Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • چجوری دوباره شروع کنم؟

10
    6 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    negin wN
    @Amin-th 🌷
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
  • مشکل در دروس مختلف

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    romisaR
    @Amir-Nasiri-0 در مشکل در دروس مختلف گفته است: @romisa بعد اگه از حالا شروع کنم تورشته ریاضی زیر هزار می تونم بشم اگه تا اون زمان پیوسته بخونید وتست زیادی بزنید و جمع بندی مناسبی داشته باشید بله✅
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • راه ابریشم ریاضی تجربی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    25 بازدیدها
    Amin.thA
    @ناظم @همیار @M-an
  • کمکی

10
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    Amin.thA
    @آنشرلی در کمکی گفته است: @Amin-th در کمکی گفته است: سلام. خب تو این مدت زمان حدود 4 ماهی ک مونده نباید خیلی وقت زیادی رو به درسنامه و نوشتن و اینا اختصاص بدید؛باید بیشتر تست بزنید پیشنهاد میکنم از فیلمایی مثل کارگاه های نکته و تست استفاده بکنید که توش به صورت خلاصه وار درسنامه گفته میشه و بعد استاد میره سراغ تست ها و اینکه نیاز نیست همه چیز رو به صورت مو به مو بنویسید ؛ با توجه به این زمان سعی کنید خیلی خلاصه بنویسید یا حداقل فقط نکات خیلی مهم و تستی رو بنویسید و اینکه اگر فیلمها رو میبینید فکر نمیکنم دیگه نیازی به درسنامه داشته باشید،البته برای هرکسی فرق داره؛خودم اینجوریم ک فیلمو میبینم و برام کار همون درسنامه رو میکنه. بعدش میرم سراغ تستا. کاملا درسته خیلی ممنون از کمکتون🌸 خواهش میکنم موفق باشید:rose:
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • برنای از امروز برا 95 روز باقی مانده.

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    81Sobhan8
    @sahar-zamani دینی هر سه سال تو سه هفته جمع میشه حتما بخونن . عربی هم همین طور البته عربی باید روزانه تست ترجمه بزنی . شیمی 3 فصل 3 آسونه ولی فکر میکنم 3 تست داشته تو کنکور 98 و فصل 7 زیست 2 رو بخون حتما ,تقریبا متوسط هستش درجه دشواریش
  • ایا درسته؟؟

31
    2 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    FragileF
    @hamnafass عاهااا چشششمم❣❣
  • مشاوره...

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    FragileF
    @abbas-mansouri-0 بهتره ی تاپیک جدا بزنی !!!!
  • دغدغه شیمی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    LiliL
    @samaneh-samimifard خب عزیزم شما اشتباه کردی ریسک به این بزرگی کردی و درس به این مهمی رو انداختی آخر😐اصولا این درس برات حذف شده به حساب میاد ولی خب بنظرم بشین یه چنتا مبحثو بخون و تستاشم از کتاب تست بزن خب دیر نشده هنوز
  • چه طوری شروع کنم برای خوندن؟

31
    2 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    romisaR
    @zzz-r در چه طوری شروع کنم برای خوندن؟ گفته است: @romisa سلام ممنون از راهنمایی مفیدت فقط ی چیزی میشه چندتا کتاب کا تست که گفتار به گفتار تستای جدا و خوبی داره و تفکیک شده معرفی کنید سلام من نظام قدیم بودم برای دروس نظام جدید دوستان راهنمایی می کنن @همیار
  • همایش تفتان

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    dlrmD
    سلام عیدتون مبارک باشه :) بله به نظرم فرقی نمیکنه دیگه :) با توجه به اینکه تفتان های جدید برای کنکور 1400 هستن تقریبا...چون جمع بندی دهم و یازدهم رو دارن:) موفق باشید
  • تقسیم بندی زمان هنگام آزمون

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    17 بازدیدها
    romisaR
    @نیما-آریان سلام شما باید آزمون غیرحضوری به تعداد زیاد با زمان و طبق شرایط آزمون حل کنید میشه از موسسات مختلف هم باشه به چک نویس های کوچیک عادت کنید وقتی دارید تست حل می کنید تست زماندار یادتون نره اخر هر فصل
  • صفر تا صد ریاضی

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    FragileF
    @چیپس-سرکه-ای مررسی...
  • عکس برنامه ریزی

30
    4 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    مليكابانوم
    @Amir-Salari-moghaddam تو رشته ي ما كه نميشه بعضي درسا كلا عوض شده كتاب البته بعضيا مشكل نداره درس به درس سوال كنين و تاپيك بزنين واسش
  • نظرتون چیه؟؟

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    M
    ب نظرم نری بهتره
  • همایش جمع بندی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    M.anM
    @MahdiNOVE سلام بله در دست بررسی هست
  • استراحت

29
    2 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    مليكابانوم
    @Sajjad-l رطب خورده منع رطب كي كند ولي بدترين كار ممكنه مجازي اومدنه بين درسا از درس جدا ميشين
  • نیاز ویژه

16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    مليكابانوم
    سوال بودا 🙄