-
@Vadf دوست من این دلیلش اینه که مردان بیشتر تو مساعل معامله و اینا حضور دارن تا خانوما
اگه میخوای برم منبع موثق برات پیدا کنم
هر چند که قانع نمیشینوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شده@amirhossein-hf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf دوست من این دلیلش اینه که مردان بیشتر تو مساعل معامله و اینا حضور دارن تا خانوما
هر چند که قانع نمیشیحرف تو متین...
ولی طبق قوانین کشور خودمون که برمبنای سنت هاست حتی شهادت یه مرد که فاقد صلاحیت اخلاقیه معتبر تر از شهادت یه زن تحصیل کرده ست بنظرت این منطقیه !؟ -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii آفرین
️
️
️
-
@amirhossein-hf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هر چند که قانع نمیشیقانع میشم ولی حضور با توانایی متفاوته دلیل عدم حضورشون یه تسلسله باطله
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Vadf نه اصلا
دلیل عدم حضورشون روحیه وعاطفه ظریف شونه نه چیز دیگه ای -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf خب تومیگی خوبی قابل تعریف نیست خداهم قابل تعریف نیست بلکه قابل حس کردنه
قضیه رو کلا نگرفتید با این شک د کلمات حس کذنم منتفیه
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ولی طبق قوانین کشور خودمون که برمبنای سنت هاست حتی شهادت یه مرد که فاقد صلاحیت اخلاقیه معتبر تر از شهادت یه زن تحصیل کرده ست بنظرت این منطقیه !؟نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هر چند که قانع نمیشیحرف تو متین
ولی طبق قوانین کشور خودمون حتی شهادت یه مرد که فاقد صلاحیت اخلاقیه معتبر تر از شهادت یه زن تحصیل کرده ست بنظرت این منطقیه !؟یا حتی دیه
@amirhossein-hf -
Am Eli در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf چون زندگی شما اینجوریه و شما همیشه حکم مفعول و داری چه از سمت زندگی چه از سمت بقیه دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشن!!! کافر نباید همه را به کیش خویش پندارد!!!لذت ببر نیاز نیست بقیه بفهمن زندگی شما چخبره!!!؛))
عزیز اینکه من حس میکنم مفعولم دلیلش اینه حس دارم و بار اوله اینکه شما حس نمیکنی دلیل نیست برای مفعول نبودن
اینجا زیاد بحثو باز نمیکنم البته تا اینجاشم این نوع حرف زدنو دوس ندارم یه ساعته بحث به شکل عادی داره دنبال میشهنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط Am Eli انجام شده@Vadf رو دستاش راه میرفت میگفت خدایا دنیات و آدمات برعکسه؛))))
در ضمن من کی گفته بودم سیفون نیاز دارم؟؟؟ اینکه شما مفعول مطلقی باش، چرا سعی میکنی همه رو مثل خودت ببینی؟؟اینطور نیست برادر من نیست، شما مفعولی لوزری باش، خیلیا نیستن!!!!! -
@Vadf نه اصلا
دلیل عدم حضورشون روحیه وعاطفه ظریف شونه نه چیز دیگه ای@amirhossein-hf اینو نیاز دارم منبع بیاری منبع بیار من قبول میکنم
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sheyda-fkh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چندتا فاز بحث جداگانه تودلی در جریانه
بدون اینکه با هم قاطی بشن
چه مهیجتو سه خط داستانی دارم حرکت میکنم یکی کل کل مثبت هجدهه
یکی جلوگیری از توهین
یکی فلسفی بهتره برم تستمو بزنمبِرار وسط این مشغله هات آیه های مارو یادت نره معطلیم
و دو مرد را به عنوان شاهد بگیرید، و اگر دو مرد نبود، یک مرد و دو زن را به گواه گیرید تا اگر یکی از آن دو زن فراموش کرد دیگری به او یادآوری کند…
۲۸۲ بقرهنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Vadf همیشه به این فکر کن مترجم ها چطور ترجمه کردن
اخه این سایتا ممکنه به سود خودشون قواعد قران و کلمات عربیشو عوض کرده باشن
مام ک فارسی زبون و ظاهر بین
تو خودت خوب میدونی یه ُ یا یه ِ چطور معنی کلمه رو عوض میکنه -
ولی طبق قوانین کشور خودمون که برمبنای سنت هاست حتی شهادت یه مرد که فاقد صلاحیت اخلاقیه معتبر تر از شهادت یه زن تحصیل کرده ست بنظرت این منطقیه !؟نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی طبق قوانین کشور خودمون که برمبنای سنت هاست حتی شهادت یه مرد که فاقد صلاحیت اخلاقیه معتبر تر از شهادت یه زن تحصیل کرده ست بنظرت این منطقیه !؟مسخرست :|
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii
️
️
بحثشون الکی نیست به نظرت -
@Vadf رو دستاش راه میرفت میگفت خدایا دنیات و آدمات برعکسه؛))))
در ضمن من کی گفته بودم سیفون نیاز دارم؟؟؟ اینکه شما مفعول مطلقی باش، چرا سعی میکنی همه رو مثل خودت ببینی؟؟اینطور نیست برادر من نیست، شما مفعولی لوزری باش، خیلیا نیستن!!!!!Am Eli در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf رو دوستاش راه میرفت میگفت خدایا دنیات و آدمات برعکسه؛))))
در ضمن من کی گفته بودم سیفون نیاز دارم؟؟؟ اینکه شما مفعول مطلقی باش، چرا سعی میکنی همه رو مثل خودت ببینی؟؟اینطور نیست برادر من نیست، شما مفعولی لوزری باش، خیلیا نیستن!!!!!باشه شما فاعل من مفعول اصلا مفعول بودن رو یک بدی دیدن نشون میده تا چه حد میتونه فکرتون بیته باشه
-
@Vadf همیشه به این فکر کن مترجم ها چطور ترجمه کردن
تو خودت خوب میدونی یه ُ یا یه ِ چطور معنی کلمه رو عوض میکنهنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو خودت خوب میدونی یه ُ یا یه ِ چطور معنی کلمه رو عوض میکنهایل کتاب زیاد میخونه
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس خیلی خوشگله عکسا
️
️
-
تو خودت خوب میدونی یه ُ یا یه ِ چطور معنی کلمه رو عوض میکنهZaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو خودت خوب میدونی یه ُ یا یه ِ چطور معنی کلمه رو عوض میکنهشان نزول ایه و عربیشم نگا کن
ترجمه از ترجمه های رسمی قرانه دقت نکردم از کیه ولی از ایت الله ها بود -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii
️
️
بحثشون الکی نیست به نظرتنه خوبه فقط حال ندارم تایپ کنم