قرار صبحگاهی:)
-
سلام صبتون بخیر...
خاب 10.45
بیداری 6 -
خواب 12:30 بیداری 6:45
-
به نام خدا
خواب ۲۲:۲۰
بیداری ۵:۰۰
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
دانش-آموزان-آلاءchichak am بهنامخدا
سلام صبح اول هفتتون شاداب
خواب ۲۳:۲۰
بیداری ۵:۱۵ -
سلام
خواب12
بیداری7.15
استارت مطالعه7.45 -
سلام ...
صبح پاییزیتون بخیر...
خواب ۱:۳۰
بیداری۵:۴۵ -
سلام دوستان صبح همگی شاداب و زیبا
خواب ۱:۴۵
بیداری۴:۳۰
آرزوی موفقیت برای همه -
سلام
صبحتون بخیرخواب 1:00
بیداری 7:00 -
به نام خدا
خواب ۲۲:۰۰بیداری ۴:۴۰
-
سلام
خواب1
بیداری8/30
شروع 9:( -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام صبح بخیر
خواب ۲۳:۳۰
بیداری۵:۴۰
امروز اولین روز از بقیه عمر منه...
پس درست ازش استفاده میکنم .... -
سلام صبتون بخیر
بچهاا من چکار کنم ک بتونم شبا دیر بخابم عاغا الان من درگیرم با خدم یه شب زود میخابم یه شب دیر
یه راهکار بدین تا بتونم دیر بخابم به برنامم برسممم
️