هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
@First دوستان عزیز هم اکنون آهو اهم چیزه ، هم اکنون لوح پر منشن ترین کامنت میرسه به سید
ممنونم از وقتی که گذاشتی مبین عزیز
عیدتوام مبارک -
@Masoumeh-Shokrollahi @Infinitie-A Sara_R
خانومِ_دوست_داشتنی یخورده مثل آدم تگ شو که مجبور نباشم تو یه خط جدا تگت کنم
سارا M 0 HADAF MAN @Fargol-Sh @دختر-بهار @F-Seif-0 @ftm-montazeri Mehrsa 14 chichak am @Zahra-Zahraii Gharibe Gomnam @sania-Andiravan Sharllot مهشید حسن زاده 0 @Ermia-Mirzakhani Alireza Varamanzar Reyhaneh Moradi @سمیه-صادقلو amir ahmadi @Amir-Bernousi @Saghi-Mortazavi romisa دختر پاییز @M-an sohrab @D-fateme-r arthur morgan Yegane Dehqan pouya hosein pour maryam111 @M-ba78 حبه انگور_ @فرناز-مقیمی @N-n-good
@yasin-sheibak @یاسمن-کیانی @Dr.Mahh Marziyeh Amini amir mahdi salimi Fatemeh Babazadeh
@kosar-mottaghi @kosar-mortazavi Maryam Nateqi H_R 0-0ftm @First @Miss-Joker mahla bpz
@امیرمسعود-جعفری r sh آسمان ِ آبی بهاره @Dr-Rashidi @نگین-محمدیان دریا دریایی علیرضا تمدنی @Mr-Wick Ali Fathi @mitra-ism-rahmani zeinab dehghani @haniehno parisa khany Kosar A003
mehranmirzaei Nazanin Mirzaei @Mr-Fantastic Yeganeh Sarpooshi Anzw 18 Elham Hoseni
ایلین حیدرزهی 0 آیلین حیدرزهی @Alzahra-Daftar @Felli @Mr.perfect SJY مجتبی ازاد Ryhn E @نگین-وهاب-مقدم @fatemeh-Ma mahdi shokri @Zahra-hamrang محدثه بیگلرخانی Farideh Khangah Hhh Hh Asal M 2 Romina 2006 bahar mohammadi 0 Marzieh Abouei Konkur Hero زهرا بنده خدا @jahad-20 _Sajjad_ Fa D Nila YS amirmohammad shakeri atena abolhasani Narges Azadmanesh
Sana Asadi 1 @danial-hosseinyسلامممم
خب سال نو اومد دیگه چندی پیش سال تحویل شد و الان داریم ساعاتی از سال جدید رو میگذرونیم
نمیدونم عید رو تو چه حالی بودید؟! چکارکردین؟! یا حتی نمیدونم دعای سر سال تحویلتون چی بوده؟!
اما میخوام سال جدید رو تبریک بگم
یک سال دیگه گذشت یک سال بزرگتر شدیم یک سال رو بیشتر دیدیم به اندازه یکسال تجربه های جدید کسب کردیم کلی اتفاقات خوب و بد رو باهم یا بی هم پشت سر گذاشتیم
گاهی تو سال گذشته فقط خودمون بودیم و خدامون توی بدترین حالت هامون حتی کسی نفهمید که حالمون بد اگرم فهمید کاری نکرد گاهی برعکس آدم هایی رو پیدا کردیم که توی تک تک لحظات و شادی و غم کنار ما بودن باهامون بودن لحظه ای حواسشون از ما پرت نشد
گاهی با آدمای برخورد کردیم که خاطرات بدی رو برامون ساختن گاهی برعکسش با آدمایی آشنا شدیم که زندگیمون رو پر از خاطرات خوب و دلنشین کردن
نگاه که میکنم خیلی بیشتر از آدمای بد امسال با آدمای خوب آشنا شدم
امسال خاطرات شیرینی که داشتم خیلی بیشتر از خاطرات تلخیه که داشتم
درمجموع امیدوارم لحظاهای شادی رو با آدمای درست گذرونده باشین و از خاطرات تلخ هم فقط براتون تجربه بمونه همین و بس
کی میدونه سال دیگه کی هست و کی نیست؟ پس بیخیال کینه سعی کنید کمترین مقدار کینه رو همراه خودتون ببرین
اما توی همین چندماه بهترین لحظات رو در کنارتون تجربه کردم و کلی مطلب و روش زندگی ازتون یاد گرفتم و بابت این ازتون ممنونم
سال نو رو بهتون تبریک میگم و سالی پر از حال خوب دل خوش و لب خندون براتون آرزو دارم و دلم میخواد با تجربه هایی که از سال گذشته کسب کردین با مشکلاتتون توی امسال بهتر برخورد کنیننوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی
که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی
من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش
که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی
چنگ در پرده همین میدهدت پند ولی
وعظت آن گاه کند سود که قابل باشی
در چمن هر ورقی دفتر حالی دگر است
حیف باشد که ز کار همه غافل باشی
نقد عمرت ببرد غصه دنیا به گزاف
گر شب و روز در این قصه مشکل باشی
گر چه راهیست پر از بیم ز ما تا بر دوست
رفتن آسان بود ار واقف منزل باشی
حافظا گر مدد از بخت بلندت باشد
صید آن شاهد مطبوع شمایل باشی
"حافظ@roghayeh-eftekhari زدی رو دست سید که دختر
من قبلا تبریکمو به تو گفتم
فعلا چیزی ندارم بگم
مجدد پُجَدَّم نداریم -
@roghayeh-eftekhari زدی رو دست سید که دختر
من قبلا تبریکمو به تو گفتم
فعلا چیزی ندارم بگم
مجدد پُجَدَّم نداریمخانومِ_دوست_داشتنی سلاممم به ببین کی اینجاست
حال و احوالت؟
نه تو همون یدفعه اتم قبوله زیاد سختی نده به خودت -
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درسته هیچوقت تو انجمن باهات صحبت نکردم و حتی نمیشناسمت ، اما یادمه گفته بودی تولدت 3 اسفنده!
از بازدیدت خیلی گذشته ، ولی به هرحال ، تولدت مبارک
امیدوارم از اینجا به بعد زندگیت کلی اتفاق خوب برات بیوفته.
@یاسمن-کیانیتو چقدر زیبا مهربانی جانا🥺🥺🥺🥺
@یاسمن-کیانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو چقدر زیبا مهربانی جانا🥺🥺🥺🥺
شاید این قشنگ ترین تعریفی بود که تاحالا شنیدم
قلبم ریخت براش خب -
@امیرمسعود-جعفری کم کم دارم با تبریکایی رو به رو میشم که انتظارشو نداشتم
ممنونم ازت.
ان شاءلله که برای شماهم سال خوبی باشه.
خیلی خوشحال شدم.خانومِ_دوست_داشتنی
همچنین
-
@Zahra-Hamrang ولی هست
️
-
@Zahra-Hamrang
عجیب
-
@Zahra-Hamrang
عجیب
arthur morgan
"شایدم غریب..."
-
@Alzahra-Daftar در معما... گفته است:
@سینا-0
با تودلی خدافظی کردم بعد دیروز تو بخش غیر درسی یه تاپیک زدم اسمشو گذاشتم همین طوری
هیچی دیگه الان که رفتم توش چیزی بنویسم دیدم قفلش کردن@Alzahra-Daftar جدی؟چراااااااااا؟
-
Faez Fateminia در کلمات هم آوا گفته است:
خیلی لذت بردم از این ایده
به وجد اومدم اصن...
فقط به عنوان پیشنهاد خواستم بگم که فونت معنیِ کلمات رو عوض کنی و از این فرم اداری درش بیاری.
خود کلمات خوبن ولی اگه فونت معنیشون یکم صمیمیتر باشه کمک میکنه بهت. همین دیگه -
@Alzahra-Daftar در معما... گفته است:
@سینا-0
با تودلی خدافظی کردم بعد دیروز تو بخش غیر درسی یه تاپیک زدم اسمشو گذاشتم همین طوری
هیچی دیگه الان که رفتم توش چیزی بنویسم دیدم قفلش کردن@Alzahra-Daftar
از اول قرار بر این بود که تمامی چتا توی این تاپیک انجام بشه. برای همین اگه تاپیک دیگهای محض چت کردن ایجاد بشه، خود به خود قفلش میکنن. -
arthur morgan
"شایدم غریب..."
@Zahra-Hamrang بر وزن نجیب
-
@Alzahra-Daftar
از اول قرار بر این بود که تمامی چتا توی این تاپیک انجام بشه. برای همین اگه تاپیک دیگهای محض چت کردن ایجاد بشه، خود به خود قفلش میکنن.@danial-hosseiny ولی غیر درسی که بود
-
هفففف
باقی منشنا از دستم در رفت :// -
اومدم غر بزنم و برم
با اون حجم از اعلان رو به رو شدم ://
بعضیام حس خوب دادن بهم
اما من هنوز غر دارم ://
چه کنیم خب!! -
وقتی کامنت 20 حقیقت خودمو دوباره به هر طریقی برام بالا میارین ، اصلا حس خوبی ازش نمیگیرم!!
نکنین لطفا این کارِ!