-
خدا و اولیاش نگفتن که شما کم بخواین
برعکس میگن زیادتر بخواین تا بتونین از مشکلات بقیه هم گره باز کنین
آقای پناهیان میگه مومن بی قدرت و بی پول به درد نمیخوره، مثلا میبینه یکی کمک میخواد ولی نتونه کمکش کنه
پول خوبه داشتنش، نحوه ی استفادش و کنترلش مهمه
پول پرستیه که بده
ooooooooنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi چقد که بدم میاد از پول تو مدرسه فرق میذاشتن بین بچه ها جامعه که بماند هیچ وقت یادم نمیره ی خانواده معمولی اگه میومد برا بچش ی مرخصی ی روزه بگیره نمیذاشتن ولی بچه ی دکترا کل سال نمی اومدن سر اخرم برای مدرسه کولر و اینامیخریدن نمره میگرفتن همین شد سال اخر مدرسه به فنا رفت بچه ها همش غیبت میکردن معلما هم درس نمیدادن
-
شما اگه خیلی نگرانین، زود برنامه بریزین و زود همین نظام قدیمو تموم کنین بعدش اون مباحث مشترکو هم از نظام جدید ببینید
اینطوری نگرانی برطرف میشه
@rhildaنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi به نظرتون نظام قدیما کدوم برن بهتره!؟
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همون قدیم
البته اونایی که از درس دور بودن نظام جدید براشون بهتره
Brilliant -
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه اطلاعیه گذاشتن رو سایت
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=6140 -
شما اگه خیلی نگرانین، زود برنامه بریزین و زود همین نظام قدیمو تموم کنین بعدش اون مباحث مشترکو هم از نظام جدید ببینید
اینطوری نگرانی برطرف میشه
@rhildaنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi اره باید همینکارو کنم وگرنه از استرس سال بعد نمیتونم کنکور بدم خودم وسواس داشتم تو درسخوندن الان سردرگم شدم هرکاری کنم فکر میکنم اشتباست الان چندروزه خواب و خوراک ندارم از استرس نمیدونم چیکار کنم برم ازاد و قید کنکورو بزنم پس با حسرت چیکار کنم موندم خودکرده را تدبیر نیست
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جلو تی وی پای سنجش
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
احتمالا فردا صبح نفرات برترو میگن
شبش هم ساعتای 10 11 کارنامه ها میاد -
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an ؟!
-
شبش هم ساعتای 10 11 کارنامه ها میادنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi من اون موقع عروسیم
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی دارم سعی می کنم به فکر رتبه خوب نباشم که نخوره تو ذوقم
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیشب رو شکمم اومدم بخوابم، حس کردم تخت داره میلرزه فک کردم زلزلس بعد دیدم ضربان قلبمه
فک کنم تا فردا پس فردا یه سکته میزنه -
شبش هم ساعتای 10 11 کارنامه ها میادنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شبش هم ساعتای 10 11 کارنامه ها میادامسال اصلا نمی تونم پیش بینی کنم کی برتر میشه
-
دیشب رو شکمم اومدم بخوابم، حس کردم تخت داره میلرزه فک کردم زلزلس بعد دیدم ضربان قلبمه
فک کنم تا فردا پس فردا یه سکته میزنهنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فک کنم تا فردا پس فردا یه سکته میزنهوای من دارم دیونه میشم نمی دونم چکار کنم
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
-
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه عطف برنامه های صدا و سیما ملی اونجاست که رو تلویزیون مینویسه: امواج پایین تر از حد مجاز
-
جالب اینجاست به مامانم میگم نمی خوام بیام میگه قوی باش
-
رفتم کلی لوازم التحریر خریدم حالا فک کن نتایج بیاد بخوره تو ذوقم