-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon نظام جدید 10 تا ترجمه و تعریب و مفهومه، 4 تا درک مطلب، 2 تا شکل و 3تا تحلیل الصرفی 6 تا هم قواعد
خیلی ممنونم
باقی درس ها رو هم دارید؟
البته ببخشیدانوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon برای زبان که همون مثل قدیمه، ادبیات هم فکر کنم یه تاریخ ادبیات، 4 تا ارایه و 6 تا زبان فارسی بقیشو دقیق نمیدونم
-
@Dr-agon برای زبان که همون مثل قدیمه، ادبیات هم فکر کنم یه تاریخ ادبیات، 4 تا ارایه و 6 تا زبان فارسی بقیشو دقیق نمیدونم
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi 9 تا قرابت و 6 تا املالغت
بنظرتون ارایه بهتره برا حذف یا دستور؟ -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-agon دستور بهتره، ولی در کل از الان حذف کردن بازهم کار غلطیه
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مخصوصا اینکه کسایی که الان رتبه هاشونو تثبیت کردن تو کنکور، رو همین بخشایی که نقطه ضعف خیلیاس خیلی بهتر کار میکنن
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسی ک تازه داره شروع می کنه حتی؟
می رسم بخونم یعنی؟ -
کسی ک تازه داره شروع می کنه حتی؟
می رسم بخونم یعنی؟نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :| -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر کسی
سزاوار یه فرصت دیگست...
اما نه واسه همون اشتباه...! -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام چطوری تو پی وی پی دی اف بفرستیم ؟
-
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|هندسه ارزششو داره 4 تا تست ریاضی
ببخشید هی سوال می کنم
از درسای دیگه هم حذف نکنم؟مثلا زیست : گیاهی و رفتار جانوران ت نظرمه
فیزیک دینامیک سینماتیک
ریاضی هم احتمال و دنباله ها -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داغون شد رف :|
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو قسمت پاسخ تو دلی انتخاب کنین لینکشو کپی کنین تو پی وی پیست کنین
سلام یادم رفت:/
سلام -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
لود در پیکوفایل
کپی پیست لینک در پیوی -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar یه پست ازت پیدا کردم تو بهمن ماه
هرچی میخونم خسته نمیشم -
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلامنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon اهان خیلی ممنون
-
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
104 روزه :| من خودم الان هندسه رو میخوام بیارم تو برنامم :|هندسه ارزششو داره 4 تا تست ریاضی
ببخشید هی سوال می کنم
از درسای دیگه هم حذف نکنم؟مثلا زیست : گیاهی و رفتار جانوران ت نظرمه
فیزیک دینامیک سینماتیک
ریاضی هم احتمال و دنباله هانوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon کلا، تو کنکور 98 و 99 و تا زمانی که دو نوع سوال هست، حذف کردن کار منطقی ای نیست، چون بودجه بندی دقیق سوالا مشخص نیست، مثلا ممکنه همین امسال 6 تا سوال هندسه بدن بخاطر همین حذف 20 درصد یا زبان فارسی از 5 تا سوالش 3تاش خیلی ساده تر از 3 تای آرایه باشه
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هرچی میخونم خسته نمیشمبوک مارک کن
.
چی هس ؟! -
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلامنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon فاطمه جانم چطوره؟
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هرچی میخونم خسته نمیشمبوک مارک کن
.
چی هس ؟!نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar چشم
بزار لینک بدم -
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده
-مزيت يه آدم مرده چيه؟
+اينه كه ديگه نميميره- اینو اینجا بخونین بعدا تاپیک دیالوگ هم میدمش لایک بخوره
- اینو اینجا بخونین بعدا تاپیک دیالوگ هم میدمش لایک بخوره
-
@Dr-agon کلا، تو کنکور 98 و 99 و تا زمانی که دو نوع سوال هست، حذف کردن کار منطقی ای نیست، چون بودجه بندی دقیق سوالا مشخص نیست، مثلا ممکنه همین امسال 6 تا سوال هندسه بدن بخاطر همین حذف 20 درصد یا زبان فارسی از 5 تا سوالش 3تاش خیلی ساده تر از 3 تای آرایه باشه
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon کلا، تو کنکور 98 و 99 و تا زمانی که دو نوع سوال هست، حذف کردن کار منطقی ای نیست، چون بودجه بندی دقیق سوالا مشخص نیست، مثلا ممکنه همین امسال 6 تا سوال هندسه بدن بخاطر همین حذف 20 درصد یا زبان فارسی از 5 تا سوالش 3تاش خیلی ساده تر از 3 تای آرایه باشه
ساچ ا واو!:|
خیلی ممنونم بابت حوصله ای ک ب خرج دادین
راستی همیاری تون رو هم تبریک می گم