-
- سرگردونی؟!
– سرگردون؟ خیره شدم به آفاق مغربی،تو چی میدونی؟
- سرگردونی؟!
-
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
milad-am بابا اوسکول جان یه نظر داده بخونش اون بالاست...خخخ
شنقل جان شمام پست قبلیو بخون/
-
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
milad-am بابا اوسکول جان یه نظر داده بخونش اون بالاست...خخخ
شنقل جان شمام پست قبلیو بخون/
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه بی ادب
بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378 خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
لحن قشنگ تری هم هستا
-
تازه به آلا رسیدن هم عالمی دارد
-
اعتراف میکنم این که نمیدونم مشکل دارم یا نه مشکل چیه نمیدونم. تعریفام از خیلی چیزا با ادمای دیگه فرق میکنه چرا هم نمیدونم. نمیدونم مشکل دارم یا چی. وقتی کسی رو دوست دارم , دوست دارم که پیشرفتش رو ببینم برای من از همه چی این مهمتره و وقتی برعکس میشه و راهی که میره اخرش هیچ هست یه ناامیدی بهم دست میده و تحملش سخت میشه و من دور میشم. اعتراف میکنم بعضی وقتا از اینکه دوست داشتنم رو اینطوری درک نمیکنن ناراحت میشم وو برای اینکه کمتر عذاب ببینم تنهایی رو ترجیح میدم. میگم که دوست داشتنم رو برای یه ادم با این نشون میدم که چقدر برام مهمه که پیشرفت کنه و به چیزایی که میخواد برسه و خوشحال باشه و دایم و تکراری از گفتن "تو رو دوست دارم" بدم میاد. اعتراف اینکه حتی توی خونوادم هم هنوز کامل منو نشناختن پس حرفی نمیمونه.
یه اعتراف دیگه این که (این خیلی شخصیه هیچوقت به هیچکس نگفتم به یه دلایلی شاید قضاوت بد و ... ولی اینجا اینترنته میذارمش) نمیدونم من مشکل دارم یا چی... همیشه دوست داشتم به جای حرف زدن با ادم ها و مسافرت کردن و درگیر شدن به چیزایی که توی زندگی وجود دارن میتونستم یه ماشین فضایی داشته باشم و هیچوقت نمیمردم و میرفتم موجودات دیگه رو میدیدم... احساس میکنم زمین خیلی کوچیکه کاش میشد تنها رفت و اون دور دورا رو دید... یه اعتراف کنار این که بعضی وقتا به خاطر این موضوع یه حالت بغض/گریه ای دارم و داشتم که کاش میشد با استیون هاوکینگ با انشتین با داوینچی با نیکولا تسلا رو در رو میشدم و میتونستم ازشون سوال بپرسم و ارام بشم که چرا و چرا و چرا... شایدم مشکل یا کمبودی دارم که میگم کاش میشد با استیون هاوکینگ حرف بزنم یه ادم که دغدغه اش پول نبود یه ادم کنجکاو یه ادم که میگم میشد باهاش حرف زد و لذت برد بعضی وقتا میگم انشیتین استیون هاوکینگ کاش میشد یه 24 ساعت زنده بودین و میشد تنها باهاتون حرف زد یا ......
اعتراف میکنم که خسته شدم از صحبت های عادی زندگی از حرف نزدن از زندگی از تحمل خیلی چیزا از نبودن که جاش نیست بگم به جز توی ذهنم...
دل نوشته با فکرای شخصی
amir bahrami
شما هیچ کمبودی ندارین چون اگه همه ی آدم هایی که مثل شما هستن اگه فکر کنن کمبود دارن نه تنها خودشون به هیچ جا نمیرسن بلکه موفق هم نمیشن که پله های ترقی رو برای دیگران بسازن اعتراف می کنم من همیشه فکر می کنم اگه همه توی دنیا به یک میزان پول داشتن دنیا قابل تحمل تر بود اگه آدم ها زیاده خواه نبودن زندگی زیبا تر بود این افکار دلیل نمیشه که من فکر کنم من مشکل دارم برعکس وقتی یکی من رو درک نمیکنه یعنی من یه چیز بیشتر از اون دارم منم هنوز آدمی رو پیدا نکردم که درکم کنه اما دلیل نداره که این چند سالی رو که زنده ام با آه و افسوس بگذرونم به نظرم مهم نیست بقیه چی فکر میکنن مهم اینه که راه درست کدومه اگر توی دنیا هیچ کس دوستم نداشته باشه هم برام مهم نیست چون معتقدم خدا دوستم داره و من اون تا ابد باهمیم -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا عجبا
-
خانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
لحن قشنگ تری هم هستا
عیب نداره تازه وارده اشتباه کرد@zaraa یه معذرت خواهی بکن دخترم
-
«خوب بودن سخته، هرچی بزرگتر میشی سختترم میشه.»
-
لحن قشنگ تری هم هستا
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Samane-99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
لحن قشنگ تری هم هستا
برووو
-
لحن قشنگ تری هم هستا
@Samane-99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
لحن قشنگ تری هم هستا
ای بابا
نیازی به عذر خواهی نیست از من نیست که -
جنون هست و البته دلتنگی هم هست. اصلن انگار ما با دلِ تنگ زاده شدیم
-
لحن قشنگ تری هم هستا
ای بابا
نیازی به عذر خواهی نیست از من نیست کهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
لحن قشنگ تری هم هستا
ای بابا
نیازی به عذر خواهی نیست از من نیست کهخخخخخخخخخ شما عشق مایین ..هزار بارم از شما عذرخواهی میکنم ولی از بعضیا نه
-
همینجا بود که یاس گفت
خوب بودم رد شدم و بد شدم
-
milad-am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
همینجا بود که یاس گفت
خوب بودم رد شدم و بد شدم
عه چرا اخه