-
ولی یه رگ و غیرت ایرانی دارم ..! خودم اذیتتون کنم ناراحتی نداره برام (مثلا امروز تم سیاه انجمن رفت به باد!) .. ولی اجازه نمی دم بقیه چپ نگاه کنن به این ملت ..
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی یه رگ و غیرت ایرانی دارم ..! خودم اذیتتون کنم ناراحتی نداره برام (مثلا امروز تم سیاه انجمن رفت به باد!).. ولی اجازه نمی دم بقیه چپ نگاه کنن به این ملت ..
نمی فهمم
مگه مشکل خوده فروم نبود؟؟
-
از مدرسه ک تعطیل میشدیم(دبستان) میرفتیم سوپری از این شکلاتایی ک شکل رژ لب بود ومیخریدیم میخوردیم (بیشتر رو لبا میکشیدیم) چ کیفیتی میداد،
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام نداره -
Helia Hosseini هلی ولش فسفر نسوزون برگرد جلو جبهه پیش ما
Kosar A003 اومدم داداش
-
Kosar A003 ساقی منم نمیدونم
بریم ادامشوتو نت سرچ کنیمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm من مسئول گناهانتون نیسدم
Helia Hosseini در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Morteza Khodaie هعی این سمتا که اصلا برف نمیاد
یروز اومد مدرسه از فنیمون دراورد
-
0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام ندارهنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی اره
یا اون توپ توپکیا که روش شکل زیزی گولو بود
-
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی یه رگ و غیرت ایرانی دارم ..! خودم اذیتتون کنم ناراحتی نداره برام (مثلا امروز تم سیاه انجمن رفت به باد!).. ولی اجازه نمی دم بقیه چپ نگاه کنن به این ملت ..
نمی فهمم
مگه مشکل خوده فروم نبود؟؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM خب مشکلات فروم همینجوری خود به خود به وجود نمیان که ..!-_- بنده خدا اومد کار خیر کنه زد چش انجمن کور شد .. Xd
-
0-0ftm من مسئول گناهانتون نیسدم
Helia Hosseini در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Morteza Khodaie هعی این سمتا که اصلا برف نمیاد
یروز اومد مدرسه از فنیمون دراورد
Kosar A003 یه روووز
-
0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام ندارهنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی اره خیلی خوشمزه بود
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چرا خاطره یاوم نیس
️
-
آسِمان آبی اره
یا اون توپ توپکیا که روش شکل زیزی گولو بود
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm ارهههههههههههههه اونام بودن
-
-
ZDM خب مشکلات فروم همینجوری خود به خود به وجود نمیان که ..!-_- بنده خدا اومد کار خیر کنه زد چش انجمن کور شد .. Xd
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM خب مشکلات فروم همینجوری خود به خود به وجود نمیان که ..!-_- بنده خدا اومد کار خیر کنه زد چش انجمن کور شد .. Xd
عجببببببببببب
چشمای منم با اون به هم ریختگی تم کور شد -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توپ های راه راه ک دولایه میکردیم
-
0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام ندارهنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام ندارهپارک شهرمون دوقلو یخمکی داشت خیلی خوشمزه بود
-
یادش بخیر چهارم بودم سوسک پلاستیکی بردم مدرسه جیغ همه رو در آوردم
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط Morteza Khodaie انجام شده
zzz r شما چی یکی از خاطراتتون رو بگین
-
اون برچسبها
که همیشه بزرگترین شو ب بهترین دوستمون میدادیم
این تَه معرفت اون زمان مون بود
-
zzz r شما چی یکی از خاطراتتون رو بگین
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zzz r شما چی یکیاز خاطراتتون رو بگین
خاطرات چی
؟
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شده
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من چرا خاطره یاوم نیس
️
تنها نیستین
منم هر چی فکر کردم یادم نیومد چیزی -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده