به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
آشپزی
-
-
توله(نوعی پنیرک)
گیاهی خودرو در مناطق گرمسیری
خاصیت دارویی هم داره
هر سال این موقع ها (از بعد از چله تا قبل از بهار ) رشد میکنه و مردم (مخصوصا محلی ها و یا اونایی که مزرعه دارن میچیننش و به این شکل که در عکس میبینید درستش میکنن )
بیشتر به صورت پخته شده استفاده میشه
اضافه کنم: خودم درستش نکردم -
چقد کد بانو داریم
مَنی ک هیچی بلد نیسم -
@κιϻιλ
تنها نیستی -
این واسه قبله
خیلی وقته کیکام دیگه کیک نمیشن -
m.hmt
عکس مال دفعه اولیه درست کردم
مواد لازمکیک
ارد ۱و ۱/۲لیوان(۲۵۰گرم)
بکینگ پودر ۱ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ سرپر
سفیده تخم مرغ+۱ تخم مرغ کامل
کره ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ق چ
پودر قند ۱۰۰ گرم(۲/۳ لیوان)مواد لازم کرم میانی
شیر ۱ لیوان(هم دمای محیط)یا ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ ق غ(۳۰گرم)
ارد ۱ ق غ(۱۵ گرم)
شکر۱/۲ لیوان(۱۰۰ گرم)
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ق چ
زرده تخم مرغ ۱ عددطرز تهیه کرم میانی
ابتدا شیر و نشاسته ذرت،ارد،شکر،گلاب ،وانیل را با هم در ظرفی مخلوط کرده و در نهایت زرده یک تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
ظرف را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.
ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه.
نکته..
حتما چندیدن بار کرم را هم بزنید تا رویه نبندد و موقع ریختن روی کیک،بریده بریده نشود.
نکته..
میتونید ۱ ق غ پودر کاکائو هم به مواد کرم اضافه کنید تا کرم کاکایویی داشته باشید.
و یا ۱ ق غ نوتلا بزنید.طرز تهیه کیک
ابتدا کره و وانیل و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا روشن شود ،بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و با الک روی مواد الک کنید،اینکار را در سه مرحله انجام بدید و هر بار مواد رو هم بزنید.
در اخرکمی با نوک انگشتان خمیر را هم زده و منسجم کنید.
۱/۳ خمیر را جدا کرده و در فریزر برای ۱ساعت استراحت بدید.
مابقی خمیر را در قالب ۲۰ در۲۰ یا ۲۰ در۳۰ ،که کاغذ روغنی انداختیم،باز کنید.
کرم میانی، که سرد شده است را روی خمیر بریزید و یکدست کنید.
مابقی خمیر را از فریزر خارج کنید و روی اسلایس رنده ی درشت بزنید.
اسلایس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه پخت کنید.و در صورت تمایل ۲ دقیقه گریل نمایید.
سپس از فر خارج کرده و حداقل ۲ ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
کمی شکلات رو به روش بن ماری آب کنید و با قیف یکبار مصرف روی اسلایس ها ،خط بردارید.نکته
بهتره ۵۰ گرم شکلات رو آب کنید و ۵۰ گرم خامه صبحانه بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد روی اسلایس ها بزنید ،اینجوری حالت نرم و روان داره
نکته
ابتدا مواد میانی را آماده کرده و سپس کیک پایه را خواهیم پخت.
نکته
وقتی کرم ،را از روی حرارت برداشتیم، تا موقعی که بخواهیم آن را روی اسلایس بکشیم،باید چندین بار آن را هم بزنیم. تا رویه نبنده.
نوش جون -
m.hmt
اینم باز یه تجربه اولِ شیرینِ آخر ِ شبی
تازه از تنور در اومده ۲کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
پود قند ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده کامل _نصف سفیده)
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوریمواد تارت
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
خانه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
کرمفیل شیر ۱۰۰ گرم
شیر عسل ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرمکره و پودر قند رو باهم میزنی تا یه دست بشه
بعد تخم مرغ و وانیل بهش اضافه میکنی مخلوط میکنی آخر دفعه آرد رو اضافه میکنی مخلوط میکنی تا تخمیر یه دست بشه
بعد به اندازه یه فندق از خمیر برمیداری تو قالب میزاری و پهنش میکنیبا حرارت ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه
شکلات سفید رو ذوب میکنی خامه رو اضافه میکنی بعد کرمفیل وشیر عسل و آخر دفعه کره رو اضافه میکنی و هم میزنی تا یکدست بشن
خمیرت که آماده شد بزار یکم استراحت کنه بعدش استفاده کن
نوش جون
-
سلام
از همون شیرینیا که به قصد کشت مهمانه پختم
فقط یکم خوش سوختس(پس روشو کرم کاکائو می کشیم)
نوش جان -
سلام یه چیزی بهتون بگم
پودر موسیرهست
موقع سرخ کردن سیب زمینی
درست کردن پیتزا
کتلت درست کردن
و...
داخلشون پودرموسیر به مقدار کافی بریزید خیلی خوشمزه میشه -
Anzw 18 سلام
خدا رو شکر یه چیزی بلدم فقط تایپش طول میکشه
طعمشو دوست دارم
طرز تهیه دو پیازه تن ماهی به روش ساده و با طعمی بی نظیر
https://panamag.ir/3563-do-piyaze-ton-mahi/
فقط من آویشن اضافه نکردم
روغنم همون روغن خود تن ماهی رو استفاده کردم
پیازارم نگینی خورد کردم(این خیلی مهمه)
و یه بارم یه دونه فلفل دلمه رو سرخ کردم زدم قاطیش خوب شد
و اینکه اگه قراره با برنج خورده شه بزار یه کوچولو آب داشته باشه