-
ramses kabir تجربی هستی؟
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini دهم
-
البته خودمم تا یه جاییش رفتم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir بچه های پایه بیان
برین تو این تاپیک کمکتون میکنن -
البته خودمم تا یه جاییش رفتم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir این بیشتر قیافش به مسائل بهینه سازی میخوره ولی توی کتاب تستا هست ازینا توی دهم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا ای معلمای ما مثلا واس اینکه کار خودشونو تو دوازدهم راحت کنن از الان هرچی مطلبه بهمون چپوندنش
-
ramses kabir بچه های پایه بیان
برین تو این تاپیک کمکتون میکنننوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa مرسی مرسی
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان بابت دست خط معذرت
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا هر امتحانی میخوای از ما بگیر امتحان حقیقت شیمی کنکور هر چی ولی امتحان ریاضی ن خدایا خودت به دادم برس
-
خدایا هر امتحانی میخوای از ما بگیر امتحان حقیقت شیمی کنکور هر چی ولی امتحان ریاضی ن خدایا خودت به دادم برس
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir تاکی وقت داری
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این امتحانم نیست خو امتحانم بعد افطاره لامصب میخواد ما رو به خاک بکشونه اونم نه یه فصل دو فصل دهم تازه با سوالات کنکور هر سال
-
این امتحانم نیست خو امتحانم بعد افطاره لامصب میخواد ما رو به خاک بکشونه اونم نه یه فصل دو فصل دهم تازه با سوالات کنکور هر سال
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شدهramses kabir خخ ما دبیر فیزیکمون اینجوریه......... دبیر ریاضیمون عشقیهههههه عشقققق
اصن ی روز برا جواب سوالا وقت میده
میگه درکتون میکنم چقد سرتون شلوغه -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا من فیزیکو زیستو شیمیمو فارسیو عربی و زبانم خوبه ولی مثلا واسه درس ریاضی و دینی من ری استارت کردم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معلمای شما چقد پیگیرن ، معلمای ما که کنکور داریم و نهایی ، نه امتحانی ن چیزی هرک یخودش کار کرد کرد نکردم ک هیچی
-
بابا من فیزیکو زیستو شیمیمو فارسیو عربی و زبانم خوبه ولی مثلا واسه درس ریاضی و دینی من ری استارت کردم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خخخخ من فارسی عربی دینی فیزیک نفرت دارم
(میدونم الان میگی دیگه چی اینکه همشو گفتی)
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ن بابا مال ما همه ی معلمامون چرتن همشون یه کرنومتر جلوشونه میگن شامتم باید با ای تنظیم کنی
بخدا -
ن بابا مال ما همه ی معلمامون چرتن همشون یه کرنومتر جلوشونه میگن شامتم باید با ای تنظیم کنی
بخدانوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خخخخخ
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طرف یادمه ما تا دیر موقع مدرسه بودیم واسه کلاسای المپیاد میومدی ساعت ۹ نصفه شب معاون مدرسه ی ما با شلوار کردی تو مدرسه نشسته داره سوال واسه امتحان ما در میاره و داره واسه مشاوره برنامه مینویسه
-
طرف یادمه ما تا دیر موقع مدرسه بودیم واسه کلاسای المپیاد میومدی ساعت ۹ نصفه شب معاون مدرسه ی ما با شلوار کردی تو مدرسه نشسته داره سوال واسه امتحان ما در میاره و داره واسه مشاوره برنامه مینویسه
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir عجب،
-
ramses kabir عجب،
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir عهههههههههه ایشونو پیدا کردم @Soleyman-Husseini
ایشون ریاضی بلدن ازشون کمک بخواه -
ramses kabir عهههههههههه ایشونو پیدا کردم @Soleyman-Husseini
ایشون ریاضی بلدن ازشون کمک بخواهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir عهههههههههه ایشونو پیدا کردم @Soleyman-Husseini
ایشون ریاضی بلدن ازشون کمک بخواهجنابو پیدا کردم جناب رامسس گمشدن
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چی شد