-
گاهی نگاه اول بی تاثیر نیست.نمیخوام بحث کنم ولی این عین حرف کسیه که میگه من حجاب نمیگیرم خوب بقیه هم نگام نکنن.
ولی حد اقل خوبی اینجا اینه که عین خیابون نیست که مدام سر بالا میاری چشم به گناه الوده میشه
اینجا کمی میشه کنترل کرد.نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1011 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گاهی نگاه اول بی تاثیر نیست.نمیخوام بحث کنم ولی این عین حرف کسیه که میگه من حجاب نمیگیرم خوب بقیه هم نگام نکنن.
ولی حد اقل خوبی اینجا اینه که عین خیابون نیست که مدام سر بالا میاری چشم به گناه الوده میشه
اینجا کمی میشه کنترل کرد.داداش این بحثی که داری راه میندازی و انداختی قدیمیه قبلا هم دوستان جو میگرفتشون سخنان زیبا عرضه نمودن ... میگن خودسازی به از دگر سازی
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
@Ellery در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من رفتم کمرم نصف شد دیشب تاحالا
بابای همگی
خدافظی قشنگم
-
اینجا کمی میشه کنترل کرد.@1011 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اینجا کمی میشه کنترل کرد.نگا کن برادر من الان با این عکسا نه گناه میشه نه کاری انجام میشه این عکسا همه جا هست خیلی داری بحث و بیمزه میکنی برا یه عکس بی روسری یا به قول خودت بی حجاب که همه جا با یه سرچ میتونی پیدا کنی الان داری هیاهو ایجاد میکنی اینجاهم مث خیابونه و باز ترم هست کسی اگه بخواد کاری کنه زیر سنگم شده انجام میده چه برسه به اینجا
-
Mohsen Taheri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf منطق و تفکر نسبیه عزیز
بستگی داره از کدوم دریچه بنگریم
پیام پست این بود که هر چیزی ممکنه بعضیا رو اذیت کنه ولی میشه نادیدش گرفت
نسبیت خودش ناشی از منطقه حال این منطقی که نسبیه نسبیت رو نسبی درک میکنه
میتونی تا ابد ادامش بدینوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Vadf اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه...منم سرسبزی طبیعت اذیتم کنه برم نابودش کنم؟؟؟
-
@Vadf اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه...منم سرسبزی طبیعت اذیتم کنه برم نابودش کنم؟؟؟
@Vadf اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه...منم سرسبزی طبیعت اذیتم کنه برم نابودش کنم؟؟؟
فک کنم خوب نخوندی
-
@1011 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اینجا کمی میشه کنترل کرد.نگا کن برادر من الان با این عکسا نه گناه میشه نه کاری انجام میشه این عکسا همه جا هست خیلی داری بحث و بیمزه میکنی برا یه عکس بی روسری یا به قول خودت بی حجاب که همه جا با یه سرچ میتونی پیدا کنی الان داری هیاهو ایجاد میکنی اینجاهم مث خیابونه و باز ترم هست کسی اگه بخواد کاری کنه زیر سنگم شده انجام میده چه برسه به اینجا
@samane-A رفتی مغازه نه ؟
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@venom در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@venom در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar جونم
پنداشتم اندوهگین شدی ازم
ن باباااا...
فدای تو اندوهگین چرا؟هوچی
چون اسم نفس میزاری بیو بیا کمکت کنم
ببین
[متن لینک](آدرس لینک)
این رو میزنی خب
بعد لینک پایین رو قسمت آدرس کپی کن
https://forum.alaatv.com/user/gol-roz
بعد برا متن لینک بنویس Gol roz
بعد همشو کپی میکنی پیجت:/@Saahaar دمت گرررم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii خداروشکرررررررر
-
ramona در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میخوام برم ولم کن فلن جو گرفتتم
-
فک کنم خوب نخوندی
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Vadf آراه کلم داره میترکه من برم بعدا میام حتما میخونم..
فعلا -
@samane-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چخبره
بیاین به جمله ی جهانم بی تو الف ندارد بیندیشیم -
-
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده