-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی گفت!
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما همیشه یا جای درست بودیم در زمان غلط، یا جای غلط بودیم در زمان درست!
همیشه همینگونه همدیگر را از دست دادهایم... -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوام بیاور
حتی اگر طناب طاقتت
به باریک ترین رشته اش رسید،
حتی اگر از زمین و زمانه بریدی،
حتی اگر به بدترین شکل ممکن، کم آوردیدر ذهنت مرور کن،
تمام آرزوهای محال دیروز را که امروز،
زیرِ دست و پای روزمرگی ات
جولان می دهند !!تمام آن ثانیه هایی که
مطمئن بودی نمی شود، اما شد!
تمامِ آن لحظه هایی که فکر میکردی
پایان راه است، اما نبود!می بینی؟!
خدا حواسش به همه چیز هست
دوام بیاور... -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
حیفم اومد که اینو نگم!
شما پارسال نظام جدیدی بودین و از آلاء هم کمک میگرفتین.
(قطعا میگرفتین چون من خیلی توی فروم فعالیت هاتون رو دیده بودم و اگه میگین که کمک نمی گرفتین پس دلیل حضورتون رو متوجه نمیشم:)) )
این طرز برخوردتون رواس؟:)
توی یه کلاس ۳۰نفره ۱۰نفر دانشگاه قبول میشن باقی نه!این ربط به بد بودن دبیر داره؟!
نه!
ربط,به خود بچه ها داره
اینکه دو رقمی نداشتیم یا تک رقمی نداشتیم آلاء رو زیر سوال میبره؟:)) پیج اینستاگرام آلاء رو دنبال میکنید که متوجه بشین چند تا مهندس و دکتر و وکیل و... داشتیم؟!
ما باید خوشه چین همت خودمون باشیم وگرنه اگه به دلیل و بهونس که اره برادر من زمین کج کجه:))
عذر میخوام خود شما که نظام جدید می خوندین چرا دو رقمی نشدین؟
منی ک نظام قدیم بودم چرا دو رقمی نشدم؟!
چون همتم و تلاشم و هدفم توو یه راستا نبود:)))))
خداوکیلی این همه دبیر خوب این همه برنامه های خوب و بچه های خوب
این همه تلاش
یه ذره درامدزایی نکنن لا به لاش؟:)
کاری که اقا سهراب کردن کارآفرینی بود:)دمشونم گرم
کاری که @ادمین ها میکنن لطفه:)
روا نیس این طرز بخورد
موفق باشین
Amin-Mehrajiنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط Amin-Mehraji انجام شدهدر باطل بودن کل استدلال های شما همین بس که از هیچی اطلاع ندارید و میگید من پارسال کنکور نظام جدید دادم! من پارسال کنکور نظام قدیم دادم! اصلا اگه میخواستم هم کنکور نظام جدید نمی تونستم بدم چون پارسال هر کس باید در نظام خودش کنکور میداد. لطفا بدون اطلاع حرف نزنیم.
#نه_به_گزافه_گویی -
در باطل بودن کل استدلال های شما همین بس که از هیچی اطلاع ندارید و میگید من پارسال کنکور نظام جدید دادم! من پارسال کنکور نظام قدیم دادم! اصلا اگه میخواستم هم کنکور نظام جدید نمی تونستم بدم چون پارسال هر کس باید در نظام خودش کنکور میداد. لطفا بدون اطلاع حرف نزنیم.
#نه_به_گزافه_گویی -
بانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
5 آذر
@M__saDra__b به کوری چشم تو
بانو تبریک میگمواهاااای
تبریک میگم اقااا
حالمون خوب شد بعد مدت ها
هر وقت اومد بریم دان کنیم خودمونو غرق کنیم توشچی شنیدم؟
دانلود؟!!!!!!!
بانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
5 آذر
@M__saDra__b به کوری چشم تو
بانو تبریک میگمواهاااای
تبریک میگم اقااا
حالمون خوب شد بعد مدت ها
هر وقت اومد بریم دان کنیم خودمونو غرق کنیم توشچی شنیدم؟
دانلود؟!!!!!!!
نه نه بریم بخریم
️
-
در باطل بودن کل استدلال های شما همین بس که از هیچی اطلاع ندارید و میگید من پارسال کنکور نظام جدید دادم! من پارسال کنکور نظام قدیم دادم! اصلا اگه میخواستم هم کنکور نظام جدید نمی تونستم بدم چون پارسال هر کس باید در نظام خودش کنکور میداد. لطفا بدون اطلاع حرف نزنیم.
#نه_به_گزافه_گویینوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
#نه_به_گزافه_گوییاگر بخوایم باطل بودن نظرات شمارو هم بگیم میتونیم به دلایل زیر نگاه کنیم
از این که آلا به طور بسیار نامحسوس و لاک پشتی داره به سمت پولی شدن میره نگرانم. >> در جواب این پستتون اینکه چشمتون رو روی مطالب رایگان ببندید اوج بی عدالتیه خودش آلا کارش از اول تولید محتوای صفرتا صد بوده ! که هنوزم داره ادامه میده ولی بعد از اون کلاس های نکته و تست و شب امتحان و حتی جمعبندی های رایگان رو داره اینکه شما با منظور خاص میگید راه ابریشم 2 رو میخوام بفروشم یعنی از فروش راه ابریشم ناراضی هستید ! ضمن اینکه استاد ثابتی مطالب ریاضی صفرتا صد رایگان هم دارن ! ولی باید بگم پروژه راه ابریشم رو دیدید اصلا ؟! چقدر درموردش میدونید ؟! هزینه ای که میگیرن هم پشتیبانی میکنند ! هم تست زیاد کار میکنند ! هم برنامه و تحلیل ازمون کدوم پکیج ریاضی رو دیدید قیمتش 400 هزار تومن باشه انقدر پشتیبانی داشته باشه ؟!
اینکه بخوایم با دیدن فقط جنبه پولیش نگاه کنیم خیلی عجیبه . بنظر منم آلا داره رایگان تر میشه ولی واقعا هزینه های یه موسسه و اموزشگاه مجازی رو با این کیفیت نمیشه در آورد پس بنظرم حق دارن در قبال کیفیت کاری که داره پروژه راه ابریشم و قیمتش کاملا عادلانه است !
درمورد اینکه
ازاین که از دبیران جوان و بی تجربه و گمنام برای تدریس در نظام جدید استفاده میشه ناراحتم. >>>> جوان و بی تجربه و گمنام ؟ اولا که باید بگم الا روی دبیراش واقعا حساسه . بعضی دبیران آلا اولش واقعا دیده نمیشدن ولیی با آلا دیده شدن و خیلیا دارن نتیجه میگیرن
و اصلا نمیدونم منظورتون کدوم دبیرای آلاست
پروژه نکته و تست هر درس : که شما میگید 200 تست در هر دوره ؟! بعد میگید 200نکته زیاده
هر درسی تیپ های مختلفی داره ! شما برید کتاب آبی قلمچی رو باز کنید هم کلی تیپ تست هست اون بالاش نوشته وقتی 200 تا تست برای کل دوره بخواد استفاده شه دبیر سعی میکنه تیپ تست حل کنه ! مثلا خود احتمال چند تیپ مختلف داره دانش اموز باید تیپ های مختلف رو ببینه .
گزافه گویی هم واقعا نبود حرفشون درست میگن شما شاید کلی امکانات داشته باشی واقعا نخونی باهاش و هر دانش اموزی شاید فقط یه درس یا دو درس از مطالب الا استفاده کرده باشه
+سری به اینستاگرام آلا بزنید نتایج مشخص میشه تا افرادی که نتیجه گرفتن رو هم ببینید . -
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده
هوم به نظرم وقتی نمک میخوریم
نمک دون نشکنیم؟اگر شما یک نظام قدیمی هستید که باید بهتر از هرچیزی بدونید که تعداد نظام قدیمی های الا بیشتر از جدید هاست
نظام جدیدی ها تازه دارن با الا آشنا میشن و فارغ از اون
اگر سایت اینستاگرام رو ببینید امسال کلی نظام جدید موفق داشتیمعجیب تر از اون که شما خودتون پشت کنکور هستید و از کنکور دادن و سختی کار مطلعید!
حالا این که فردی کم کاری میکنه خوب نمیخونه
شرایطش جور نبوده
بیاد بگه آلا باهاش سخت مخالفم
ما از همین الا
مهندس و دکتر کم نداریم!
ممنون میشم با الا مهربون تر باشید وقتی شبانه روز دارن زحمت میکشن براش
الان سالیانه موسسه های بدردنخور(واقعا بدردنخور)
دارن میلیونی هزینه دریافت میکنن و تهش خیلی هاشون میرن آزاد ی رشته خیلی معمولی میخونن
ما از الا چند تا رتبه سه رقمی خوب امسال داشتیم؟!
اگر به جای این همه حاشیه تلاش کنیم.
شاید سال بعد خودمون دورقمی الا باشیم -
نمک دون نشکنیم؟اگر شما یک نظام قدیمی هستید که باید بهتر از هرچیزی بدونید که تعداد نظام قدیمی های الا بیشتر از جدید هاست
اگر سایت اینستاگرام رو ببینید امسال کلی نظام جدید موفق داشتیمعجیب تر از اون که شما خودتون پشت کنکور هستید و از کنکور دادن و سختی کار مطلعید!
شرایطش جور نبوده
ما از همین الا
مهندس و دکتر کم نداریم!
دارن میلیونی هزینه دریافت میکنن و تهش خیلی هاشون میرن آزاد ی رشته خیلی معمولی میخونن
شاید سال بعد خودمون دورقمی الا باشیم -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
شرایطش جور نبوده
ما از همین الا
مهندس و دکتر کم نداریم!
شاید سال بعد خودمون دورقمی الا باشیمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شرایطش جور نبوده
ما از همین الا
مهندس و دکتر کم نداریم!
شاید سال بعد خودمون دورقمی الا باشیمچندتا از این سه رقمی هایی که میگید از مدارس عادی بودن؟
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#dont zery!