آشپزی

-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt شکسته نفسی میفرمایید بانو
-
@m-hmt شکسته نفسی میفرمایید بانو
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix 🥰
-
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان کسی بلده سبزه خاکشیر و تخم شربتی و کنجد چجوری باید بکاریم
-
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt دیر نشده برای گذاشتنش؟
-
سلام یه چیزی بهتون بگم
پودر موسیرهست
موقع سرخ کردن سیب زمینی
درست کردن پیتزا
کتلت درست کردن
و...
داخلشون پودرموسیر به مقدار کافی بریزید خیلی خوشمزه میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam تو سمبوسه خیلی محشره
-
@m-hmt دیر نشده برای گذاشتنش؟
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا عزیزی 0 نمیدونم🥴
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عالی شد
دوبار بزارید داخل فرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مواد لازم ۲ عدد ران مرغ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲عدد پیاز
۳حبه سیر
یک لیتر آب
۱ عدد فلفل دلمه ای
و زرد چوبه
دو قاشق رب گوجه
دو سوم پیمانه آرد سفید
طرز تهیه :
ران مرغ به همراه پیاز و سیر و کمی آب می پزیم بعد که پخت ران مرغ خارج میکنیم و بعد از خنک شدن با چنگال ریش ریش می کنیم و آب مرغ صاف می کنیم بعد آب مرغ صاف شده رو با دو لیوان آب میذاریم بجوشه بجوش که اومد آرد سفید رو بهش اضافه می کنیم سفت که شد بعد از خنک شدن با دست ورز میدیم میذاریم یه کم استراحت کنه
حالا مایه پیراشکی رو آماده می کنیم پیاز که سرخ کردیم فلفل دلمه ای و زرد چوبه و مرغ ریش ریش شده ودو قاشق رب گوجه تفت میدیم
کمی از مایه خمیر رو با دست گلوله میکنیم و به صورت دایره کوچک پهن می کنیم کمی از مایه پیراشکی رو میذاریم وسطش نیمی از لایه خمیر رو میاریم روش و لبه هاشو به هم می چسبونیم و در تابه با روغن داغ هر دو طرفش سرخ میکنیم پیراشکی ما آماده اس.
نوش جااااان -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
ابتدایی بودم. چهارم یا پنجم. دو هفته تعطیلات عید رو یزد بودیم. گمونم واسه این لامصب به تنهایی ۴ ۵ کیلو اضافه کردم. -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده