-
sarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii به کم کم بلد شدم
۱۳ دیقه بعد عضویت یاد گرفتین پست بفرستین؟!
sandiiii بله با اجازه
یکم از کامپیوتر سر درمیارم -
sandiiii نه بابا فیک چیه
آدرسو اشتباه بهشون دادن
داداش کاری داری برو اینستا من تضمینش میکنمنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii نه بابا فیک چیه
آدرسو اشتباه بهشون دادن متاسفانه
داداش کاری داری برو اینستا من تضمینش میکنمحس میکنم آشناست
-
sarallah gh زیادی ضر نزن عمو جان
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii نه بابا فیک چیه
آدرسو اشتباه بهشون دادن متاسفانه
داداش کاری داری برو اینستا من تضمینش میکنمحس میکنم آشناست
sandiiii حست اشتباهه من اریا 18 مشدم
-
sandiiii بله با اجازه
یکم از کامپیوتر سر درمیارمنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii بله با اجازه
یکم از کامپیوتر سر درمیارمآمم پس هوشتون خوبه
تا ۱۳ دیقهی بعدی همه چیو یاد میگیری -
sandiiii بله با اجازه
یکم از کامپیوتر سر درمیارمآمم پس هوشتون خوبه
تا ۱۳ دیقهی بعدی همه چیو یاد میگیریsandiiii انشالله ولی کلا محیط مزخرفی داره
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آریا چرا از من کوچیکتری:( گلبم شکست
-
sandiiii انشالله ولی کلا محیط مزخرفی داره
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii انشالله ولی کلا محیط مزخرفی داره
نظر لطف شماست
-
آریا چرا از من کوچیکتری:( گلبم شکست
sandiiii نشکنه
رشته چیی؟ -
sandiiii نشکنه
رشته چیی؟نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sandiiii موفق باشی
پرستاری کجا؟ -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رامسس هستی هنوز؟!
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منتهی هر دفعه اومدم اینجا
یکی بوده که داشته خودشو به عنوان بدبختترین فرد زمین معرفی میکردهببخشید من همش انرژی منفی میدم
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یکی بوده که داشته خودشو به عنوان بدبختترین فرد زمین معرفی میکردهببخشید من همش انرژی منفی میدم
نه بخدا منظورم این نیست که اگه کسی ناراحته،بزاره تو دلش بمونه یه وقت اذیتش کنه
منظورم اینه آقا
نوجوونای امروزی چطور شدن؟! ملاک برتریشون اینه که کسی که بیشتر از بقیه ناراحته،دِپه،قلبشو شکوندن،شکست عشقی خورده:/، یا چمیدونم بالظاهر حقشو خوردن این فرد میخواد بگه من از همه بیشتر زجر کشیدم پس به من توجه کنین:|||||
حالا با اینکه زندگیش گل و بلبل بوده ها! تو ناز نعمت بزرگ شده هی هم استوریه سیگار و قلب شکسته و از این شاخ بازیا میزاره!:/
اینجاست که آدم نمیتونه کسی که واقعا درد داره رو از کسی که ظاهرا درد داره نمیتونه تشخیص بده
الان انجمن مخصوصا تودلی اینطوره من هروقت میام یکی داره میگه "نباید منو رها میکرد"با این کارش قلبمو شیکوند"از زندگی خسته شدم"دیگه کم آوردم" اصلاااا یه فضای منفیِ داغون!
بعد ایندفعه یه نفر این وسط واقعا درد داشته باشه و کسی دلداریش نده خب این بده! باعث میشه تو دلش غصه بشه و بمونه
بخاطر همین میگم حداقل واسه خودمونم که شده یه ذره این چاخان بازیا رو بزاریم کنار و اون کسی که واقعا مشکل داره رو کمک کنیم
منظورم شما نبودی یه وقت سوءبرداشت نشه:) -
sandiiii موفق باشی
پرستاری کجا؟نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii موفق باشی
پرستاری کجا؟ممنون همچنین شما
شهید بهشتی -
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه بخدا منظورم این نیست که اگه کسی ناراحته،بزاره تو دلش بمونه یه وقت اذیتش کنه
منظورم اینه آقا
نوجوونای امروزی چطور شدن؟! ملاک برتریشون اینه که کسی که بیشتر از بقیه ناراحته،دِپه،قلبشو شکوندن،شکست عشقی خورده:/، یا چمیدونم بالظاهر حقشو خوردن این فرد میخواد بگه من از همه بیشتر زجر کشیدم پس به من توجه کنین:|||||
حالا با اینکه زندگیش گل و بلبل بوده ها! تو ناز نعمت بزرگ شده هی هم استوریه سیگار و قلب شکسته و از این شاخ بازیا میزاره!:/
اینجاست که آدم نمیتونه کسی که واقعا درد داره رو از کسی که ظاهرا درد داره نمیتونه تشخیص بده
الان انجمن مخصوصا تودلی اینطوره من هروقت میام یکی داره میگه "نباید منو رها میکرد"با این کارش قلبمو شیکوند"از زندگی خسته شدم"دیگه کم آوردم" اصلاااا یه فضای منفیِ داغون!
بعد ایندفعه یه نفر این وسط واقعا درد داشته باشه و کسی دلداریش نده خب این بده! باعث میشه تو دلش غصه بشه و بمونه
بخاطر همین میگم حداقل واسه خودمونم که شده یه ذره این چاخان بازیا رو بزاریم کنار و اون کسی که واقعا مشکل داره رو کمک کنیم
منظورم شما نبودی یه وقت سوءبرداشت نشه:)نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a ببخشید هردفعه متن هام طولانی میشه
-
sandiiii موفق باشی
پرستاری کجا؟ممنون همچنین شما
شهید بهشتیsandiiii ممنون
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منم رامسس ۲۰۰۰ مصرم
-
منم رامسس ۲۰۰۰ مصرم
ramses kabir چه چیز نمکم هستی پسرم
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarallah gh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دلم نمیاد جوابتو بدم
اخه
گناه داری
برو فعلا رو ایسگا منتظر باش
ببینم خدا چی میخواد