Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. چالش 20 حقیقت
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
دلی♡
wanderingW
دیدی دوسداری یه اتفاقی بی افته یه زندگی متفاوت داشته باشه یه دوره از زندگیت یه راهی رو انتخاب کردی و الان دوس داری برگردی و انتخابش نکنی میگی کاش این کارو نکرده بودم! کاش این تصمیم رو نگرفته بودم و یا کاش فلان کارو میکردم🫠 و ته ذهنت یه گوشه ای یه رویایی داری یه رویا از یه زندگی ایده‌آل اون زندگی ایده آل همیجوری کشکی نرفته اونجا هیچ فکری هیچ طرز نگرشی هیچ احساسی همینجوری و بی دلیل بوجود نیومده برای هر یه چیز خوبی که اون زندگی داره یه بار یه جای از زندگی چیزی رو تجربه کردی که باعث شده اون زیبایی رو بخوای در واقع متوجه اون بشی و الا تا تجربه نکرده بودی حتی از وجود همچنین چیزی بیخبر بودی تا بی پولی رو تجربه نکرده باشی قدر پولدار بودن رو نمیدونی تا خونه حیاط دار داشته باشی توی اون زندگی ایده‌آل خونه حیاط دار جایی خاصی نداره تا حسرت چیزی رو نداشته باشی نمیتونی زندگی بدون اون حسرت رو آرزو کنی یه چیز بخوام ازت؟ فکر کن وسط اون زندگی ایده‌آلی و اونجا تماما برای توعه فقط یه چیزی که هست اینه که تجربیات و احساسات و افکاری که الان داری رو اونجا نداری فکر میکنی چه فرقی با الانت داره خیلی خوشحال تری؟ تویی که تجربه خونه بدون حیاط رو نداشتی بخاطر اینکه الان خونه ای که توشی یه حیاط خیلی زیبایی داره چقدر خوشحالی؟ نمیگم ناراضی هستی احتمالا خیاطتتون رو دوس داری ولی اون شوق داشتنش رو دیگه نداری( البته که این فقط یه مثل خیلی کوچیکیه) در عوضش رنگ خواسته هات عوض میشه تا تشنگی رو تجربه نکنیم قدر ابو تا شکست رو تجربه نکنیم قدر پیروزی رو و و خلاصه قدر چیزایی که میخواییم رو بدونیم چون برای اینکه اینا بوجود بیان کم رنج و سختی و کاستی کشیده نشده و اینکه کاش اینجوری میشد هم زیاد نگیم حکمت اینکه اون اتفاق افتاد اینه که الان چیزی واسه خواستن هدفی برای زندگی عیبی برای درست کردن ..دلیلی برای فردا صبح بیدار شدن داری اون زندگی رویایی یکی دیگه از دلایلی که اونجا.. یه گوشه از ذهن من و تو هست هم اینه که بدستش بیاری.. تلاش کنی تا بدستش بیاری چیزی که در موردش حرف میزنم ممکنه یه احساس باشه که میخوای داشته باشی یه زندگی لوکس/ساده ای باشه که میخوای داشته باشی یه نوع حرف زدن راه رفتن و حتی تفکری باشه که دوس داری ایجادش کنی باید اون زندگی رو برای خودت درست کنی و نگی ای کاش فلان کارو نمیکردم/یا میکردم چون هیچ سمانه ای جز اونی الان اینجاست و داره این متن رو مینویسه، لایق زندگی ایده‌آلی که الان میخواد داشته باشه، نیست میفهمی که چی میگم؟ این چیزی بود که من از کتاب کتابخانه نیمه شب یاد گرفتم ♡ البته کامل برداشت شخصی من بود و چقدر بهش نیاز داشتم... دوس داشتم این نوشته رو مثل هزاران حرفی که داشتم و بیانش نکردم، پاکش کنم ولی چون توی ایده‌آل من یه دختری هست که کمتر برای کارای خواسته و نکردش پشیمونه.(نه الانی که کلی حرف نزده و پشیمونی بابتشون رو داره) . پس همینجوری که هست میزارم اینجا بمونه یه قدمِ شده کوچولو ولی رو به جلو برای من:) شاید برای حتی یه نفر دیگه که گذرش افتاده اینجا و این نوشته رو خونده مفید باشه
غیر درسی

چالش 20 حقیقت

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.2k دیدگاه‌ها 335 کاربران 63.7k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • 0yasin.sh00 0yasin.sh0

M Tg خب بریم شروع کنیم
    1-متولد 26 تیر 1385 هستم
    2-علاقه خاصی به ماشین دارم و از رانندگی لذت میبرم(گواهینامه هم که نداریم)
    3-از نظر خودم خوش خوراکم ولی از نظر همه بد غذا هستم😂(حبوبات و سبزیجات نمیخورم)
    4-اطرافیانم تازگیا به این نتیجه رسیدن من مغرور هستم(به من چه😂)
    5-عاشق گیم هستممم.
    6- بابامو خیلی دوس دارم همه کار براش میکنم
    7-موزیک خیلی دوست دارم سبک پاپ و موزیکی که ادم بشینه باهاش گریه کن خوبه😂
    8-رنگ مورد علاقم مشکی زرد هست
    9-غذای مورد علاقم قرمه سبزی ته چین چلو مرغ چلو گوشت کباب مرغ ترش(کلا هرچی گوشت داره خوشمزس😂)
    10-فیلم علاقه دارم ولی نه خیلی
    11-موزیک رپ بستگی داره چطور باشه.
    12-روحیاتم با ادم های که غمگین هستن نمیخوره مگر اینکه شادشون کنم
    13-تو واقعیت(مجازی نه) ارتباط هام به شدت کنترل و کمه چون زیاد خوشم نمیاد با کسی ارتباط بگیرم اما تو مجازی جبرانش میکنم.
    14-از قضاوت خوشم نمیاد
    15-حیوون دوس دارم ولی خوشم نمیاد بهش دست بزنم😂
    16-ماشینای مورد علاقم بی ام و تویوتا لکسوس نیسان(ابی نه😂)
    17-شخصیتمو راحت میشه شناخت پیچیده نیستم خیلی.!
    18-خط قرمزام اونایی هستن که دوسشون دارم.
    19-از فوتباال خوشم نمیاد ولی بسکتبال رو دوست دارم
    20-لطفا دیگه از چالش ها نزارید 20 زیاده واقعا😂😂

lO_OlL آفلاین
    lO_OlL آفلاین
    lO_Ol
    دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    این پست پاک شده!
    1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • M TgM M Tg

سلاااام
      میخوام دعوت کنم از آقایون انجمن که اگر دوست داشتن بیان حقیقتشونو بنویسن
      یکم مظلوم واقع شدن تعداد دخترا زیاده کمتر دعوت میشن😑😂
      امیدوارم دعوتمو بپذیرید و از حق هاتون بنویسید برامون🙂😂
      @First
      Mohammad Gh 1
      Dr Aryan 0
      sina bigdeli
      @امیرمسعود-جعفری
      @Mr-Wick
      Alireza Varamanzar
      pouya hosein pour
      @yasin-sheibak
      علیرضا تمدنی
      مجتبی ازاد
      @First

Alireza VaramanzarA آفلاین
      Alireza VaramanzarA آفلاین
      Alireza Varamanzar

M Tg خیلی ممنون که ما را دعوت کردین😶😌😌😂😂😂
      Ok

1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • M TgM M Tg

سلاااام
        میخوام دعوت کنم از آقایون انجمن که اگر دوست داشتن بیان حقیقتشونو بنویسن
        یکم مظلوم واقع شدن تعداد دخترا زیاده کمتر دعوت میشن😑😂
        امیدوارم دعوتمو بپذیرید و از حق هاتون بنویسید برامون🙂😂
        @First
        Mohammad Gh 1
        Dr Aryan 0
        sina bigdeli
        @امیرمسعود-جعفری
        @Mr-Wick
        Alireza Varamanzar
        pouya hosein pour
        @yasin-sheibak
        علیرضا تمدنی
        مجتبی ازاد
        @First

pouya hosein pourP آفلاین
        pouya hosein pour

M Tg سپاس از دعوت شما
        برم ببینم چه حق هایی رو قبلا گفتم که دیگه نگم
        😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • pouya hosein pourP آفلاین
          pouya hosein pour

M Tg
          سری ۲۰ حق سوم رو در خدمتتونم
          چقدر هم حق ها دارم که خود خبر نداشتم
          رکورد دار تعداد حق های زیاد انجمن کیه؟

۱.دوست دارم از همه چیز سر در بیارم
          ۲.یه علاقه شدید به موسیقی گرفتم و دوست دارم جمع های موسیقیایی شرکت کنم
          ۳.تازگیا نم ندانم چه گشته که به کل دروس علاقه پیدا کردم حتی فیزیک که حالم به هم میخورد😂
          ۴.سازندگی رو میپسندم و باهاش خوشم
          ۵ .چیز های جدید که امتحان نشده و دیده نشده در هر صورت دوس میداردم
          ۶.معتقدم که باید به ار چیز عشق ورزید حتی به زشت ترین چهره ای که دیده ایم (منظور از چهره مثلا یه سنگ و هرچیز زشت )منظورم انسان نیس ،انسان خیلی والا تر از زشتیه و نمیشه
          ۷.علاقه شدید به سقوط آزاد و هیجان مافوق عموم دارم
          ۸.اگه پولی گیرم بیاد صرف کتاب تخصصی میکنم 😐اونم اگه گیرم بیاد که نمیاد 😑بعضی از کتابا خیلی چرتن ،حتی pdf اش هم پولیه ؛۱ ملیون واسه pdf☺😨😵
          9.توی حقیقت اولم گفته بودم حقیقت گرا هستم ،الان بیشتر از اون زمان حقیقت گرا شدم
          ۱۰.معتقدم برخی چیز ها قابل پیشبینی هستن زیرا بعضی چیز ها نوشته شده هس و یا به اجبار کاری نوشته شده میشه که علوئمی رو از خود نشون میدن
          ۱۱.اشیا کم یاب و قدیمی رو برا زیبایی شون دوس دارم
          ۱۲.طبیعت پسندم ،فقط برای دیدن و زیبایی برداشتن ؛نه اینکه برم طبیعت زندگی کنم
          ۱۳.میگن مثلا هر فرد یه رنگ رو دوس داره و اینا .من اینطوری نیستم هر چیزی به جاش محشره ،تعصب خاصی ندارم در اینجور مسائل
          ۱۴.مهندسی و خلق چیز های جالب خوبه 😂 میدونم حقیقت خاصی نبود
          ۱۵.بیشتر مواقع سادگی راحتم
          ۱۶.وقتم کمه 😑😐باید ۳۰ ساعت داشتیم
          ۱۷.طلا رو نمیپسندم
          ۱۸.جای جمع و جور رو میپسندم ولی در هر شرایطی نه گاهی اوقات
          ۱۹.نادانم و ندانم
          ۲۰.میدونم که باید تا آخر بمونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          10
          • Fatemeh KarjiF آفلاین
            Fatemeh KarjiF آفلاین
            Fatemeh Karji

من یک آبانی مغرورم☺️🥀
            ۲_ عاشق جوجه کبابم 😍تقریبا اکثر غذاهار و میخورم ولی حاضرم بمیرم ولی کله پاچه نخورم😬
            ۳_ یک پرسپولیسی و بارسایی سرسختم ❤️
            ۴_ شدیداً خیال پرداز و به نظر خودم خوش خیالم😐
            ۵_ به نظر اطرافیانم خیلی بی احساسم😂ولی خدایی اینجوری نیست سردم اما نه مثل یخ
            ۵_ والیبال دوست دارم ببینم بسکتبال دوست دارم بازی کنم ☺️
            ۶_ از نظر فامیل و دوستام یک بچه مثبتم اینطوری بگم یه فرشته 😂اما اینطور نیست صمیمی ترین کسام می‌دونن هرچی آتیشه از گور من در میاد👿
            ۷_ عاشق رانندگی ولی هنوز قسمت نشده گواهینامه بگیرم⚠️
            ۸_ مامان و بابام خیلی دوستشون دارم اما با بابام اوکی ترم
            ۹_ یک بار هم حتی به خواهرم نگفتم آبجی واقعا سخته😐
            ۱۰_ آدم کم حرفی هستم امانه همه جا ولی خیلی اهل تیکه هستم متاسفانه😏
            ۱۱_ تو فضای مجازی هم مودب هستم ☺️
            ۱۲_ اهل رل و اینجور دوستی های مسخره نیستم اصلا😐🖤معتقدم باید به محبتت رو نثار همه کرد اما عشق رو نه
            ۱۳_ خیلی از حیوونا خوشم نمیاد به خصوص اگر بخوام تو خونه نگه دارم متنفرم😑
            ۱۴_ خط قرمز م خانوادم هستن وکسی که پاشو از گلیمش بیشتر بزاره
            ۱۵_دربرخورد با جنس مخالف احساس میکنم تعادل روانی ندارم😬
            ۱۶_ به نظر خودم از لحاظ خوبم اما بقیه میگن لاغر و درازم مهمنی🤣
            ۱۷_بهنظر خودم در موقعی که هیجانی میشم دهن لق میشم😂 ولی رو خودم کار میکنم😍
            ۱۸_ آشپزی رو دوست دارم و تو این کار مهارت دارم♥️
            ۱۹_ به نظر خودم ساده اما جذابم🤩
            ۲۰_با بچها ارتباط خیلی خوبی دارم و وقتی میرم جایی ول کنم نیستن در واقع پدرمو درمیان مثل همین چالش ۲۰حقیقت😂😂

Fatemeh KarjiF 1 پاسخ آخرین پاسخ
            10
            • Fatemeh KarjiF Fatemeh Karji

من یک آبانی مغرورم☺️🥀
              ۲_ عاشق جوجه کبابم 😍تقریبا اکثر غذاهار و میخورم ولی حاضرم بمیرم ولی کله پاچه نخورم😬
              ۳_ یک پرسپولیسی و بارسایی سرسختم ❤️
              ۴_ شدیداً خیال پرداز و به نظر خودم خوش خیالم😐
              ۵_ به نظر اطرافیانم خیلی بی احساسم😂ولی خدایی اینجوری نیست سردم اما نه مثل یخ
              ۵_ والیبال دوست دارم ببینم بسکتبال دوست دارم بازی کنم ☺️
              ۶_ از نظر فامیل و دوستام یک بچه مثبتم اینطوری بگم یه فرشته 😂اما اینطور نیست صمیمی ترین کسام می‌دونن هرچی آتیشه از گور من در میاد👿
              ۷_ عاشق رانندگی ولی هنوز قسمت نشده گواهینامه بگیرم⚠️
              ۸_ مامان و بابام خیلی دوستشون دارم اما با بابام اوکی ترم
              ۹_ یک بار هم حتی به خواهرم نگفتم آبجی واقعا سخته😐
              ۱۰_ آدم کم حرفی هستم امانه همه جا ولی خیلی اهل تیکه هستم متاسفانه😏
              ۱۱_ تو فضای مجازی هم مودب هستم ☺️
              ۱۲_ اهل رل و اینجور دوستی های مسخره نیستم اصلا😐🖤معتقدم باید به محبتت رو نثار همه کرد اما عشق رو نه
              ۱۳_ خیلی از حیوونا خوشم نمیاد به خصوص اگر بخوام تو خونه نگه دارم متنفرم😑
              ۱۴_ خط قرمز م خانوادم هستن وکسی که پاشو از گلیمش بیشتر بزاره
              ۱۵_دربرخورد با جنس مخالف احساس میکنم تعادل روانی ندارم😬
              ۱۶_ به نظر خودم از لحاظ خوبم اما بقیه میگن لاغر و درازم مهمنی🤣
              ۱۷_بهنظر خودم در موقعی که هیجانی میشم دهن لق میشم😂 ولی رو خودم کار میکنم😍
              ۱۸_ آشپزی رو دوست دارم و تو این کار مهارت دارم♥️
              ۱۹_ به نظر خودم ساده اما جذابم🤩
              ۲۰_با بچها ارتباط خیلی خوبی دارم و وقتی میرم جایی ول کنم نیستن در واقع پدرمو درمیان مثل همین چالش ۲۰حقیقت😂😂

Fatemeh KarjiF آفلاین
              Fatemeh KarjiF آفلاین
              Fatemeh Karji

Fatemeh Karji
              اینقدر زیاد بود کلی غلط نوشتم😂😂🤦🤦

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • M آفلاین
                M آفلاین
                Mehrsa 14

Narges Azadmanesh
                نفس جان بیست حقیقت شتریه که در خونه‌ی هر کسی میشینه. برفما از خودت بگو😁
                @roghayeh-eftekhari باور کن ازت کپی نکردم😂😂💔

SachliS Narges AzadmaneshN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • M آفلاین
                  M آفلاین
                  Mehrsa 14

Farideh Khangah
                  فریده جان ۲۰ حقیقت شتریه که در هر خونه‌ای میشینه.
                  بنویس منتظریم😁

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • M Mehrsa 14

Narges Azadmanesh

SachliS آفلاین
                    SachliS آفلاین
                    Sachli

Mehrsa 14 نه اصلامشخص نیست راحت باش🙂😂

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • SachliS Sachli

Mehrsa 14 نه اصلامشخص نیست راحت باش🙂😂

M آفلاین
                      M آفلاین
                      Mehrsa 14

@roghayeh-eftekhari
                      😂🤦‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • M Mehrsa 14

Narges Azadmanesh

Narges AzadmaneshN آفلاین
                        Narges Azadmanesh
                        دانش آموزان آلاء دهم ریاضی

Mehrsa 14
                        چی بگم؟
                        بپرسید تا همه رو صادقانه بگم
                        با اندکی تغییر😂😂😂😂😂😂😂

شدشد،نشدمیریم فرودگاه زائرات نگاه میکنیم🥺🖤🤍

SachliS M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • Narges AzadmaneshN Narges Azadmanesh

Mehrsa 14
                          چی بگم؟
                          با اندکی تغییر😂😂😂😂😂😂😂

SachliS آفلاین
                          SachliS آفلاین
                          Sachli

Narges Azadmanesh دیگه ۲۰ تارو خودت باید بنویسی
                          بگو بسم الله شروع کن😂

Narges AzadmaneshN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • SachliS آفلاین
                            SachliS آفلاین
                            Sachli

@Zahra-Hamrang بدو منتظرم جواب این شتر بیچاره که دم خونت خوابیده رو بده سریع😂✋
                            و نگو که نوشتی😑😂💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Narges AzadmaneshN Narges Azadmanesh

Mehrsa 14
                              چی بگم؟
                              با اندکی تغییر😂😂😂😂😂😂😂

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mehrsa 14

Narges Azadmanesh
                              هاا همون که رقیه گفت😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe GomnamG آفلاین
                                Gharibe Gomnam
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده

هرکی رو تگ کردم اگر یک بار ۲۰ حقیقت گفته دوباره میگه
                                اگه ۲ بار گفته حدااقل ۲ نفر رو تگ میکنه😂
                                arthur morgan
                                Farideh Khangah
                                @آرمان-میرانی
                                @yasin-sheibak
                                Narges Azadmanesh
                                @Alzahra-Daftar
                                @دختر-بهار
                                @Fatemeh-ma
                                Bahar Mohammadi
                                Marzieh Abouei
                                0-0ftm
                                @Miss-joker
                                Asal M 2
                                @sania-Andiravan
                                Anzw 18
                                @Felli
                                Sara_R
                                ایلین حیدرزهی 0
                                Mahan Xodayi 2
                                Elham Hoseni
                                @Mr-wick
                                Sana Asadi 1
                                Romina 2006
                                telma
                                @N-n-good
                                Ryhn E
                                @Ftm-montazeri
                                مهشید حسن زاده 0
                                @m-hmt
                                @Zahra-hamrang
                                شهیده sh
                                @Mohsen-sari
                                اگر قبلا نوشتین علاوه بر فرستادن ۲۰ حقیقت جدید ۲۰ حقیقت قبلی روهم بفرستین
                                خیلی ممنون😂

نقطه . سرخط

Marzieh AboueiM S Mr.Lucky BanditM Mahan Xodayi 2M R 8 پاسخ آخرین پاسخ
                                18
                                • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

arthur morgan
                                  Farideh Khangah
                                  @آرمان-میرانی
                                  @yasin-sheibak
                                  Narges Azadmanesh
                                  @Alzahra-Daftar
                                  @دختر-بهار
                                  @Fatemeh-ma
                                  Bahar Mohammadi
                                  Marzieh Abouei
                                  0-0ftm
                                  @Miss-joker
                                  Asal M 2
                                  @sania-Andiravan
                                  Anzw 18
                                  @Felli
                                  Sara_R
                                  ایلین حیدرزهی 0
                                  Mahan Xodayi 2
                                  Elham Hoseni
                                  @Mr-wick
                                  Sana Asadi 1
                                  Romina 2006
                                  telma
                                  @N-n-good
                                  Ryhn E
                                  @Ftm-montazeri
                                  مهشید حسن زاده 0
                                  @m-hmt
                                  @Zahra-hamrang
                                  شهیده sh
                                  @Mohsen-sari
                                  خیلی ممنون😂

Marzieh AboueiM آفلاین
                                  Marzieh AboueiM آفلاین
                                  Marzieh Abouei

Gharibe Gomnam نمیدونم چرا جمله اولو نگرفتم🤣

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • Marzieh AboueiM Marzieh Abouei

Gharibe Gomnam نمیدونم چرا جمله اولو نگرفتم🤣

Gharibe GomnamG آفلاین
                                    Gharibe GomnamG آفلاین
                                    Gharibe Gomnam

Marzieh Abouei
                                    ببین اگر قبلا یک بار نوشتی دوبار بنویس
                                    ولی اگر بیشتراز ۲بار نوشتی میتونی یک فرد جدید رو تگ کنی و ننویسی و البته میتونی بنویسی

نقطه . سرخط

Marzieh AboueiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1

Marzieh Abouei
                                      ببین اگر قبلا یک بار نوشتی دوبار بنویس
                                      ولی اگر بیشتراز ۲بار نوشتی میتونی یک فرد جدید رو تگ کنی و ننویسی و البته میتونی بنویسی

Marzieh AboueiM آفلاین
                                      Marzieh AboueiM آفلاین
                                      Marzieh Abouei

Gharibe Gomnam اهااا هبچ دفع ننوشتم فردا میام مینویسم حتما😂🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1

arthur morgan
                                        Farideh Khangah
                                        @آرمان-میرانی
                                        @yasin-sheibak
                                        Narges Azadmanesh
                                        @Alzahra-Daftar
                                        @دختر-بهار
                                        @Fatemeh-ma
                                        Bahar Mohammadi
                                        Marzieh Abouei
                                        0-0ftm
                                        @Miss-joker
                                        Asal M 2
                                        @sania-Andiravan
                                        Anzw 18
                                        @Felli
                                        Sara_R
                                        ایلین حیدرزهی 0
                                        Mahan Xodayi 2
                                        Elham Hoseni
                                        @Mr-wick
                                        Sana Asadi 1
                                        Romina 2006
                                        telma
                                        @N-n-good
                                        Ryhn E
                                        @Ftm-montazeri
                                        مهشید حسن زاده 0
                                        @m-hmt
                                        @Zahra-hamrang
                                        شهیده sh
                                        @Mohsen-sari
                                        خیلی ممنون😂

S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        Succinate

Gharibe Gomnam
                                        چهار باری نوشتم😶😂ولی خب نمیشه که دعوت رو رد کرد😎میخوای سوال بپرس میگم😂😂❤️

1
                                        • SachliS Sachli

Narges Azadmanesh دیگه ۲۰ تارو خودت باید بنویسی
                                          بگو بسم الله شروع کن😂

Narges Azadmanesh
                                          دانش آموزان آلاء دهم ریاضی

@roghayeh-eftekhari
                                          باور کن نمیدونم چی بگم

شدشد،نشدمیریم فرودگاه زائرات نگاه میکنیم🥺🖤🤍

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 37
                                          • 38
                                          • 39
                                          • 40
                                          • 41
                                          • 58
                                          • 59
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه