-
در روایات آمده انّ الکنکوری لفی خسر
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Rakhshandeh منم اعصابم میریزه بهم الانم ازدرسم زده شدم یه پدرم دارم با وجود فرهنگی بودنش میگه چرا همش درس درس میکنی همه دست به یکی کردن برم رو به محاق
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Rakhshandeh منم اعصابم میریزه بهم الانم ازدرسم زده شدم یه پدرم دارم با وجود فرهنگی بودنش میگه چرا همش درس درس میکنی همه دست به یکی کردن برم رو به محاق
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخه -
@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar این تضمینه اسمش نه تحریف
-
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخه@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخهتضمین کرد نه تحریف
چرا آرایه را تحریف میکنین -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yaxşı olar
:)) -
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخهتضمین کرد نه تحریف
چرا آرایه را تحریف میکنینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده99 چه کنم به نظرتون
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تسلیم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ خدایا الایی ها هم کاری از دستشون ساخته نیس
-
99 چه کنم به نظرتون
99 چه کنم به نظرتون
دو قدم نیست تا کنکور هرچی کاشتین این دوماه آبیاری کنین هرچه کاشتین نخشکه دلتون بسوزه
-
99 چه کنم به نظرتون
دو قدم نیست تا کنکور هرچی کاشتین این دوماه آبیاری کنین هرچه کاشتین نخشکه دلتون بسوزه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده99 من تازه موقع کنکور پارسال نوزادیمم یادم اومده بود همه انرژی های منفی احاطم کرده بود
-
اخ خدایا الایی ها هم کاری از دستشون ساخته نیس
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh
تو مگه برا بقیه درس میخونی که حالا بخاطر خوشیِ اونا میخوای ترکش کنی؟! یا حالا کارِ دیگه ای
آینده ی خودتِ:)
اگه واست مهمِ
اگه دوسش داری
اگه به فکرشی
فقط فوکوس کن رو اون و گوشاتو برا شنیدن حرفای بقیه بگیر:)
پست انگیزشی ایناهم زیاد بخون و نگا کن -
من تسلیم
اون از جذر گرفتنت اینم از تحریف آرایت
فقط ببین کاراتو -
من انقدر فیلم و پست انگیزشی خوندم که اولشو بگین تا تهشو واستون میگم
-
@Rakhshandeh
تو مگه برا بقیه درس میخونی که حالا بخاطر خوشیِ اونا میخوای ترکش کنی؟! یا حالا کارِ دیگه ای
آینده ی خودتِ:)
اگه واست مهمِ
اگه دوسش داری
اگه به فکرشی
فقط فوکوس کن رو اون و گوشاتو برا شنیدن حرفای بقیه بگیر:)
پست انگیزشی ایناهم زیاد بخون و نگا کنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar من با وجود مامانم به مشاور نیازی نداشتم ولی حرف مامانمم الان به طرف اوناس که منو تک بعدی میبینن وهمش درس محور درواقع مثلن نگرانمن
-
من تسلیم
اون از جذر گرفتنت اینم از تحریف آرایت
فقط ببین کاراتو -
@Saahaar من با وجود مامانم به مشاور نیازی نداشتم ولی حرف مامانمم الان به طرف اوناس که منو تک بعدی میبینن وهمش درس محور درواقع مثلن نگرانمن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh .و چون دیده بودن درسای انبار شدمو اخر هفته که با اونا بودم میخوندم و پارسالم تو کنکور نتیجه نگرفتم تلویحا میگن هرچی میخونی نتیجه نمیده
-
@Rakhshandeh .و چون دیده بودن درسای انبار شدمو اخر هفته که با اونا بودم میخوندم و پارسالم تو کنکور نتیجه نگرفتم تلویحا میگن هرچی میخونی نتیجه نمیده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh بابا شما بگید کنکوری کارش درس وبحثه دیگه تو هر کجایی که راحت تره مکان خیلی مهمه به زور میکشوننم تو طبیعتشون اه (خونه عزیزم خارج از شهر تو روستاس)
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده