-
Shaqa Slt
ولی همون سال اول باید نهایت تلاشتو بکنی که پشت کنکور موندن گاو نر میخواهد و مرد کهن -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shaqa Slt
خواهش میکنمخنده داره ولی واقعیته
-
Shaqa Slt
راستش من برای اینکه پشت کنکور بمونم همه بجز خودم مخالف بودن و با تلاش فراوانراضیشون کردم اون موقع من درکی از شرایط یه پشت کنکوری نداشتم و فکر میکردم فقط باید درس بخونم تازه خوشحالم بودم که مدرسم نمیرم و همه چی عالیه ولی بعد از یه مدت فهمیدم نه تنها از سال قبل شرایط بهتر نیست که سخت ترم شده مخصوصا اون اوایل که همه آشناها میفهمن پشت کنکور موندی شاید ناخواسته ولی خیلی روانتو بهم میریزن من اگه برگردم به عقب همه تلاشمو میکنم که همه چی اونجوری بشه که من میخوام و پشت کنکور نمونم در مورد اینکه چقدر خوندم خب مسلما خیلی بهتر از پارسال خوندم ولی بنظر من کسی که سال اول دغدغه کنکور و نداشته باشه سال دومم چندان فرقی نمیکنه(مگه موارد استثنا)
امیدوارم برات پیش نیادنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 اره هرسال ک ادم میمونه شرایط سختترمیشه اتفاقای پیش بینی نشده زیادی میفته
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shaqa Slt آدم وقتی تصمیم بگیره از الان پشت کنکور بمونه، حسابی نمک گیر کنکور میشه :|
من الان 5 ساله سر سفرش نشستم، نمیذاره بلند شم :|
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shaqa Slt ن اتفاقا همون سال اول ک محصل ادم برع بهترع بااینکه شایدقلق گیری خوب بلدنباشه ولی اعتمادبنفس بهتری داره ادم میمونه پشت کنکور اعتمادبخودشم کم میش
-
Shaqa Slt آدم وقتی تصمیم بگیره از الان پشت کنکور بمونه، حسابی نمک گیر کنکور میشه :|
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
-
@f-noori7979 اره هرسال ک ادم میمونه شرایط سختترمیشه اتفاقای پیش بینی نشده زیادی میفته
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaha sahab
اصلا اتفاقای پیش بینی نشده به کنار فقط کافیه قبل از اینکه تصمیم به پشت کنکور موندن بگیری با یکی که این شرایطو تجربه کرده حرف بزنی جوی که بعد پخش شدن این خبر که تو پشت کنکور موندی پیش میاد بدون توجه به اینکه تو خودت الان داغونی وحشتناکه
من خودم وقتی تصمیمم قطعی شد همه خانواده گفتن ما پشتتیم ولی نمیشه که کلا یه سال خودتو حبس کنی هیچ کسو بجز اعضای خوانواده نبینی که من همون روزای اول فهمیدم تو شرایطی که من هنوز با خودم کنار نیومدم تحمل حرفای بقیه هرچقدرم که بگی مهم نیست چقدر سخته -
-
@Amir-Bernousi اخه راستشو بخاید من ریاضیم و در حال تغیر رشته ب تجربی و میترسم توی این تابستون دوتا کتاب زیستو نتونم کامل بخونم و بعدم تستی کارشون کنم برای کنکور
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShaqa Slt یکی که میخواد بمونه پشت کنکور، باید یه پشتوانه ی گنده ای برای خودش درست کنه، مثل یه رتبه زیر 3 4 هزار که بعدا کم آورد بدونه که تواناییشو داره، خیلیا که میمونن، بعدا فکر میکنن نمیتونن رتبه ی خوبی بیارن
-
@Amir-Bernousi اخه راستشو بخاید من ریاضیم و در حال تغیر رشته ب تجربی و میترسم توی این تابستون دوتا کتاب زیستو نتونم کامل بخونم و بعدم تستی کارشون کنم برای کنکور
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShaqa Slt بخون وفک کن دیگ اخرین سال امسال هرچ بخودت فرصت بدی بدتره
-
Shaqa Slt بخون وفک کن دیگ اخرین سال امسال هرچ بخودت فرصت بدی بدتره
Saha sahab شما مثلا چند ساعت در روز درس میخونید؟ البته اگه برای کنکور میخونین
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shaqa Slt
بنظر من سال اول تلاشتو بکن اگه اون چیزی که میخوای شد که هیچی(ایشالا که میشه)اگه نه ببین چقدر تحمل شراطو داری ،چقدر هدفت برات مهمه و حاضر نیستی با چیزی یکم حتی پایین ترش عوضش کنی اگه به این نتیجه رسیدی که میتونی با همه چی کنار بیای دیگه نباید کنار بکشی -
Saha sahab شما مثلا چند ساعت در روز درس میخونید؟ البته اگه برای کنکور میخونین
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShaqa Slt من متغییرم ولی رو10 و14میچرخه بیشتر
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
ایشالا که امسال با دست پر و دل خوش بلند میشین از سر این سفره -
Shaqa Slt
بنظر من سال اول تلاشتو بکن اگه اون چیزی که میخوای شد که هیچی(ایشالا که میشه)اگه نه ببین چقدر تحمل شراطو داری ،چقدر هدفت برات مهمه و حاضر نیستی با چیزی یکم حتی پایین ترش عوضش کنی اگه به این نتیجه رسیدی که میتونی با همه چی کنار بیای دیگه نباید کنار بکشی -
@Amir-Bernousi
ایشالا که امسال با دست پر و دل خوش بلند میشین از سر این سفرهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Amir-Bernousi
ایشالا که امسال با دست پر و دل خوش بلند میشین از سر این سفرهاره واقعاایشالاه همه پشت کنکوریادلشون شادبش
-
Shaqa Slt من متغییرم ولی رو10 و14میچرخه بیشتر
Saha sahab اها