-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n
اَی خِدا -
@nafas-n در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مردم دیه دارن از دست میرنننننننننننن
#مخاطب _ خاصگل گفتی
-
@nafas-n
اَی خِدانوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir بدونی چیشد ک میپوکی از خنده
-
کسی هست یه مشاعره بزنیم
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شدهramses kabir منو نفس هستیم
ولی ازما اهنگای جدید بر میاد
ینی ما اهنگ میگیم شما مشاعره -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط RAMIN1380 انجام شده
@Hamnafass
با اجازت همین جا جوابتو بدم
نه بابا چیزی نشده بود یکم مشکلات شخصی داشتم خاستم دیگ اصن نیام
بعد دلم برا یه زیگیل تنگ شده بود گفتم بیام یه سری بهش بزنم
ببخشید دیر جوابتو دادم خیلی کم میام دیگ -
ramses kabir منو نفس هستیم
ولی ازما اهنگای جدید بر میاد
ینی ما اهنگ میگیم شما مشاعرهنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa
اگه میگی تا اهنگ بفرستیم -
@Hamnafass
با اجازت همین جا جوابتو بدم
نه بابا چیزی نشده بود یکم مشکلات شخصی داشتم خاستم دیگ اصن نیام
بعد دلم برا یه زیگیل تنگ شده بود گفتم بیام یه سری بهش بزنم
ببخشید دیر جوابتو دادم خیلی کم میام دیگ -
Zaraa
اگه میگی تا اهنگ بفرستیمنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شدهramses kabir نه منظورم اینه مثلا وقتی باحرف ت شروع میشه ما یه بیت از اهنگو که با ت شروع میشه میگیم
-
ramses kabir نه منظورم اینه مثلا وقتی باحرف ت شروع میشه ما یه بیت از اهنگو که با ت شروع میشه میگیم
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir نه منظورم اینه مثلا وقتی باحرف ت شروع میشه ما یه بیت از اهنگو میگیم
چقد ناقولایید شما
-
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir نه منظورم اینه مثلا وقتی باحرف ت شروع میشه ما یه بیت از اهنگو میگیم
چقد ناقولایید شما
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad666666 ازما همین برمیاد
-
mohammad666666 ازما همین برمیاد
-
ramses kabir نه منظورم اینه مثلا وقتی باحرف ت شروع میشه ما یه بیت از اهنگو که با ت شروع میشه میگیم
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-n من بهت میگم این دخترا دارن با ادبیات ما شله زرد درست میکنن
-
mohammad666666 ازما همین برمیاد
-
@nafas-n من بهت میگم این دخترا دارن با ادبیات ما شله زرد درست میکنن
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خخخ دلتونم بخوااد
-
@nafas-n من بهت میگم این دخترا دارن با ادبیات ما شله زرد درست میکنن
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir تازه کشف کردی؟؟؟
-
ramses kabir خخخ دلتونم بخوااد
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهZaraa
یکیش همین خواهر خودم وسط عید نشستیم داریم با غزلیات حافظ مشاعره میزنیم یهو میاد اهنگ ساسی میندازه وسط اصلا یه اوضاعیه بخدا -
Zaraa
یکیش همین خواهر خودم وسط عید نشستیم داریم با غزلیات حافظ مشاعره میزنیم یهو میاد اهنگ ساسی میندازه وسط اصلا یه اوضاعیه بخدانوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir دکتر جون دکتر :|
-
Zaraa
یکیش همین خواهر خودم وسط عید نشستیم داریم با غزلیات حافظ مشاعره میزنیم یهو میاد اهنگ ساسی میندازه وسط اصلا یه اوضاعیه بخدانوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خخخخخ احیانا شما از اونایی نیستی ک شجریان گوش میدی؟
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا چاووشی؟