-
@نگین-محمدیان اره راه ابریشم رو دارم
بله مرسی از راهنماییتوننوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani قربانت موفق باشی
-
M Tg خیلی ممنون همچنین شما
شما امسال کنکوری میشید؟نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaleh Esmaily در واقع امسال پشت کنکوری میشم
-
Abolfazl Mousavi میگم داداش فیزیک ذهبی و شیمی آقاجانی بهتر نیس از تاملند؟
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شیمیو با آقاجانی خوندی؟
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوریای عزیز پاشین بریم بخونیم همین هفته رو اینجا واسه ما آب و نون نمیشه هفه ی دیگ بیایم اینجارو و هرجای دیگرو که خواستیم زخمی کنیم
-
zeinab dehghani
بسی خوشحال گشتم ی جا مفید بودم
هفته آخر کنکورم میام جبران کنید همه
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm آره آره..
هفته آخر اصن چیه؟!!
هروقت خواستی روماحساب کن -
@sania-andiravan من هرکی رو لایک کردم یعنی خوندم...
یادمه برای المپیادتو میخوندم
این مدت هم فقط تندمیام مینویسم و میرم..
اصن نگاه نمیکنم بقیه رو
چون به خودم میگم حالا هرکی شرایطش یه جوره...
روحیش یه جوره..
کلن سرم توکارخودمهنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
فقط گزارش المپیاد من
دوستم می گفت وجدانا چطور می تونی
نه نخونم هم لایک میکنم
اره خب این که صد در صد
یا من نمیگم فلانی کم خونده واقعا که این حرفا
فضولی نمیکنم بقیه چی میخونن و چیکار میکنن
فقط می خونم
اونایی هم که زیاد می خونن انگیزه می گیرم ازشون -
Abolfazl Mousavi چرا نخونید؟؟ صفرتاصد آقا ثابتی هست اون رو ببینید تا وقتی درسنامه جدید ضبط بشه
لازم هم نیست همه قسمتا ببینید تابع و معادله نامعادله و مثلثات رو بتونید تو این چند روز بخونید خیلی عالی میشهخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Abolfazl Mousavi چرا نخونید؟؟ صفرتاصد آقا ثابتی هست اون رو ببینید تا وقتی درسنامه جدید ضبط بشه
لازم هم نیست همه قسمتا ببینید تابع و معادله نامعادله و مثلثات رو بتونید تو این چند روز بخونید خیلی عالی میشهآخه ریاضی الان درسنامش رو یاد بگیرم ،خودم کتاب تست جامع هم دارم ، خودم تستاش رو میزنم و به نظرم بهتر باشه
سعی میکنم راه ابریشم ریاضی رو یک جور آب کنم۰
-
Abolfazl Mousavi میگن یکم خشک درس میده حوصلت سر میره آقای طلوعی
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Abolfazl Mousavi میگن یکم خشک درس میده حوصلت سر میره آقای طلوعی
اصلا و ابدا ،من کیف میکنم اصلا باورت نمیشه داری اینطور یادت میدن
-
zeinab dehghani ببخشید سلام ...
دقیقا همین عذاب وجدانه بدترین چیزه
میدونم که قراره چن سال دیگه به همه ی اینا بخندم.....نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaleh Esmaily هوم...
ان شالله ک بهترینا براتون بشه -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شیمیو با آقاجانی خوندی؟
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a ن نخوندم هنوز ولی بررسی هایی که کردم از ایشون بیشتر از هرکسی خوشماومد نحوه درس دادن و غیره
-
atena abolhasani
خوب دادم بد نبود
سخت بود و مفهومی
️
️
️
نتایج والا گفتن دو ماه دیگه
نه آقا پروفایل قضیه اش چیه؟نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خب خدارشکر تو بلد بودی
قضیه پروفایل؟؟
هیچی شوخی بود -
@infinitie-a ن نخوندم هنوز ولی بررسی هایی که کردم از ایشون بیشتر از هرکسی خوشماومد نحوه درس دادن و غیره
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a ن نخوندم هنوز ولی بررسی هایی که کردم از ایشون بیشتر از هرکسی خوشماومد نحوه درس دادن و غیره
شیمی پویان نظر فالیه
-
Saleh Esmaily در واقع امسال پشت کنکوری میشم
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg منم همینو گفتم دیگ
سعی کن جوریتلاش کنی که هیچوقت افسوس گذشته رو نخوری هرچی نزدیک کنکور بشی درک میکنی این جمله رو
-
گزارشای منو ندیدید
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
نه مستر اینفینیتی خدایی گزارش های شما هم عالین
-
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
لازم هم نیست همه قسمتا ببینید تابع و معادله نامعادله و مثلثات رو بتونید تو این چند روز بخونید خیلی عالی میشهآخه ریاضی الان درسنامش رو یاد بگیرم ،خودم کتاب تست جامع هم دارم ، خودم تستاش رو میزنم و به نظرم بهتر باشه
سعی میکنم راه ابریشم ریاضی رو یک جور آب کنم۰
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi هرجور خودتون صلاح میدونید
ولی راه ابریشم رو از دست بدید ضرر میکنید
کنکورچه پیش آزمون پس آزمون اون همه تست تورق درسنامه اینا واقعا برای ریاضی کافیه
من فقط یکم از تستا و پیش آزمون و اگه وقت میکردم پس آزمون رو میدیدم بازم درصدم خیلی خوب بود -
Saleh Esmaily هوم...
ان شالله ک بهترینا براتون بشهنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani مرسی و همچنین شما
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازپرورد تنعم نبرد راه به دوست
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
گزارشای منو ندیدید
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a شما دوبار گزارش دادید عالی بودن
ولی حیف دیگه گزارش ندادید ما فیض ببریم -
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آره آقای آقاجانی عالین
برای عید تخفیف ۱۰۰ درصد داد، واسه شیمی آلیمنم رفتم استفاده کردم