-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ریاضی هم چیزه جالبیه هااا
وقتی بخونیش شیرینه ولی اگه نخونیش نه خیلی ام تلخه
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ریاضی هم چیزه جالبیه هااا
وقتی بخونیش شیرینه ولی اگه نخونیش نه خیلی ام تلخه
ریاصی هم داره به علایقم تبدیل میشه حالا که با استاد ثابتی میفهمم
-
اقا قبول نیست:/
چیه استخوانه اینقدر جذابه که ازش خوشتون میاد؟!
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه چیز خنثی هست جذاب نیست
بیشتر فصل ایمنی جذابه گلبول ها -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه قد نظرات متفاوته
-
سلام
بابا بخدا باحاله همه چیزش رو میشه حس کنی
ولی هورمونارو چی؟مثل چیش رو میشه ببینی؟استخون میشه لمس کنی ببینی همه چیزش رونوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
اصلا من کفم میبره وقتی میبینم یه سری ریزه کاری هایی تو بدنم هست که اینقدر دقیق و قشنگن
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/ -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخب من الان به یه لینکی رسیدم کپیش کنی یه جا این ایموجیه در میاد
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من همه درس های تجربی را دوس دارم ولی تنفر و عشقم به صورت موضوعیه
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی مشکل اینجا که وقتی رو ایموجی حاصل کپی لینک رو می زنی یه لینکی می ده که فرق داره و کار نمی کنه !
-
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وقتی تونستی یاد بگیری
همه چیز تو دنیا نسبیه
هیچی قطعی نیست
هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته...
دیگه هیچی ارامشتو بهم نمیزنهسلام آسمون پاک من
چطوریایی؟نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-agon
سلام مهربون جان
نمیشه گفت خوب.
تو چطوری؟
درسا روبه راهه؟ -
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
اصلا من کفم میبره وقتی میبینم یه سری ریزه کاری هایی تو بدنم هست که اینقدر دقیق و قشنگن
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/از نظر من که خیلی عالیه
تازه گاهی با بابام دعوا میکنم که من برم فیزیوتراپی -
یه چیز خنثی هست جذاب نیست
بیشتر فصل ایمنی جذابه گلبول هانوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani اونم قشنگه
وقتی مریض میشم هِی با خودم فکر میکنم الان لنفوسیتام کجای بدنم دارن با میکروبا میجنگن -
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/چیز قطعی اومده . نوشابه
-
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/هر قسمتی واس خودش کاری داره و زیبایی چون بدن انسان دقیق و زیبا خلق شده شاید ما از استخوان ها کم میدونیم که جذاب نیست
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابع -
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
بعد استخوان:/ یه تیکه بافت پیوندی:/ حتی بخاطرش نمیتونیم نوشابه بخوریم:/چیز قطعی اومده . نوشابه
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
من اون روز نشستم واسه ملت میگم کرونا با لنفوسیتا چ میکنه
-
@mitra-ism-rahmani اونم قشنگه
وقتی مریض میشم هِی با خودم فکر میکنم الان لنفوسیتام کجای بدنم دارن با میکروبا میجنگننوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani اونم قشنگه
وقتی مریض میشم هِی با خودم فکر میکنم الان لنفوسیتام کجای بدنم دارن با میکروبا میجنگننه کلا من میخونمش احساس خط مقدم جنگ بهم دست میده
-
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابعنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابعمثلثات و حد و
عشق ابدی هندسه -
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابعنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 اممممم
اصن یه لحظه گفتی ریاضی کلن همه درسا پرید هیچی یادم نمیاد -
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابعنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 تابع،حد معادله درجه دو
مثلثااااات اصلن:/ -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 سلام
هورمون به این قشنگی
من اون روز نشستم واسه ملت میگم کرونا با لنفوسیتا چ میکنه
-
Fateme S 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابعمثلثات و حد و
عشق ابدی هندسهنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
موضوع باحال ریاضی چیع؟
من تابعمثلثات و حد و
عشق ابدی هندسهنمیدونم چرا مثلثات رو نمیفهمم