-
RAMIN1380 دیدی بعضی pdf ها میری راحت متنو انتخاب می کنی بعد کپی پیست می زنی مثل عکس.
الان من یکی دارم اونجوری نیست میخوام بشه چون اگه نشه باید بشینم کلی تایپ کنم..
شما بلدی ی کاری کنی مثل اون بشهنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
کامپیوتر داری -
Mohsen Taheri
کامپیوتر دارینوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 آره ...می خوای نمونه بذارم حرفمو خوبتر متوجه بشی؟؟
-
RAMIN1380 آره ...می خوای نمونه بذارم حرفمو خوبتر متوجه بشی؟؟
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
نه میدونم چی میگی اونو نمیدونم
اما یه روشی هست خوبه میتونی اسکرین کنی باهاشش به دردت میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا دیگه وزارت بهداشتم پیام داد که نریم بیرون فردا 13 ب دره هااا.
خوش بگذره...هرچند که کرونا گند زد توش کلا -
خوش بگذره...هرچند که کرونا گند زد توش کلاMohsen Taheri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خوش بگذره...هرچند که کرونا گند زد توش کلاهعی
-
Mohsen Taheri
نه میدونم چی میگی اونو نمیدونم
اما یه روشی هست خوبه میتونی اسکرین کنی باهاشش به دردت میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 ن می دونی آخه بقیه رو اینجوری درآوردم گذاشتم تو word مثلا اومدم سوالای زیستو مربوط به هر فصل جدا کردم...برای96 و 97 مشکلی نداشت ولی فایلای 98 ی جوری بودن نمی شد اونکارو باهاشون کرد.
-
RAMIN1380 ن می دونی آخه بقیه رو اینجوری درآوردم گذاشتم تو word مثلا اومدم سوالای زیستو مربوط به هر فصل جدا کردم...برای96 و 97 مشکلی نداشت ولی فایلای 98 ی جوری بودن نمی شد اونکارو باهاشون کرد.
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
ببخشید نمیدونم بپرس حالا شاید یکی دونست -
Mohsen Taheri
ببخشید نمیدونم بپرس حالا شاید یکی دونستنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 باشه دمت گرم ک جواب دادی
-
RAMIN1380 ن می دونی آخه بقیه رو اینجوری درآوردم گذاشتم تو word مثلا اومدم سوالای زیستو مربوط به هر فصل جدا کردم...برای96 و 97 مشکلی نداشت ولی فایلای 98 ی جوری بودن نمی شد اونکارو باهاشون کرد.
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri عکس بگیرید کپی کنید تو word
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام همگی خوب هستین
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri می تونین تو کروم باز کنین بعد کپی کنین
-
Mohsen Taheri عکس بگیرید کپی کنید تو word
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآماج آهان یعنی اول اسکرین کنم بعد از روی اون دیگه کپی میشه؟؟؟؟
-
Mohsen Taheri عکس بگیرید کپی کنید تو word
-
سلام همگی خوب هستین
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie سلام....من که خوبم...شما خوبین انشالله که
-
Morteza Khodaie سلام....من که خوبم...شما خوبین انشالله که
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri خدا رو شکر ممنون
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط آماج انجام شده
@fatiii ارع = /
Mohsen Taheri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آماج آهان یعنی اول اسکرین کنم بعد از روی اون دیگه کپی میشه؟؟؟؟
اره عکس و کپی و تو word پست کنید اینشکلی هم میشه
-
Mohsen Taheri می تونین تو کروم باز کنین بعد کپی کنین
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie تو کروم منظورت اینه تو همون صفحه ی اصلی دانلود فایل؟؟؟
ببین مثلا این پایینی میشه کپی کرد
اختصاصی تجربی خارج97.pdf -
@fatiii ارع = /
-
@fatiii ارع = /
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده