هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer k
میدونی که اشکاش برام مهمه دیگه. نه؟!
اشکاش و لبخندش -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
تو چه پیگیری علی
این عکس رو از طاق ارگ کریم خان زند شیراز گرفتم.
هرچند که اینکه چیه و کجاستش برام مهم نبوده...
من حتی به اینکه میدان الکتریکی هم باشه احتمال داده بودم /:_Mitra_
خدا قوت -
officer k
میدونی که اشکاش برام مهمه دیگه. نه؟!
اشکاش و لبخندش -
Nilay
که اینطور🥲
امیدوارم خوب بگذر=))
چند روز دیگه هم میری دانشگاه انشاءالله و سرت حسابی شلوغ میشه -
officer k
امیدوارم -
Nilay
اما به نظرم به واژهٔ «میترسم» توی متنش نباید از دید رعب و وحشت نگاه کرد.
از دید «حساب بردنـ»ـه... از دید مرموز بودن... زیباست...@danial-hosseiny موافقم...
-
Sachli ببین چون فردی ک درون گرا هس وقتی مثلا ی مشکلی براش پیش میاد
مثلا یه مرد ک تو برهه ای از زمان بی پول میشه و قرض داره و فلان همین ی مشکل و درگیری براشع و خوب وقتی درن گرا و مغرور باشه با همسرش هم حرف نمیزنه دیگ
از طرفی همسرش هر چقد بخاد بهش نزدیک شه ک آرومش کنه و ..اون هی پسش میزنه و دوس داره تنها باشه و این باعت میشا همسرش هی ناراحت بشه و حس کنه ک این مرد اصن دوسش نداره پس همینک دوری کنه و سنگین باشه ب نظرم بهتره
من اینجوری فک میکنم دیگ نمدونم -
Reza-H
تو به عنوان یک شغل داری بهش نگاه میکنی و این اشتباهه. اصلا قیاس این دو غلطه.
روانکاو آدمیه که با شغلش روانکاویت میکنه. میشینه جلوت چهارتا سؤال ازت میپرسه و درنهایت تو رو واکاوی میکنه و محتویات ذهنت رو برات میگه...
اما الزاما به این معنی نیست که زندگی عادیش هم همینطوره. به هر حال شاید گاهی اوقات از زبان بدن افراد یا نوع تکلمشون بتونه این رو بفهمه. اما مطمئن باش هرگز به اندازهٔ زمانی که داره شغلش رو ایفا میکنه کارش رو درست انجام نمیده چون جور دیگری این رو یاد گرفته. با پرسش و پاسخ.
ولی وقتی درمورد نویسنده صحبت میکنی، اتفاقا یه نویسنده میشینه یه گوشه و هیچی نمیگه و برای ساعتها شاید زیرنظرت میگیره... خیلی فرقه بین این دو قشر.
و یکی شغلش اینه و دیگری تفریحش.
و یکی برای کمک کردن به تو به روت میاره مسائلت رو و اصلا خودت بهش مراجعه میکنی، و دیگری شاید هرگز به روت نیاره.@danial-hosseiny
متوجه منظورت شدم
درست میگی
در واقع گزاره ای که گفتم بیشتر ناظر به روان کاو ها بود تا نویسنده ها
و پاسخی که درباره شغل دادم هم همینطور
البته حالا اینکه واقعا یه روانشناس مثلا توی تشخیص ذهنیات یه نفر در زندگی معمولی چقدر موفقه بحث دیگه ایه -
_Mitra_
خدا قوت -
جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی... :))
-
CpR نه واقعا
اگر همسرش رو دوست داشته باشه و بهش احساس نزدیکی کنه حتما باهاش مطرح میکنه
اینا دیگه برمیگرده به خصوصیات دیگش وگرنه مربوط به درونگراییش نیست
البته به نظرمن، شاید نظرم اشتباه باشه -
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR خیلی فرق داره واقعا
اگه مغروره اصلا یه بحث جداست
ولی افراد درونگرا دست خودشون نیست، ذاتا خصلتی دارن که باید تو خودشون برن تا بتونن تجدید قوا کنن و حالا بخوان صحبت کنن
یعنی کلا و در اکثر مواقع برای افراد درونگرا بهترین مرهم خودشونن و بعدش به کسی که از همه بیشتر دوستش دارن پناه میبرنمن تا اینجا با حرفات خیلی موافقم
و خب به این آدم باید اهمیت داد ولی خیلی پیگیر شدن و اینکه مثلا حتما الان بهم بگو چته کار اشتباهیه
نظرم اینه تا وقتی حالش مساعد نشد زیاد بهش اهمیت ندیم و بزاریم ت حال خودش باشه
و اگر این آدم به عنوان همسرمه پس اینقدر برام محترم و دوست داشتنی بوده که انتخابش کنم پس بهش اهمیت میدم
بعد از درگیری یا حالا یکم از مشکلش ک برارخ و آروم تر بشه من ترجیح میدم بهش اهمیت بدم .
موافقی؟!
-
lO_Ol ممنون منم خوبم
انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و بهترینا برات رقم بخوره@ABR_DJ چخبر امیر؟ اوضاع خوب پیش رفت؟
-
@danial-hosseiny نه اخه ببین اون دوتا سفیدی بالا اطرافش خط هایی شبیه خارج شدن خطوط میدان از بار هست انگار که بارها همنامند . بعدشم اون زمان فقط میدونستم رشته ت ریاضیه فکر میکردم طبیعه کسی که ریاضی بخونه از بارهای الکتریکی عکس بذاره
_Mitra_
من سکوت میکنم -
به طور کلی به نظرم اگر شخصی باشه که حالا طبق اون متنی که نوشتم مثل یه نویسنده یا روانشناس بتونه به عمیق ترین بخشهای ذهنمون نفوذ کنه و بفهمه چی تو سرمون میگذره یا تعبیر درستی از هر رفتارمون داشته باشه چیز بدی نیست البته در صورتی که از این فهم در جهت درک ما و راهنمایی ما استفاده کنه و تا حد امکان این رو به رومون نیاره چون اگر خودمون بخوایم میتونیم به همچین شخصی مراجعه کنیم و شاید اگر بفهمیم اون فرد میدونه چی تو ذهنمون میگذره نسبت بهش گارد بگیریم و نخوایم از کمکش استفاده کنیم....