-
m-mp-ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mojtaba9233
صنیعیییییی کجاییییییییییییییییییییییکیه که جواب مارو بده
هیچکس نمیگه که کجا رفته و چرا نمیاد
واقعا بزرگترین مشکلم نبود اقای صنیعیه مطمئنم اگه کارگاه نکته و تست میساخت میتونستیم تو شیمی به راحتی درصدای خیلی خوب بزنیمنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMojtaba9233 واقعاااا
خیلی پر بود -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها التماس دعا ..
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب بخیر
-
بچه ها التماس دعا ..
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر چیشده باجی؟
-
momo_ خیلی فعالیاااا
حواسم بهت هستنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf دیگه ازفردا ساعت 10 الی 11 میام اینجا
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
momo_ اوکی
امیدوارم که کار اشتباهی نکرده باشی -
همتون ده تا یارزده بیاین ..بعده درسا ..چشم؟؟؟
-
momo_ اوکی
امیدوارم که کار اشتباهی نکرده باشینوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf نچ نکردم ...خیالت جمع
-
فاطمه ـ بوشهر چیشده باجی؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf ی طرف صورتم خود ب خود درد میکنه ی چشمم ابریزش داره و میسوزه
نمیدنم چرا یهو اینطوری شدم -
Mojtaba9233 واقعاااا
خیلی پر بودنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf اره بخدا من اگه خودم مینشستم پای کتاب صد سالم اون مطالبی ک ایشون به سادگی درس میدادن نمیفهمیدم
-
momo_ شکر
-
@amirhossein-hf ی طرف صورتم خود ب خود درد میکنه ی چشمم ابریزش داره و میسوزه
نمیدنم چرا یهو اینطوری شدمنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر عجب
-
@amirhossein-hf اره بخدا من اگه خودم مینشستم پای کتاب صد سالم اون مطالبی ک ایشون به سادگی درس میدادن نمیفهمیدم
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMojtaba9233 درسته
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا شبتون بخیر
-
Mojtaba9233 درسته
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf میدونی چقدر زیر پیج الا گزاشتم ک پیگیزی کنن اقای صنیعی رو هیچ خبری نشد
-
@amirhossein-hf میدونی چقدر زیر پیج الا گزاشتم ک پیگیزی کنن اقای صنیعی رو هیچ خبری نشد
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMojtaba9233 منم هی تند تند میپرسم ازشون هیچ کی جواب درست نمیده