آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=0f40260f8ee)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=0f40260f8ee)
-
@m-hmt دیر نشده برای گذاشتنش؟
زهرا عزیزی 0 نمیدونم🥴
-
اینم از کیک خونگی من برای افطار -
سوهان کنجدی
خوشمزه شد:| -
عالی شد
دوبار بزارید داخل فر -
عالی شد
دوبار بزارید داخل فراین پست پاک شده! -
از مجموعه هنر های کیک پزی پرنده@Matrix
با ما همراه باشید
خودش اینطوری درست کرده بعد میگه تقصیر تو بود -
مواد لازم ۲ عدد ران مرغ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲عدد پیاز
۳حبه سیر
یک لیتر آب
۱ عدد فلفل دلمه ای
و زرد چوبه
دو قاشق رب گوجه
دو سوم پیمانه آرد سفید
طرز تهیه :
ران مرغ به همراه پیاز و سیر و کمی آب می پزیم بعد که پخت ران مرغ خارج میکنیم و بعد از خنک شدن با چنگال ریش ریش می کنیم و آب مرغ صاف می کنیم بعد آب مرغ صاف شده رو با دو لیوان آب میذاریم بجوشه بجوش که اومد آرد سفید رو بهش اضافه می کنیم سفت که شد بعد از خنک شدن با دست ورز میدیم میذاریم یه کم استراحت کنه
حالا مایه پیراشکی رو آماده می کنیم پیاز که سرخ کردیم فلفل دلمه ای و زرد چوبه و مرغ ریش ریش شده ودو قاشق رب گوجه تفت میدیم
کمی از مایه خمیر رو با دست گلوله میکنیم و به صورت دایره کوچک پهن می کنیم کمی از مایه پیراشکی رو میذاریم وسطش نیمی از لایه خمیر رو میاریم روش و لبه هاشو به هم می چسبونیم و در تابه با روغن داغ هر دو طرفش سرخ میکنیم پیراشکی ما آماده اس.
نوش جااااان -
اولی کیک زبرا و سیب و دارچین
دومی هم شیرینی من دراوردی:/// -
خبب اونروز قرار شد بیام بنویسم اینو
بسم الله
《پاستا پستو》
نیاز داریم به: حدود ۱۵۰ گرم ریحان تازه - ۴ حبه سیر - ۱ پیمانه گردو - ۴ ق.غ پارمزان - نصف بسته پاستا - نصف پیمانه روغن زیتون (من دوست نداشتم زیاد کمتر زدم)(بیبو خوشایند تره) - یه سینه مرغ(تیکه های کوچیک ببرید) - ۱ پیاز - نمک فلفل سیاه و پاپریکا
برای سس پستو، ریحون سیر پنیر گردو نمک فلفل و روغن زیتون تو غذاساز(میکسر) کاملللللللل مخلوط کنین .
پاستا ها رو هم یه طرف با نمک و فلفل و روغن تو آبجوش بذارید حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزه.
پیاز رو رو ترجیحا نگینیِ ریزززز کنید و تفت بدید. وقتی پیاز سبک یا همون شیشه ای شد، روغن و تکه های مرغ رو به همراه ادویه هایی که میخواین(فلفل سیاه و همون پاپریکا و زردچوبه و نمک) اضافه می کنید و میذارید که بپزه(من حواسم نبود پیازش سوخت مجبور شدم تابه رو عوض کنم آخرش شما مراقب باشید
).
وقتی آماده شد، سس پستو و یکم از آب پاستا (مثلا برا من ۲ ملاقه شد)به مرغ بزنید و یکم که بهشون زدین و مواد باهم کنار اومدن پاستا هار رو همون رو حرارت بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و نوش جوووونتووووووننننن🥹🫶
️