-
@mitra-ism-rahmani
مه روی بپوشاند خورشید خجل ماند
گر پرتو روی افتد بر طارم افلاکتنوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد
تاتوانی یک رنگ باش ک قالی
از صدرنگ بودن زیرپاافتاده است -
امیررضا فلاح نژاد
تاتوانی یک رنگ باش ک قالی
از صدرنگ بودن زیرپاافتاده استنوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
ترا حکایت ما مختصر بگوش آید
که حال تشنه نمیدانی ای گل سیراب -
zeinab dehghani
ترا حکایت ما مختصر بگوش آید
که حال تشنه نمیدانی ای گل سیرابنوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
بر گرفتاری دل خنده زنان میگذرم
همچو دیوانه ک از پیش دبستان میگذرد -
Kosar A003
بر گرفتاری دل خنده زنان میگذرم
همچو دیوانه ک از پیش دبستان میگذردنوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط Dark moon انجام شدهzeinab dehghani دردم از یار است و درمان نیزهم
دل فدای او شد و جان نیز هم -
zeinab dehghani دردم از یار است و درمان نیزهم
دل فدای او شد و جان نیز هم -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bitsy دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار
-
Bitsy دام تزوير كه گسترديم بهر صيد خلق كرد مارا پايبند و خود شديم آخر شكار
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست واندر طلب طعمه پر و بال بیاراست
-
Kosar A003 روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست واندر طلب طعمه پر و بال بیاراست
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand
تا چند عمر در هوس و آرزو رود
ای کاش این نفس که بر آمد فرو رود -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi دیریست زهجر روی مهش , خوابم نمیبرد
حیران میان سیلم و آبم نمیبرد
-
@saghi-mortazavi دیریست زهجر روی مهش , خوابم نمیبرد
حیران میان سیلم و آبم نمیبرد
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهKosar A003 درد عشقی کشیده ام که مپرس/زهر هجری چشیده ام که مپرس
-
Kosar A003 درد عشقی کشیده ام که مپرس/زهر هجری چشیده ام که مپرس
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany ساقیا برخیز و درده جام را
خاک بر سر کن غم ایام را -
parisa khany ساقیا برخیز و درده جام را
خاک بر سر کن غم ایام رانوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 آتش عشق است کاندر نی فتاد/جوشش عشق است کاندر می فتاد
-
Kosar A003 آتش عشق است کاندر نی فتاد/جوشش عشق است کاندر می فتاد
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany دوست دارم شمع باشم در دل شبها بسوزم
روشنی بخشم میان جمع و خود تنها بسوزم -
parisa khany دوست دارم شمع باشم در دل شبها بسوزم
روشنی بخشم میان جمع و خود تنها بسوزمنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 ما را رساند بی پروبالی به کوی دوست/پروانه را شمع اگر بال و پر رساند
-
Kosar A003 ما را رساند بی پروبالی به کوی دوست/پروانه را شمع اگر بال و پر رساند
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany دست من گیر که این دست همانست که من
سالهم از غم هجران تو بر سینه زدم -
parisa khany دست من گیر که این دست همانست که من
سالهم از غم هجران تو بر سینه زدمنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 محرم این هوش جز بی هوش نیست/مر زبان را مشتری جز گوش نیست
-
Kosar A003 محرم این هوش جز بی هوش نیست/مر زبان را مشتری جز گوش نیست
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany تویی که مهر تو در مهرگان من است
که چهره تو گلستان و لاله زار من است -
parisa khany تویی که مهر تو در مهرگان من است
که چهره تو گلستان و لاله زار من استنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهKosar A003 تو خوش باش با حافظ برو گو خصم جان می ده/چو گرمی از تو بینم چه باک از خصم دم سردم
-
Kosar A003 تو خوش باش با حافظ برو گو خصم جان می ده/چو گرمی از تو بینم چه باک از خصم دم سردم
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany در " مشاعره " گفته است:
Kosar A003 تو خوش باش با حافظ برو گو خصم جان می ده/چو گرمی از تو بینم چه باک از خصم دم سردم
ما در ره پاکی به مقامی برسیدیم
کو شیشه بگفتند فضائل تن خارا -
parisa khany در " مشاعره " گفته است:
کو شیشه بگفتند فضائل تن خارانوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در " مشاعره " گفته است:
parisa khany در " مشاعره " گفته است:
کو شیشه بگفتند فضائل تن خاراامشبي را که در آنيم غنيمت شمريم
شايد از جان نرسيديم به فرداي دگر