-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_JANA_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دلم میخواد خودمو الان از لبه ی قالی پرت کنم پایین
مورچه هم بودی چیزیت نمیشد :|
مهم نیت پریدنه
حداقل میرفتی رو اپن :|
اخه قالی :|
لنتی جذابنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهم نیت پریدنه
لنتی جذاباره بینظیره امتحانش کن
اونم میتونه جزو گزینه های بعدی باشه -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهم نیت پریدنه
اونم میتونه جزو گزینه های بعدی باشهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهم نیت پریدنه
اونم میتونه جزو گزینه های بعدی باشهحتما
-
منتظرت بودم نیومدی..من دیگه زود میخابم..ببخش ک نیستم:)
شب بخیر -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شهر تاریک، آرزوها خوابند
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب همون سکوتِ عجیب ِغرق در آرامش
-
حرف اخر:چند نکته اخر
یسری موضوعات سواد و فرهنگ اجتماعیه،
من خودم چ زمانی ک اعتقادی ب هیچی نداشتم چ ی مدت ک دوآتیشه داشتم،خیلی گیر میدادم ب بقیه...تو هردوو حالت ادم فک میکنه خودش در قله ی فهمع و همه احمقن و اشتباع میرن ،الان ک فکر میکنم میفهمم چقدر بی فرهنگی بود
سوای دین و راه و رسم زندگیت،سوای نوع خدات!سؤای دید سیاسیت تمسخر و توهین عقیده مخاطب جز ی بی فرهنگی محض و ضعف خودبرتربینی چیزی نیست چ ی آگنوستی چ آییست چ بودایی چ شیعه چ سنی ....
وقتی عاقلی و بالغ بدون هیچ تمسخر و توهینی نظرتو بگی با دلیل منطق و استدلال و و نظر بخوای وگرنه مثل بچه ها چنگ انداختن هر گربه ای بلده....2)همیشه اثبات سختتره تا پرسش،ی کلاس اول گفت چرا،معلم30سال کاره،ماند توش،پس یاد بگیر اگ کسی بهت گفت برج میلاد کجه و دلیل بیار نیست،یساعت نرو مدرک جمع کن و مساحت و حجم بگیر،بگو تو ادعا میکنی کجه دلیل بیار
و اصلا چرا خودتون رو مورد هدف هر شبه و سوالی قرار میدید و دنبال هدایت خلقید،چ کسی مقام رسالت داده شما،کسی دنبال حقیقتع راه رو پیدا میکنه!
،بعضی حرفا سمی اند،هرکسی نمیفهه شما همینطور نمیرید سراغ نیتریک اسید!با تجهیزات میرید!سراغ هر مطلبی نرید اگ میرید بذارید وصل باشید به تجهیزات! ادمی با علم و سطح خودش مطلب میسنجه،وقتی مطلبی بالاتر از سطح علم و منطق خودش میخونه کامل نمیتونه استدلال کنه میپذیره بدون اینک ب هم سطح مطلب از دید مخالف وصل باشه ،ک هردو عرضه شده و درست رو انتخاب کنه.این مسمومیت مطلبیه!!!
سایت ایکس شبهه شماره هایی مثل 096400(این شماره قم بودن اون اخوندی ک سوال اعتقادی پرسیدم تو حرم بهم داد نمیدونم ایا مثل خودش هستن یا نه!من خودم از سایت ایکس شبهه استفادع میکنم همیشه) و فقیه هایی ک جواب سوالات اعتقادی میدن یکییکی خوب رو پیدا کنید ،ادمایی ک 40 پنجاه سال فکر کردن دز دین وصل باشید سوالا و شبهه ها نذارید جمع شه وگرنه رنگ میگیره و به مرور خدای نکرده زمینه ایجاد میکنه.
(فقیه!نه امام جماعت سر کوچتون:|)بدرود اساتید و بزرگواران الایی...
-
از اول شب میگه اختلال و افت سرعت بین الملی بعد چطور شما30صفحه حرفیدین
نکنه شما رفتین مریخ؟ -
من خودم چ زمانی ک اعتقادی ب هیچی نداشتم چ ی مدت ک دوآتیشه داشتم،خیلی گیر میدادم ب بقیه...تو هردوو حالت ادم فک میکنه خودش در قله ی فهمع و همه احمقن و اشتباع میرن ،الان ک فکر میکنم میفهمم چقدر بی فرهنگی بود
سوای دین و راه و رسم زندگیت،سوای نوع خدات!سؤای دید سیاسیت تمسخر و توهین عقیده مخاطب جز ی بی فرهنگی محض و ضعف خودبرتربینی چیزی نیست چ ی آگنوستی چ آییست چ بودایی چ شیعه چ سنی ....
وقتی عاقلی و بالغ بدون هیچ تمسخر و توهینی نظرتو بگی با دلیل منطق و استدلال و و نظر بخوای وگرنه مثل بچه ها چنگ انداختن هر گربه ای بلده....2)همیشه اثبات سختتره تا پرسش،ی کلاس اول گفت چرا،معلم30سال کاره،ماند توش،پس یاد بگیر اگ کسی بهت گفت برج میلاد کجه و دلیل بیار نیست،یساعت نرو مدرک جمع کن و مساحت و حجم بگیر،بگو تو ادعا میکنی کجه دلیل بیار
و اصلا چرا خودتون رو مورد هدف هر شبه و سوالی قرار میدید و دنبال هدایت خلقید،چ کسی مقام رسالت داده شما،کسی دنبال حقیقتع راه رو پیدا میکنه!
،بعضی حرفا سمی اند،هرکسی نمیفهه شما همینطور نمیرید سراغ نیتریک اسید!با تجهیزات میرید!سراغ هر مطلبی نرید اگ میرید بذارید وصل باشید به تجهیزات! ادمی با علم و سطح خودش مطلب میسنجه،وقتی مطلبی بالاتر از سطح علم و منطق خودش میخونه کامل نمیتونه استدلال کنه میپذیره بدون اینک ب هم سطح مطلب از دید مخالف وصل باشه ،ک هردو عرضه شده و درست رو انتخاب کنه.این مسمومیت مطلبیه!!!
سایت ایکس شبهه شماره هایی مثل 096400(این شماره قم بودن اون اخوندی ک سوال اعتقادی پرسیدم تو حرم بهم داد نمیدونم ایا مثل خودش هستن یا نه!من خودم از سایت ایکس شبهه استفادع میکنم همیشه) و فقیه هایی ک جواب سوالات اعتقادی میدن یکییکی خوب رو پیدا کنید ،ادمایی ک 40 پنجاه سال فکر کردن دز دین وصل باشید سوالا و شبهه ها نذارید جمع شه وگرنه رنگ میگیره و به مرور خدای نکرده زمینه ایجاد میکنه.
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپایان و او در شب تاریک و بارانی ناپدید شد
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mono
ببخشین شما پسرین ؟ -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی بگه من دینیو چطور بخونم ؟ :|
-
پایان و او در شب تاریک و بارانی ناپدید شد
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شما هم یه متن بنویسید برید
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
99 سلام
خوبی؟ -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati
درسو که خوندین، بعد از تست زنی، چنتا تست رو گلچین کنین، مثلا از 100 تا 20 تا رو که بعدا برای مرور از این تستا استفاده کنین، نوع این تستا باید جوری باشه که کامل و جامع یه مبحث از اون درسو پوشش بدن -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
با تست
از تستا یاد بگیر چطور بخونیش -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شما هم یه متن بنویسید برید
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa من بدون متن میرم :|
-
@miss-besharati
درسو که خوندین، بعد از تست زنی، چنتا تست رو گلچین کنین، مثلا از 100 تا 20 تا رو که بعدا برای مرور از این تستا استفاده کنین، نوع این تستا باید جوری باشه که کامل و جامع یه مبحث از اون درسو پوشش بدننوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati
درسو که خوندین، بعد از تست زنی، چنتا تست رو گلچین کنین، مثلا از 100 تا 20 تا رو که بعدا برای مرور از این تستا استفاده کنین، نوع این تستا باید جوری باشه که کامل و جامع یه مبحث از اون درسو پوشش بدنمن فقط تست کنکورای اخیرو میزنم
از گاج نقره ای -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی خوابی
ذهن پر حرف
چرا ساکت نمیشه