-
masood khadmlooreplied to amirh_hmyf on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh_hmyf
خواهش میکنم
انجام وظیفس
چه فایده داره یکی مثل من تازه بعد گم شدن بفهمه این همه راه رو ...
قبلش باید کامل انجام میدم که تنبلی و مطمئمن بودن به خودم که گمش نمیکنم و امکان نداره باعث شد بره -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Succinate on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
@sani-painting
نه دیگه گفتم هر کدومش مشخصه باید کامل رو خرید
چونه میزنید ؟؟؟ -
amirh_hmyfreplied to masood khadmloo on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masood khadmloo دستت درد نکنه
زحمت کشیدی -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to masood khadmloo on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون من همش رو دارم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوستان یک سوال بپرسم الان به ذهنم رسید
شما با خودروی خود در یک خیابان هستید خودرو بنزین ندارد شما تشنه هستید به اینترنت نیاز دارید اما ندارید
به یک مغازه می رسید که هر سه را داردو شما تنها ۳۰۰۰ تومان دارید کدام یک را میخرید ؟
یک لیتر بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان
یک گیگ اینترنت ۳۰۰۰ تومان
یک بازی آب ۳۰۰ سی سی ۳۰۰۰ تومانبنزین می خریدم واجب ترهولی نمیشه از هر کدوم یه مقداری برداشت؟
-
https://forum.alaatv.com/post/1691417
دوستان تاپیک رو با مطالبش اماده کردم
حتما برید نگاه کنید
بخدا این 15دقیقه بیشتر نمیگیره درست کردن تنظیماتش -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirh_hmyfreplied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شده
علیرضا عفتی 2 ربطی نداره عزیز
حرف تو دهن من نذار
همه تو این بازه اینطورین -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to amirh_hmyf on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
ممنون از نظر عالیت.
-
romisa اینجا اکثرا قشری هستن با سن های ۱۶تا۱۸
زیاد چیزی که میگن رو نمیفهمن
اکثرا ۲.۳ تا حرف از حرفایی که اینور اونور خوندن وقتی حوصله نداری یا... میان بهت میگن در صورتی که تو خودت همه اونارو حفظی
اوایلم فکر میکنن که بیشتر از سنشون سختی کشیدن وخیلی با تجربه هستن
میدونی
طبیعیه راستش
زیاد به دل نگیر حرفاشونو
دو سه تاشم میدونم افراد سن بالا تر دلتو شکوندن ولی بیخیالشون
امتحانتو چ کردی؟ -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fatemeh Soheilikia حالت تهوع داشتم امروز نتونستم امتحان شرکت کنم حالا میگ گواهی پزشکی بیار شما حالت تهوع داشتین میرین دکتر مگه؟
محلشون نده
-
M Tg کاش درک میکردن .به خانوادتون گفتین تماس بگیرن؟
-
Fatemeh Soheilikia حالت تهوع داشتم امروز نتونستم امتحان شرکت کنم حالا میگ گواهی پزشکی بیار شما حالت تهوع داشتین میرین دکتر مگه؟
-
دلگیر
تاریک -
علیرضا عفتی 2 در اون حدم فکر نمیکنم .چون درس تئوری هست و خیلی اهمیت نداره
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی اونقدری که تو انجمن باهام بد صحبت شده توسط آدمای مختلف به شیوه های مختلف... تو هیچ کجای زندگیم مدرسه دانشگاه فامیل دوست آشنا همسایه هیچکس و هیچ کجا تا این اندازه زیر سوال نرفتم
#تودلی
#گلهادمینه بودن سخته دیگه
-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هیچی فقط از مدرسه دیلت میشه
همچین اتفاقی نمیوفته:/
-
این روزا همه اعصابشون خط خطیه
-
M Tg قطعا تو کنکور که هیچ تاثیری نداره .و برای نمره پایانی هم اگه نگرانین ضریبش خیلی پایینه
-
Fatemeh Soheilikia مثلن درس سلامت بهداشت
پست 269561 از 846714