-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378
همه از چشم من میبینن چرا
رفته دکتر اومد میگم پروفایلشو درست کنه -
-
dlrm شما بیاید توی ریاضی بعد خوندن دقیق درسنامه چنتا تست حل کنید تا بهش کمی مسلط بشید و از فرداش بقیه ی تستاش رو بزنید و تستای خوبشو علامت بزنید و آخر اون هفته تستای علامتی رو بزنید بعد درصر 70 رو به احتمال زیاد به دست میارید
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-osanlu در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
dlrm شما بیاید توی ریاضی بعد خوندن دقیق درسنامه چنتا تست حل کنید تا بهش کمی مسلط بشید و از فرداش بقیه ی تستاش رو بزنید و تستای خوبشو علامت بزنید و آخر اون هفته تستای علامتی رو بزنید بعد درصر 70 رو به احتمال زیاد به دست میارید
خیلی ممنون
-
بآهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
dlrm فیزیک نیما نوروزی خوبه به نظرم. کوتاه ولی کامل.
یبار داشتم فیلمای نیما نوروزی رو میدیدم بعد خسته شده بودم دراز کشیدم کنارمم حلوا و چایی بود هرچنددقه یبار حلوا میخوردم بعد یهو اقای نوروزی برگشت گفت میخوای یه ظرف تخمه هم بیارم بیکار نباشی پاشو ببینم خودکارو بگیر تو دستت بامن حل کن من یه لحظه فک کردم داره منو میبینه صاف سرجام نشستم شروع کردم حل کردن
@M-bahrami1378 واییی
-
بآهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
dlrm فیزیک نیما نوروزی خوبه به نظرم. کوتاه ولی کامل.
یبار داشتم فیلمای نیما نوروزی رو میدیدم بعد خسته شده بودم دراز کشیدم کنارمم حلوا و چایی بود هرچنددقه یبار حلوا میخوردم بعد یهو اقای نوروزی برگشت گفت میخوای یه ظرف تخمه هم بیارم بیکار نباشی پاشو ببینم خودکارو بگیر تو دستت بامن حل کن من یه لحظه فک کردم داره منو میبینه صاف سرجام نشستم شروع کردم حل کردن
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتوی فیزیک هم بعد خوندن درسنامه چنتا تست حل کنید بعد نکات ریز و مهمشو به زبان خودتون توی دفتر بنویسید و چنتا سوال نکته دار که ممکنه بعدا نکشو فراموش کنید رو هم توی دفتر بنویسید و سوالای مهم رو هم علامت بزنید بعد یه روز مونده به آزمون دفترتون رو بخونید و تست های مارکدارتون رو بزنید بعد به احتمال زیلد درصد 70 رو میارید
-
به نظرتون با این چیکار میکردن؟؟
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نگفتن چیکار؟
واسمم عجیب شد
شیر و عسل میریختن توش شاید :||
نمیدونم
نپرسیدین؟ -
توی فیزیک هم بعد خوندن درسنامه چنتا تست حل کنید بعد نکات ریز و مهمشو به زبان خودتون توی دفتر بنویسید و چنتا سوال نکته دار که ممکنه بعدا نکشو فراموش کنید رو هم توی دفتر بنویسید و سوالای مهم رو هم علامت بزنید بعد یه روز مونده به آزمون دفترتون رو بخونید و تست های مارکدارتون رو بزنید بعد به احتمال زیلد درصد 70 رو میارید
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-osanlu در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
توی فیزیک هم بعد خوندن درسنامه چنتا تست حل کنید بعد نکات ریز و مهمشو به زبان خودتون توی دفتر بنویسید و چنتا سوال نکته دار که ممکنه بعدا نکشو فراموش کنید رو هم توی دفتر بنویسید و سوالای مهم رو هم علامت بزنید بعد یه روز مونده به آزمون دفترتون رو بخونید و تست های مارکدارتون رو بزنید بعد به احتمال زیلد درصد 70 رو میارید
بازم خیلی ممنونم
-
@ali-osanlu در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بازم خیلی ممنونم
-
@Erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به نظرتون با این چیکار میکردن؟؟
نگفتن چیکار؟
واسمم عجیب شد
شیر و عسل میریختن توش شاید :||
نمیدونم
نپرسیدین؟dlrm خودمونم نمیدونیم...با دوستام اومدیم...دو گروه شدیم...فعلا راهنما دست اوناس...
-
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Abcdefghijk
بیا پروفایلتو بردار
الان طرفدارات خفم میکنن -
dlrm خودمونم نمیدونیم...با دوستام اومدیم...دو گروه شدیم...فعلا راهنما دست اوناس...
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
dlrm خودمونم نمیدونیم...با دوستام اومدیم...دو گروه شدیم...فعلا راهنما دست اوناس...
میشه بپرسین؟
بگین بعدش مرسی -
میشه بپرسین؟
بگین بعدش مرسیdlrm حتما...یه لحظه برم ببینم چی میگه...
-
dlrm حتما...یه لحظه برم ببینم چی میگه...
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی شکلای عجیب و غریبی دارن
-
dlrm حتما...یه لحظه برم ببینم چی میگه...
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Erfan-11 داداش تا بپرسی من برم ناهار بیام
-
نوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
میشه بپرسین؟
بگین بعدش مرسیdlrm سلامی دوباره...گف این ظروف میتونستن کاربرد هایی مثل ذخیره برخی مواد داشته باشن(لوبیا و ...) و به عنوان ظروف تزئینی و آئینی هم به کار میرفتن که مثلا وقتی یکی رو دفن میکردن این نوع ظرفا رو هم با اون دفن میکردن...
-
دوستان من و فائزه دیگه انجمن نمیایم که خدایی نکرده کسی فکرش خراب نشه و فضای انجنن رو به غیر درسی نره
کسانی هم که رفتید اعتراض به ما کردید دیگه با خیال راحت درستو نو بخونید
اون هایی هم که خوب میفهمن و میفهمن و میفهمن خووووب بسوزن#مخاطب خاص
روز های خوبی تویه الا داشتم ولی خب دیگه وقت رفتنه که خدایی نکرده مشکلی برای بقیه پیش نیاد
خداحافظ
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوستان من و فائزه دیگه انجمن نمیایم که خدایی نکرده کسی فکرش خراب نشه و فضای انجنن رو به غیر درسی نره
کسانی هم که رفتید اعتراض به ما کردید دیگه با خیال راحت درستو نو بخونید
اون هایی هم که خوب میفهمن و میفهمن و میفهمن خووووب بسوزن#مخاطب خاص
روز های خوبی تویه الا داشتم ولی خب دیگه وقت رفتنه که خدایی نکرده مشکلی برای بقیه پیش نیاد
خداحافظ
@دانش-آموزان-آلاءای بابا
بسلامت ...
امیدوارم مشکلات حل بشه و برگردین:hand:
-