آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=ec412923409)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=ec412923409)
-
عالی شد
دوبار بزارید داخل فراین پست پاک شده! -
از مجموعه هنر های کیک پزی پرنده@Matrix
با ما همراه باشید
خودش اینطوری درست کرده بعد میگه تقصیر تو بود -
مواد لازم ۲ عدد ران مرغ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲عدد پیاز
۳حبه سیر
یک لیتر آب
۱ عدد فلفل دلمه ای
و زرد چوبه
دو قاشق رب گوجه
دو سوم پیمانه آرد سفید
طرز تهیه :
ران مرغ به همراه پیاز و سیر و کمی آب می پزیم بعد که پخت ران مرغ خارج میکنیم و بعد از خنک شدن با چنگال ریش ریش می کنیم و آب مرغ صاف می کنیم بعد آب مرغ صاف شده رو با دو لیوان آب میذاریم بجوشه بجوش که اومد آرد سفید رو بهش اضافه می کنیم سفت که شد بعد از خنک شدن با دست ورز میدیم میذاریم یه کم استراحت کنه
حالا مایه پیراشکی رو آماده می کنیم پیاز که سرخ کردیم فلفل دلمه ای و زرد چوبه و مرغ ریش ریش شده ودو قاشق رب گوجه تفت میدیم
کمی از مایه خمیر رو با دست گلوله میکنیم و به صورت دایره کوچک پهن می کنیم کمی از مایه پیراشکی رو میذاریم وسطش نیمی از لایه خمیر رو میاریم روش و لبه هاشو به هم می چسبونیم و در تابه با روغن داغ هر دو طرفش سرخ میکنیم پیراشکی ما آماده اس.
نوش جااااان -
اولی کیک زبرا و سیب و دارچین
دومی هم شیرینی من دراوردی:/// -
خبب اونروز قرار شد بیام بنویسم اینو
بسم الله
《پاستا پستو》
نیاز داریم به: حدود ۱۵۰ گرم ریحان تازه - ۴ حبه سیر - ۱ پیمانه گردو - ۴ ق.غ پارمزان - نصف بسته پاستا - نصف پیمانه روغن زیتون (من دوست نداشتم زیاد کمتر زدم)(بیبو خوشایند تره) - یه سینه مرغ(تیکه های کوچیک ببرید) - ۱ پیاز - نمک فلفل سیاه و پاپریکا
برای سس پستو، ریحون سیر پنیر گردو نمک فلفل و روغن زیتون تو غذاساز(میکسر) کاملللللللل مخلوط کنین .
پاستا ها رو هم یه طرف با نمک و فلفل و روغن تو آبجوش بذارید حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزه.
پیاز رو رو ترجیحا نگینیِ ریزززز کنید و تفت بدید. وقتی پیاز سبک یا همون شیشه ای شد، روغن و تکه های مرغ رو به همراه ادویه هایی که میخواین(فلفل سیاه و همون پاپریکا و زردچوبه و نمک) اضافه می کنید و میذارید که بپزه(من حواسم نبود پیازش سوخت مجبور شدم تابه رو عوض کنم آخرش شما مراقب باشید
).
وقتی آماده شد، سس پستو و یکم از آب پاستا (مثلا برا من ۲ ملاقه شد)به مرغ بزنید و یکم که بهشون زدین و مواد باهم کنار اومدن پاستا هار رو همون رو حرارت بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و نوش جوووونتووووووننننن🥹🫶
️
-
-
بورک ( غذای ترکی ) با کمک خاله ام درست کردم -
این مدل صبحونه رو امروز امتحان کردم چیز جالبی شد شماهم ببینید:) :
(عکس نگرفتم خودم)
اوللل یه تست بردارین و داخلش رو این شکلی برش بدین:
بعد کف تابه تون رو روغن بریزین و تست رو بذارید تو تابه و داخلش یه تخم مرغ بشکنین:
نمک و فلفل سیاه رو بزنید و همش بزنید بعدددد هر چی که دلتون می خواد مثل فلفل دلمه ای، گوجه، سوسیس، هویج و پیاز و هرچیزی که به نظرتون خوب می شه رو نگینی ریززز برش بدین و به تخم مرغ اضاف کنین. من فقط فلفل دلمه ای زدم با یکم کالباس مثلا
:
این آبجیمون درشت کرده ولی خب کوچیکتر بهتره.آخرش یه لایه پنیر ورقه ای و بعد اون لایه تستی که جدا کردیم رو بر می گردونیم سر جاش. گودا اگه نداشتین یه کم پنیر پیتزا بزنین. من چون اون رو هم نداشتم پارمزان ریختم
:
بعددددد یه کم هم تستا رو اونوری کنید
الان دیگه آماده است نوش جونتون:)))
-
طرز تهیه اونیگیری به سبک مایکللل
اونیگیری یه غذای ژاپنیه و خب خییلی خیلی اسون و خوشمزست
البته اصلیش که نیاز به ماهی سالمون برای مواد داخلش و جلبک برای تزئین داره ولی هیچ نیازی نیست ما مطابق با مزاج خودمون درستش میکنیم مگه چیه؟ :>
مواد مورد نیاز:
تن ماهی (یک عدد)
برنج (حدودا 1.5 پیمانه)
هر نوع سس که دوست داشتی مثل مایونز باربیکیو فلفل، ادویه هایی مثل کاری آویشن و ...، قارچ سرخ شده، فلفل دلمه، ذرت و ... (همه اینا کاملا اختیارین و میتونین به تن ماهی اضافش کنین! میتونین حتی از هیچکدومشون استفاده هم نکنین)
طرز تهیه:
تن ماهیو طبق معمول بیست دقیقه میزاری بجوشه
از اون طرف برنج میزاری با اب زیاد بپزه تا قشنگ شفته و چسبناک بشه
بعد ابکشش میکنیم
تو یه دیگ یا کاسه میریزیم و برای خوشمزه تر شدنش نمک اضافه و روغن تن ماهی توش بریز و هم بزن
خود تن رو میتونی توش سس، قارچ سرخ شده، فلفل دلمه یا هر چی دوست داری بریزی. هیچی نریختی هم اوکیه. (سعی کن بیشتر روغنو بریزی تو برنج یکمم بزاری برای تن تا مواد خیلی خشک نشه)
تن رو ترجیحا یکم له کن با چنگالبعد یکم برنج بریز تو دستت (یا اگه داغه بزار رو ملاقه) ی گودال وسطش درست کن مواد تن رو بریز توش بعد یکم برنج بریز روش گردش کننن.. بسته به مقدار مواد و برنجت چند تا درست کن و بزار تو سینی
اونیگیری شما آمادستتتت :>>>>