-
SEPEHR ALIZADEH مشکلی ندارم من . این دوستمون رو Amir Hossein jafari راهنمایی کن لطفا
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Sajjad_ چشم ببخشید اشتباه ریپلای کردم
-
_Sajjad_ سلام
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein jafari داداش من نفهمیدم مشکلت چیه، میشه بگی شاید تونستم کمکی کنم
-
zzz r از بین بره، بر منکرش لعنت، ولی فمینیسم هم زیادیست
SEPEHR ALIZADEH فمنیست چیزی نمیگه فقط میگه حقوق برابر زن و مرد ن حقوق بیشتر مرد ن حقوق بیشتر زن
چیز کوچیکیه -
Amir Hossein jafari در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام به همگی
من راه ابریشم ریاضی استاد ثابتی برای کنکور99 رو خریدم اما من قراره سال 1400 کنکور بدم
در ضمن نمیدونم چطور استفاده کنم
از همه می خوام کمکم کنن
@راهنما
@تجربیا
_Sajjad_
بهاره
@اسمان-آبی
@Dr-Rashidiاینه
-
SEPEHR ALIZADEH فمنیست چیزی نمیگه فقط میگه حقوق برابر زن و مرد ن حقوق بیشتر مرد ن حقوق بیشتر زن
چیز کوچیکیهنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r آره اصلش اینه، اما چیزی که اغلب بروز میدن یکم فرق داره،
باو منم دارم شوخی میکنم
سخت نگیر -
Amir Hossein jafari در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام به همگی
من راه ابریشم ریاضی استاد ثابتی برای کنکور99 رو خریدم اما من قراره سال 1400 کنکور بدم
در ضمن نمیدونم چطور استفاده کنم
از همه می خوام کمکم کنن
@راهنما
@تجربیا
_Sajjad_
بهاره
@اسمان-آبی
@Dr-Rashidiاینه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein jafari اینستای استاد ثابتی رو داری؟
-
Amir Hossein jafari اینستای استاد ثابتی رو داری؟
SEPEHR ALIZADEH مگه جواب میده؟؟
-
zzz r آره اصلش اینه، اما چیزی که اغلب بروز میدن یکم فرق داره،
باو منم دارم شوخی میکنم
سخت نگیرSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
باو منم دارم شوخی میکنم
سخت نگیرولی من جدیم
ولی شاید تو راس بگی بعضی دقتا اون چیزی ک باید باشن نسیتن -
SEPEHR ALIZADEH مگه جواب میده؟؟
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein jafari بلی، بسته به سوالت داره، این از اوناییه که فکر کنم جواب بده. ویس های اختصاصی استاد ثابتی
-
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein jafari
سلام
شرمنده من زیاد اطلاع ندارم -
SEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
باو منم دارم شوخی میکنم
سخت نگیرولی من جدیم
ولی شاید تو راس بگی بعضی دقتا اون چیزی ک باید باشن نسیتننوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهzzz r موفق باشی، بی عدالتی واقعا زیاده تو این مورد، از بین نمیره، ولی اگه همچین بحثایی نباشه بیشتر میشه
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما از برنامتون عقب بیفتین چیکار میکنین
من که اومدم انجمن -
zzz r موفق باشی، بی عدالتی واقعا زیاده تو این مورد، از بین نمیره، ولی اگه همچین بحثایی نباشه بیشتر میشه
zzz r موفق باشی، بی عدالتی واقعا زیاده تو یان مورد، از بین نمیره، ولی اگه همچین بحثایی نباشه بیشتر میشه
نه اگه این بحثا نباشه حق خوری بیشتر میشه تاالان همه سکوت کرده بودن ک وضعشون این شده حالا ک صداهای بعضیا میاد داره درست میشه
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
John Wick یجوری خط زدی، انگار میخوان بیان بگیرنت داداش
از نظر من 6
-
zzz r موفق باشی، بی عدالتی واقعا زیاده تو یان مورد، از بین نمیره، ولی اگه همچین بحثایی نباشه بیشتر میشه
نه اگه این بحثا نباشه حق خوری بیشتر میشه تاالان همه سکوت کرده بودن ک وضعشون این شده حالا ک صداهای بعضیا میاد داره درست میشه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r منم همینو گفتم به جان آقام
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Brice #بدبختی
اوتاکویی؟ -
سلام بر همگی
-
Brice #بدبختی
اوتاکویی؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده