-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیشکی درمورد عکسا نظر نداد
خدایا -
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@fatiii پستام عاشقانه اس یا برا تو عشقولیه؟!
بین این دو فرق زیاده
فکرِ بد نکن از قرنطینه دراومدم هوا میخوره به سرم ، اکانتم تغییرِ کاربری دادهپستات شاید واس من عشقولیه
میزارم پا حساب قرنطینهنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatiii کارت درستِ تو
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378
نامحسوس لینک بده هدایتش کن اینجان دیگه حلش کردم تموم شد رفت
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خوبین؟ یه چیزی بگم من به درسام خیلی حساسم یه جورایی نقطه عطفه واسم خونه عزیزم که مییریم وچون غالبا مجبورم برم دایی و خالم چون الا بختکی بدون داشتن تحصیلان اساسی در ابتدای کارشون به پستای خوبی رسیدن منو متهم میکنن که چرا انقد میخونی
-
@M-bahrami1378
نامحسوس لینک بده هدایتش کن اینجان دیگه حلش کردم تموم شد رفت
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 خوشحالم
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام خوبین؟ یه چیزی بگم من به درسام خیلی حساسم یه جورایی نقطه عطفه واسم خونه عزیزم که مییریم وچون غالبا مجبورم برم دایی و خالم چون الا بختکی بدون داشتن تحصیلان اساسی در ابتدای کارشون به پستای خوبی رسیدن منو متهم میکنن که چرا انقد میخونی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh منم اعصابم میریزه بهم الانم ازدرسم زده شدم یه پدرم دارم با وجود فرهنگی بودنش میگه چرا همش درس درس میکنی همه دست به یکی کردن برم رو به محاق
-
@Rakhshandeh منم اعصابم میریزه بهم الانم ازدرسم زده شدم یه پدرم دارم با وجود فرهنگی بودنش میگه چرا همش درس درس میکنی همه دست به یکی کردن برم رو به محاق
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh فقط مامانم به درسم علاقه منده واز اینکه غالبا درس اولویت اول اخرمه حمایت میکنه که اونم خانواادشو میبینه میره تو تیم اونا
-
در روایات آمده انّ الکنکوری لفی خسر
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Rakhshandeh منم اعصابم میریزه بهم الانم ازدرسم زده شدم یه پدرم دارم با وجود فرهنگی بودنش میگه چرا همش درس درس میکنی همه دست به یکی کردن برم رو به محاق
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخه -
@Rakhshandeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar این تضمینه اسمش نه تحریف
-
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخه@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخهتضمین کرد نه تحریف
چرا آرایه را تحریف میکنین -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yaxşı olar
:)) -
آححححح
چرا تحریف میکنین امضای منو آخهتضمین کرد نه تحریف
چرا آرایه را تحریف میکنینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده99 چه کنم به نظرتون
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تسلیم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ خدایا الایی ها هم کاری از دستشون ساخته نیس
-
99 چه کنم به نظرتون
99 چه کنم به نظرتون
دو قدم نیست تا کنکور هرچی کاشتین این دوماه آبیاری کنین هرچه کاشتین نخشکه دلتون بسوزه
-
99 چه کنم به نظرتون
دو قدم نیست تا کنکور هرچی کاشتین این دوماه آبیاری کنین هرچه کاشتین نخشکه دلتون بسوزه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده99 من تازه موقع کنکور پارسال نوزادیمم یادم اومده بود همه انرژی های منفی احاطم کرده بود