-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 کرونا جون شوهرمه میگم بهش توهین نکن کرونا میگری
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
ولمون کن بابا الان یه فش میدما -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 وا اونوقت به کی فوش میدی؟
-
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
به شوهرت
با اجازت برم نهار -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 اجازه مام دست شماست بفرمایید نوش جونت
فوش بده راحت باش -
@FatiJoooooni اون پستی که گذاشته بودم در مورد کامنت طولانی ، طرف یه پستمو خونده بود فوش کشم کرده بود |:
نیاز به توضیح دیدم الان دی :نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r عجب بیشوووری بوده
خداشاهده الان خودت یادم انداختی
بعدم من برخوردن اینا نداره جیگر
عاشق تیپ نوشتنتم بشخصه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ftme-n هر موقع خواستی زهرا رو بزنی به منم بگو بیام همراهیت کنم
-
@Hamnafass چرا؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ftme-n دلم میخاد بزنمش
-
@Hamnafass با عخشم درست رفتار کناااااااااااااااااااااااااااااا .... چپ نیگا نمیندازی بهش :|
-
@Hamnafass با عخشم درست رفتار کناااااااااااااااااااااااااااااا .... چپ نیگا نمیندازی بهش :|
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ftme-n چشم من تسلیم اصلا نزدیکش نمیشم
:hand: :hand:
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ftme-n اوه اوه زهرا طرفدار داشتو من نمیدونستم
اقا از یک سانتی متریشم رد نمیشم
بچه یتیم گیر اوردین
زهرا مال خودتون -
@Ftme-n اوه اوه زهرا طرفدار داشتو من نمیدونستم
اقا از یک سانتی متریشم رد نمیشم
بچه یتیم گیر اوردین
زهرا مال خودتون@Hamnafass نوکرشم هسم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ftme-n فقط منو سقط نکنین که بچه هام یتیم میشن بعد کسی نگهشون نمیداره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ftme-n منم نوکر همتونم
-
@Hamnafass درخدمت شومام هسیم البت
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ftme-n قربونت
من بیشتر
-
@Hamnafass فداتم