
    @n-n-good خواهش میکنم
  • حس نتونستن

حل نشده
    20
    7 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    615 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    سلام به نظر من اگه یکی روزی ۲۴ ساعت هم بخونه باز ته دلش یه حسی هست که نکنه نشه؟ آقای موقاری یه صحبت خیلی خوبی داشتن، میگفتن که :«فرض کن اصلا تو درس ها صفر هستی، توکه بلاخره این کنکور را میدی پس بخون که یه کنکور بهتر بدی، یه رشته بهتر قبول شی. بخون که سر جلسه سرت را بیاری بالا بگی خدایا من، تلاشم را کردم دیگه این شد.» باور کنید که میشه از صفر شروع کرد، تا وقتی نفس می‌کشین و ضربانی هست، هنوز دیر نیست. من امسال پشت کنکوری بودم الان که تموم کردم و دارم از بیرون به این مسیر نگاه میکنم میبینم که قرار نبود کار عجیبی انجام بدیم، کلی هم وقت داشتیم، مسئله اینه که ما وقتی میخوایم یه کاری را شروع کنیم به کل مسیر نگاه می‌کنیم انگار که قراره اون را یه شبه طی کنیم، ولی اینطور نیست اولش را باید با قدم های کوچک شروع کرد.
  • تابستون آزمون آره/نه

حل شده
    10
    1
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    M
    @زهرا-بنده-خدا سلام اگر مشکلتون حل شده، تاپیک رو تغییر وضعیت بدید به «حل شده» ممنون
  • مشاوره

حل نشده کنکوری ها مشاوره انتخاب رشته دانشجو دانش آموز
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    464 بازدیدها
    maryam111M
    @so-y ترمی چشم پزشکی که الان رفته تو تخصص ینی اول باید پزشکی بخونید بعد آزمون تخصص بدید چشم پزشکی قبول بشید پردیسای پزشکی زیر ۱۰ تومن فکر نمیکنم باشه دیگه هوشبری هم تو همون مایه های پرستاریه شاید یکمی کمتر
  • زمان تست

حل نشده
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    ladan.karami karamiL
    @محمدرضا-منعمیان سلام. امیدوارم خوب باشید بهترین کاری که می تونید بکنید زیاد تست زدن است. وقتی زیاد تست می زنید قلق هر سوال دستتون می آد. برای تست های مول و استوکیومتری هم بیشتر وقت ها اعداد رو اگر یه تجزیه ساده کنید خیلی راحت باهم می رن. اما پیشنهاد می کنم راه های محاسبه سریع که خیلیی تو گوگل هست رو هم بخونید و اونایی که براتون راحت بود را استفاده کنید تا دستتون بیاد. موفق باشید