-
اهنگ سنتی گوش کن حرفه ای کی داریم اینجا؟چندتا معرفی کنه
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz آره درست شد فعلا
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشه ی چشم بگردان و مقدر گردان
ما که هستیم در این دایره ی سرگردان؟ -
پایان من ی دونه از علی زندوکیلی شنیدم به اسم آخرین رویا..
برای من که دلنشین بود خیلی -
Gol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_JANA_ سلام خوب تو چطوریای دلم تنگیده بود
قربونت..
طرف شمام وضع داغونه؟بارون و اینا؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_ هوای ابریه بارون ندیدم اگر باریده منطقه ما نبوده
دلم بارون خواست بیام پیش تو رام میدی -
Gol roz آره درست شد فعلا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati خداروشکر
-
romisa اولین اشتباهش این بود:ما خدا رو قبول نداریم چون درک درستی ازش نداریم
بعدش خدا رو تعریف کرد بعد تعریف اشتباه ما رو با مثال خدا یعنی غم و اندوه جواب داد
در حالی که من هیچ کدوم رو دلیلی برای رد نمیبینم دلیل من دلیل اخلاقی نیست دلیل فلسفیه
اصلا بحث اینها نیست بحث تناقش های فلسفی است که در این بحث وجود دارد
یکی اینکه انسان مختار است:اگر مختار است اختیار را تعریف کنید بعد ایا مغز است که اختیار می افریند یا روح؟اگر روح است چرا با پالس الکتریکی میتوان توهم اختیار افرید؟اگر رو است باید اختیار در قالب روح را تعریف کنید تعریف شما چیست؟منکه تعیریفی ندارم
تناقض دوم:خداوند خالق است چرا؟چون مخلوق دارد پیش از مخلوق خالق نبود.پس خالق به مخلوق وابسته است(تمام جوابیه هاشو خوندم و قانع کننده نبود)
تناقض سوم: علیت.علیت را میشه به سه قسمت تقسیم کرد علیت عامه علیت علمی علیت فلسفی در دو قسم اول علت قبل از معلول اتفاق می افتد
ولی ایا این ممکن است؟نه در واقع علت با معلول همزمان است اگر در ثانیه اول سنگی پرتاب شود و ثانیه 5 شیشه بشکند در ثانیه 2 سنگ علت شکستن است؟نه بلکه درست ثانبه 5 تبدیل به علت شد
پس خدا که علت هر چیز است در واقع باید با معلول خود همزمان باشد حال خدا که علت بذات است چطور قبل از معلول علت بوده؟
حال این همزمانی در بعد زمان بحث میشود خدا چطور در یک بعد از دنیایی که خود خلق کرده بحث میشود؟
الان مغزم خوب کار نمیکنه فقط همین تناقضات تو ذهنمهنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSisyphus در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بعدش خدا رو تعریف کرد بعد تعریف اشتباه ما رو با مثال خدا یعنی غم و اندوه جواب داد
در حالی که من هیچ کدوم رو دلیلی برای رد نمیبینم دلیل من دلیل اخلاقی نیست دلیل فلسفیه
یکی اینکه انسان مختار است:اگر مختار است اختیار را تعریف کنید بعد ایا مغز است که اختیار می افریند یا روح؟اگر روح است چرا با پالس الکتریکی میتوان توهم اختیار افرید؟اگر رو است باید اختیار در قالب روح را تعریف کنید تعریف شما چیست؟منکه تعیریفی ندارم
تناقض دوم:خداوند خالق است چرا؟چون مخلوق دارد پیش از مخلوق خالق نبود.پس خالق به مخلوق وابسته است(تمام جوابیه هاشو خوندم و قانع کننده نبود)
تناقض سوم: علیت.علیت را میشه به سه قسمت تقسیم کرد علیت عامه علیت علمی علیت فلسفی در دو قسم اول علت قبل از معلول اتفاق می افتد
ولی ایا این ممکن است؟نه در واقع علت با معلول همزمان است اگر در ثانیه اول سنگی پرتاب شود و ثانیه 5 شیشه بشکند در ثانیه 2 سنگ علت شکستن است؟نه بلکه درست ثانبه 5 تبدیل به علت شد
پس خدا که علت هر چیز است در واقع باید با معلول خود همزمان باشد حال خدا که علت بذات است چطور قبل از معلول علت بوده؟
حال این همزمانی در بعد زمان بحث میشود خدا چطور در یک بعد از دنیایی که خود خلق کرده بحث میشود؟
الان مغزم خوب کار نمیکنه فقط همین تناقضات تو ذهنمهسلام به شما
واقعیتش من توو فلسفه زیاد وارد نیستم ولی پس جواب سوالای توو ویدئو چی میشه؟ چه شکلی توجیه میشن؟ -
@_JANA_ هوای ابریه بارون ندیدم اگر باریده منطقه ما نبوده
دلم بارون خواست بیام پیش تو رام میدیGol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دلم بارون خواست بیام پیش تو رام میدیفک کنم پلیسراه راهو بسته باشه ..اگه نبستن ماشین بگیر بیا
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_JANA_ خوبی؟
-
وضعیت به حدی خرابه
که وقتی خانواده باهام حرف میزنن
حسش نیست جواب بدم
دنبال استیکر میگردم..نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@venom خیلی باحالی
-
دلم بارون خواست بیام پیش تو رام میدیفک کنم پلیسراه راهو بسته باشه ..اگه نبستن ماشین بگیر بیا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده@_JANA_ اگر بسته باشن که میمونم خواهر ماشین چرا خودم تنهایی میام
مهم اینه منو قبول کنی اواره نشم
-
برای پرستار ها و دکتر ها و کادر زحمت کش درمان
️
باهم بشنویم
چه الان چه آینده
@M-bahrami1378
آسمان ِ آبی
romisa
Dr-acula
@ROYA78
marylb
بهاره
کاش یادم نرفته باشه جمع پرستارا و دکترای آلا رو️
و همه ی
@دانش-آموزان-آلاء️
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
برای پرستار ها و دکتر ها و کادر زحمت کش درمان
️
باهم بشنویم
چه الان چه آینده
@M-bahrami1378
آسمان ِ آبی
romisa
Dr-acula
@ROYA78
marylb
بهاره
کاش یادم نرفته باشه جمع پرستارا و دکترای آلا رو️
و همه ی
@دانش-آموزان-آلاء️
سلام عزیزم مرسی که به یادم بودی
-
@_JANA_ خوبی؟
-
@_JANA_ اگر بسته باشن که میمونم خواهر ماشین چرا خودم تنهایی میام
من کسیو گردن نمیگیرم
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_JANA_ خوبم
-
@_JANA_ خوبم
-
Sisyphus در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
الان مغزم خوب کار نمیکنه فقط همین تناقضات تو ذهنمهسلام به شما
واقعیتش من توو فلسفه زیاد وارد نیستم ولی پس جواب سوالای توو ویدئو چی میشه؟ چه شکلی توجیه میشن؟romisa تمامی سوالات با یک فرض مطرح شده:فرض بر اینکه تعریف ما غلطه وقتی این فرضو رد کنی تمامی سوالات رده میشه
در واقع سوالات طبق چهار علل ارسطویی طرح میشن در واقع اگه هر کدوم از این علل ها نا مفهوم باشه تمامی سوالات در اون بابا رد میشه
مثلا شما میپرسی معنای زندگی چیه؟معنا و هدف مربوط به علل غاییه اگه این علت وجود نداشته باشه سوال مفهوم نداره چه برسه به جواب -
من کسیو گردن نمیگیرم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_ مرسی واقعا من بیام اونجا اواره شم خوبه دلت میاد؟