-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n ممنونم
-
-
besjinid dars bekhonid
-
@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@jahad-20 اوکی فقط مواظب باشین معتاد نشین
راست میگه
-
@M-bahrami1378 آعشقتم با این استیکر
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n
️
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم دعوا نیست، بحثه، من مشکلم با این برخورد نبود، مشکلم اینه از یکی دوسال پیش کلا اعضای انجمن که تغییر کردن، فضای انجمن همش درگیر دعوا و بحث بوده، بحثا و دعواهای بچگانه و بی دلیل، اینم نمونش بود
کاری که باید انجام بشه توسط کسی که وظیفشه، باید انجام بشه، فرقی نداره که کی باشه، اگه تو جامعمون هم همین چیزای ساده رو رعایت میکردیم، الان این همه مشکل نداشتیم، انجمن کاملا نمونه ی یه جامعه کوچیکه
سعی کنین یکم بخشنده تر، لطیف تر، مهربون تر و برادرانه و خواهرانه تر باهم رفتار کنید نه با تندخونی و بی رحمی.
خدانگهدارتون دوستان
من حرفتون رو تمام و کمال قبول دارم و ازتون بی نهایت ممنونم:)
ولی بمونید اگه میشه تاپیک زیست تون خيلي خوبه:)
امکانش نیست؟:)نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم نخیر، اینجا بقیه فکر میکنن که چه چیزایی هست و ازش بی خبر هستنو کلی چیز دیگه به ادم مچسبونن، اینکه مثلا رفتار من احساسیه یا منطقی یا چیزای دیگه. ادم میاد چارتا حرف حسابی بزنه، میگن ببین چه نفعی بهش میرسه.
یکم مراقب آلا باشین، حس میکنم داره از اهدافش دور میشه، البته انجمنش.
-
besjinid dars bekhonid
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
besjinid dars bekhonid
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-alirezaq
حرف خوبیه
-
خانوم دعوا نیست، بحثه، من مشکلم با این برخورد نبود، مشکلم اینه از یکی دوسال پیش کلا اعضای انجمن که تغییر کردن، فضای انجمن همش درگیر دعوا و بحث بوده، بحثا و دعواهای بچگانه و بی دلیل، اینم نمونش بود
کاری که باید انجام بشه توسط کسی که وظیفشه، باید انجام بشه، فرقی نداره که کی باشه، اگه تو جامعمون هم همین چیزای ساده رو رعایت میکردیم، الان این همه مشکل نداشتیم، انجمن کاملا نمونه ی یه جامعه کوچیکه
سعی کنین یکم بخشنده تر، لطیف تر، مهربون تر و برادرانه و خواهرانه تر باهم رفتار کنید نه با تندخونی و بی رحمی.
خدانگهدارتون دوستان
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بیخیال
بحث سنگینی است که در این مقال نمیگنجه ! منظور منو متوجه نشدی از اول...خواستی یه روز همه ببینیم یه صحبت دو دقیقه و نه بیشتر در موردش بکنیم:)))
-
@nafas-n
bi bala -
@M-bahrami1378
dokhtari ya pesar akhar nafahmida, -
@M-bahrami1378
dokhtari ya pesar akhar nafahmida,نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-alirezaq دختره
-
@M-bahrami1378
dokhtari ya pesar akhar nafahmida,نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-alirezaq دختر
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما فردا میخوایم تومدرسه یه کارایی برای مدرسه انقلاب میخوام جمله و متن درباره افزایش معنویت واخلاق درجامعه با انقلاب بنویسم تو اینترنت چیز خوبی پیدانکردم چیکارکنم
-
@nafas-n
jeddan? -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_
خانوم
اگه ناراحت شدین، معذرت میخوام و طلب حلالیت میکنم.در پناه حق باشین دوستان : )
-
@sheyda-fkh
ممنون عزیزم تو خوبی؟نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sheyda-fkh
ممنون عزیزم تو خوبی؟شکر منم خوبم
خانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sheyda-fkh شیدا راستی ی پیشنهاد
️ تیپ تست سراسری زبان میتونی باهامون کار کنی؟:) یا وقتش رو نداری هوم؟
اوهوم پیشنهاد خوبیه اگه تونستم چشم حتما
-
ما فردا میخوایم تومدرسه یه کارایی برای مدرسه انقلاب میخوام جمله و متن درباره افزایش معنویت واخلاق درجامعه با انقلاب بنویسم تو اینترنت چیز خوبی پیدانکردم چیکارکنم
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 زندگی نامه ی یه شهید انقلاب رو پیدا کنید خب بنظرم خوبه
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی نمیتونه کمکی کنه