-
-
-
-
-
Mohsen Taheri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم ببین من الان تا یه حد خوبی فصلها رو پوشش دادم یعنی هرکاری بگی کردم مثلا تست کل کتاب کارو زدم،نکته برداری کردم،خلاصه های قوی نوشتم،تست علامت دار کردم و...فقط الان یه خورده تردید دارم(فقط یه کم) یعنی حس میکنم میتونم برم سراغ ی سری سر فصلای آبکی مثل فشار و سایه و نور و آینه تو فیزیک که قبلا چند بار خوندم اما با قدرت نه! به نظر شما تا کی میتونم برم دنبال این موضوعات.(تاریخ دقیق لطفا)
کتاب جامع سنجش بگیرین آزمون جامع بدین سوالاش همسنگ کنکور
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad saeedi اولا پول اضافی ندارم
- بعد فک نکنم زیاد همسنگ باشن چندتا از جامعاشو دارم زیاد چنگی به دل نمی زنه ولی جامعای قلمچی(چند سال پیشش) خیلی خوب بود.بعد این کتابا رو یه سری های دیگه نوشتن شاید زیاد منطبق با روشهای من نباشه من همون تستای علامتدار و کنکورها رو بزنم فک کنم خیلی مردونه تر باشه
- بعد فک نکنم زیاد همسنگ باشن چندتا از جامعاشو دارم زیاد چنگی به دل نمی زنه ولی جامعای قلمچی(چند سال پیشش) خیلی خوب بود.بعد این کتابا رو یه سری های دیگه نوشتن شاید زیاد منطبق با روشهای من نباشه من همون تستای علامتدار و کنکورها رو بزنم فک کنم خیلی مردونه تر باشه
-
-
چه بدعت بدی گذاشتم پیامامو پاک میکردم
-
-
-
هوووووووف
-
-
خانوم ببین من الان تا یه حد خوبی فصلها رو پوشش دادم یعنی هرکاری بگی کردم مثلا تست کل کتاب کارو زدم،نکته برداری کردم،خلاصه های قوی نوشتم،تست علامت دار کردم و...فقط الان یه خورده تردید دارم(فقط یه کم) یعنی حس میکنم میتونم برم سراغ ی سری سر فصلای آبکی مثل فشار و سایه و نور و آینه تو فیزیک که قبلا چند بار خوندم اما با قدرت نه! به نظر شما تا کی میتونم برم دنبال این موضوعات.(تاریخ دقیق لطفا)
خب این نشون میده شما اون تسلط رو داری
من تاریخ دقیق واقعا نمیتونم بگم بهتون ولی شما تا خرداد یا اواخر اردیبهشت بخونید تست بزنید بعد برید جمع بندی
حتی ممکنه من اشتباه بگم اگه عزیزی میدونه بهتر راهنمایی کنهنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم ممنون.
-
-
کتاب جامع سنجش بگیرین آزمون جامع بدین سوالاش همسنگ کنکور
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad saeedi در کل ممنون
-
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatiii ممنون بابت معنی
-
-
@fatiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس حق و ولش ادب فداش ینی
حقو طبیعت و خدا بلاخره بت میرسونه
ادب مهمه )فوق سیکل حرف بزنید متوجه شیم