-
@Махса در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@AmirReza-80 خوبه بازم....سعی کن فکرت و درست کنی تا مصرف قرررص
آره راست میگی سعی میکنم تا آخر هفته قرص بخورم بعد نصف میکنم و هر سه روز یه بار و بعد یک هفته و نیم قطع
@AmirReza-80 عارع این خیلی بهتره قرص خیلی اثرات بدتری داااره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمان امتحان نهایی ؟
-
زمان امتحان نهایی ؟
@AmirReza-80 من شنیدم مثل سال های قبله
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی میگه دوشنبه یکی میگه خرداد یکی میگه آنلاین
-
@AmirReza-80
آخرین مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش از زبان دبیر کل شورا :
اولین مصوبه این بود که از مدیران و معلمان خواسته شد که در فرصت باقیمانده با استفاده از امکانات موجود، تمام مفاهیم آموزشی را به دانشآموزان منتقل کنند و هیچ بخش از کتاب درسی حذف نخواهد شد و امتحان پایان سال از تمام مفاهیم درسی خواهد بود؛ در نتیجه آموزشها را در فرصت باقیمانده ادامه دهند.
مقرر شد که چگونگی برگزاری امتحانات با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام شود؛ اگر قرار باشد که امتحانات حضوری باشد که باید ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کند و اگر مجازی باشد که برنامه آن پیشبینی شده است.
برای پایه دوازدهم حتماً باید کلیه مطالب تا پایان اردیبهشت ماه تدریس شود تا دانش آموزان بتوانند برای امتحانات نهایی و آزمون کنکور آماده شوند.
️رویدادهای وزارت آموزش و پرورش
-
@AmirReza-80 این بخش نامه و هنوز چیزی قطعی نیست...
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا آخر اردیبهشت تمام کنند آره
-
تا آخر اردیبهشت تمام کنند آره
@AmirReza-80 در مورد نهایی هم گفته
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداحافظ
-
عاقا امتحان نهایی مجازی دیگ چجوره؟؟؟
-
میدونی
خوشبحال ماه ..
این همه مدت دور عشقش میگرده ..هنوزم زمین دوسش داره و یکی عین من میشینه و با لذت چرخیدن ماهو دور زمین تماشا میکنه:)) -
میدونی
خوشبحال ماه ..
این همه مدت دور عشقش میگرده ..هنوزم زمین دوسش داره و یکی عین من میشینه و با لذت چرخیدن ماهو دور زمین تماشا میکنه:))@_JANA_
-
عادم چجوری کرونا بگیرع؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Махса یوزر قبلیت چی بوده؟
-
@FatiJoooooni m...v
-
این عشق بی تکرار مرحبا داره:)
-
خانوم خدا روزی تو جای دیگه بده.. نه با میشه محترما نمیشه با اون " لطفا " محترمانه میشه
هر دم از این باغ بری میرسد^-^ اخلاقتو عوض کن که محبوب باشی نه که تو انجمن هی پست " خطاب به ناظم " بزنن و همتونو ببرن زیر سوال
مخاطبم هر کسی بود " سارا و لارام " دیدن و چیزی نگفتن شما هم اینقدر نمیخواد فاز برداری
برو لحن درست حرف زدن با بقیه رو یاد بگیرنوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپشمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم خدا روزی تو جای دیگه بده.. نه با میشه محترما نمیشه با اون " لطفا " محترمانه میشه
هر دم از این باغ بری میرسد^-^ اخلاقتو عوض کن که محبوب باشی نه که تو انجمن هی پست " خطاب به ناظم " بزنن و همتونو ببرن زیر سوال
مخاطبم هر کسی بود " سارا و لارام " دیدن و چیزی نگفتن شما هم اینقدر نمیخواد فاز برداری
برو لحن درست حرف زدن با بقیه رو یاد بگیراگه ما سکوت کردیم فقط به این خاطر بود که انتقادتون درست نبود
برای نظم بیشتر ما مجبور شدیم دسته بندی تاپیک ها رو جابه جا کنیم و فاطمه یکی از بهترینایی بود که توو این کار بهمون کمک کرد و یکی از بهترین همکارامونه
ما فقط میخوایم جو اینجا دوستانه تر و مهربون تر باشه
توو این کار بهمون کمک کنید -
پشمک
این چه طرز صحبت کردنه!
دلیل انتقال رو گفتن
شما باید به ازای هر انتقال تشکر هم بکنید مشکلی که با بی توجهی شما ایجاد شده رو @ناظم ها دارن درست می کنن
به جای این مدل حرف زدن به طرز پست نویسی و جایگاه هر کدوم دقت کنید
اینجا هر جایی نیست که با هر ادبیاتی دلتون خواست با بقیه حرف بزنیداکانت شما به مدت 24 ساعت مسدود میشه ! تا دیگه چنین بی احترامی نکنید
-
نوشتهشده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Махса اوکی دیر
اروم بگیر یکم :)زندگی خوب یا بد می گذره بالاخره
-
@FatiJoooooni
میگذره