-
SEPEHR ALIZADEH
دورتموند شوگرددی بایرن محسوب میشه
لواندوفسکی مثلن 30 سالشه فقط زیاد سنش بالا نیستنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ خخخخخخ
مولر چی قیافش که داره به جنتی نزدیک میشه
یاد شوانشتایگر بخیر، خوب چیزی بود، هم فوتبالی هم... -
RAMIN1380
میدونستی از وقتی var استفاده میشه نیومدین یک چهارم ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
میدونسین بارسا ۸ و ۴تا ۴ تا میخوره -
__chakisaldva__ خخخخخخ
مولر چی قیافش که داره به جنتی نزدیک میشه
یاد شوانشتایگر بخیر، خوب چیزی بود، هم فوتبالی هم...نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH
حتا مولرم سی سالشه -
SEPEHR ALIZADEH
و ازون طرف خودش زنه رئالهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 هعی این ذغالیا چقدر حرف میزنن
همش حرف حرف حرف
اگه بایرن ما رو برده باشه با هر عددی، یادتون نرفته پپ با چه عددی چه کرد باهاتون -
RAMIN1380 هعی این ذغالیا چقدر حرف میزنن
همش حرف حرف حرف
اگه بایرن ما رو برده باشه با هر عددی، یادتون نرفته پپ با چه عددی چه کرد باهاتوننوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH
تا اونجایی که من یادمه فقط هتریکای رونالدوست
اونی که شما میگی ۷ تا به بارسا بود حاجی -
__chakisaldva__
میدونسین بارسا ۸ و ۴تا ۴ تا میخورهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
میدونستی از تیمی 4 تا تو ورزشگاهتون خوردین که نصف بازیکناش سنشون به 4 تا لیگ قهرمانان اصلن قد نمیده ؟ -
RAMIN1380
میدونستی از تیمی 4 تا تو ورزشگاهتون خوردین که نصف بازیکناش سنشون به 4 تا لیگ قهرمانان اصلن قد نمیده ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
میدونسین تعداد قرمانی هایه چمپیونزلیگ رئال با لیگ جزیره برابره -
SEPEHR ALIZADEH
تا اونجایی که من یادمه فقط هتریکای رونالدوست
اونی که شما میگی ۷ تا به بارسا بود حاجینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهRAMIN1380 آره دیگه فراموشی هم میگیرید دیگه
میبینم خندونی، کابوس سال ۲۰۱۰/۱۱/۱۲/۱۳رئال داره به سیتی میره -
حوصلم
-
__chakisaldva__
میدونسین تعداد قرمانی هایه چمپیونزلیگ رئال با لیگ جزیره برابرهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 واس زمانی بود که شما هنو به دنیا نیومده بودی
الان چی داری -
RAMIN1380 آره دیگه فراموشی هم میگیرید دیگه
میبینم خندونی، کابوس سال ۲۰۱۰/۱۱/۱۲/۱۳رئال داره به سیتی میرهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH
چرا فلش بک میزنی حاجی همین چن سال اخیر ۵ سال ۴ چمپیونزلیگ
و چند کامبک برای کامبکسولنا و هشتسولنا -
__chakisaldva__
میدونسین تعداد قرمانی هایه چمپیونزلیگ رئال با لیگ جزیره برابرهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
میدونستی از کثافت کاریای رئال هرچی بگم بازم کم گفتم ؟
اینکه دی استفانو اسطورتون میخواسته بیاد بارسا و حکومت اسپانیا بخاطر مشکلی که با کاتالونیا داشته مجبورش کرده بره تیم سوگولیشون ؟ -
RAMIN1380 واس زمانی بود که شما هنو به دنیا نیومده بودی
الان چی دارینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH
دارم به خودم میخندم با یه بارسایی میحرفم میگه چی داری -
RAMIN1380
میدونستی از کثافت کاریای رئال هرچی بگم بازم کم گفتم ؟
اینکه دی استفانو اسطورتون میخواسته بیاد بارسا و حکومت اسپانیا بخاطر مشکلی که با کاتالونیا داشته مجبورش کرده بره تیم سوگولیشون ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
من به قرن پیش کاری ندارم بهتره نریم اونجا الانو عشقه هشتسولنایی -
__chakisaldva__
من به قرن پیش کاری ندارم بهتره نریم اونجا الانو عشقه هشتسولنایینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
چرا در عین اینکه به یه قرن پیش کار نداری به تعداد قهرمانیایی مینازی که نصفشون تو یه قرن پیش گرفته شده ؟ -
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب این ده دوازده سال اخیرو از تاریخ بارسا حذف کنیم تنهایی جشن هایی که براشون میمونه جشن تاسیس باشگاشونه
-
SEPEHR ALIZADEH
دارم به خودم میخندم با یه بارسایی میحرفم میگه چی دارینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهRAMIN1380 بخند که خندت دووم نداره
کومان کوووچه تون بذاره یه ذره حال کنیم
باخت های سانتیاگو برنابئو هم یادشون میره
کلا فراموش کارن آقایون ذغالی
فک کنم از خواص سگ پولیه -
RAMIN1380
چرا در عین اینکه به یه قرن پیش کار نداری به تعداد قهرمانیایی مینازی که نصفشون تو یه قرن پیش گرفته شده ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
چون اون قهرمانی ها ثبت شدست دوست من لیگ اروپا رو دی استفانو نخریده -
RAMIN1380
چرا در عین اینکه به یه قرن پیش کار نداری به تعداد قهرمانیایی مینازی که نصفشون تو یه قرن پیش گرفته شده ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده__chakisaldva__ ناز گفتی
-
خب این ده دوازده سال اخیرو از تاریخ بارسا حذف کنیم تنهایی جشن هایی که براشون میمونه جشن تاسیس باشگاشونه
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است: