آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=58be64c4cce)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=58be64c4cce)
-
@m-hmt شکسته نفسی میفرمایید بانو
-
@m-hmt شکسته نفسی میفرمایید بانو
-
@m-hmt دیر نشده برای گذاشتنش؟
-
سلام یه چیزی بهتون بگم
پودر موسیرهست
موقع سرخ کردن سیب زمینی
درست کردن پیتزا
کتلت درست کردن
و...
داخلشون پودرموسیر به مقدار کافی بریزید خیلی خوشمزه میشهGharibe Gomnam تو سمبوسه خیلی محشره
-
@m-hmt دیر نشده برای گذاشتنش؟
زهرا عزیزی 0 نمیدونم🥴
-
اینم از کیک خونگی من برای افطار -
سوهان کنجدی
خوشمزه شد:| -
عالی شد
دوبار بزارید داخل فر -
عالی شد
دوبار بزارید داخل فراین پست پاک شده! -
از مجموعه هنر های کیک پزی پرنده@Matrix
با ما همراه باشید
خودش اینطوری درست کرده بعد میگه تقصیر تو بود -
مواد لازم ۲ عدد ران مرغ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲عدد پیاز
۳حبه سیر
یک لیتر آب
۱ عدد فلفل دلمه ای
و زرد چوبه
دو قاشق رب گوجه
دو سوم پیمانه آرد سفید
طرز تهیه :
ران مرغ به همراه پیاز و سیر و کمی آب می پزیم بعد که پخت ران مرغ خارج میکنیم و بعد از خنک شدن با چنگال ریش ریش می کنیم و آب مرغ صاف می کنیم بعد آب مرغ صاف شده رو با دو لیوان آب میذاریم بجوشه بجوش که اومد آرد سفید رو بهش اضافه می کنیم سفت که شد بعد از خنک شدن با دست ورز میدیم میذاریم یه کم استراحت کنه
حالا مایه پیراشکی رو آماده می کنیم پیاز که سرخ کردیم فلفل دلمه ای و زرد چوبه و مرغ ریش ریش شده ودو قاشق رب گوجه تفت میدیم
کمی از مایه خمیر رو با دست گلوله میکنیم و به صورت دایره کوچک پهن می کنیم کمی از مایه پیراشکی رو میذاریم وسطش نیمی از لایه خمیر رو میاریم روش و لبه هاشو به هم می چسبونیم و در تابه با روغن داغ هر دو طرفش سرخ میکنیم پیراشکی ما آماده اس.
نوش جااااان