-
ramses kabir میخواستم منفی بدکم اخه کی حفظیات دوست داره؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@b-a-h-a-r من
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@b-a-h-a-r من واقعا دوست دارم حفضیات شیمیو به دور از شوخی
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این خانهیِ ویران چه غم از زلزله دارد...
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کویر سوخته جان را منت بهارش نیست
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امشب مریض مارم دعا کنید امروز حالش بد بود!!
-
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شده
دقیقا مشکلات از جایی شروع شد که ماهمش ب اشتباه زدیم و ادامه دادیم ب این کار!:)
برای همینه که همه چی انقد بی تعادله و سرجاش نیست!
یکی پولداره یکی بی پول !
یکی ....و.....
دقیقا وقتی نمیدونیم محتوای پستمون تودلیه یا خودنویس!
از همین اشتباها؛) -
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@b-a-h-a-r
شیمی رو من خودم بین دروس اختصاصی بعد از زیست از همه بیشتر دوسش دارم اول چون اکثر سوالاش مثل همن دوم واسه اینه که کلا سوالاشو آدم میفهمه و سومیشم والله نمیدونم واسه چی ولی خوشم ازش میاد ولی باور کن بعضی اوقات میگم بهم فحش بدن ولی محاسبات بهم ندن کی حال محاسبات داره بخدا -
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی بچه ها یه مسابقه هست به اسم فست تایپینگ بیاید ببینم اینقدر بیکاری در فضای مجازی چقدر شما رو فست تایپ کرده اگه خواستید بگید تا چالشو بذارم
چالششم اینه که چند تا کلمه میده میگه که تو یک دقیقه بنویسشون هر کسی کلمه بیشتر نوشت برنده اس -
من هستم
-
- %(#69d5f0)[لب تشنه چند باشی، در ساحل تمنی؟]
%(#f783bf)[انداز خویشتن را در بحر بینهایات]
| عراقی |
dlrm انصافا تصویر عالیست باید محو تماشا شد
- %(#69d5f0)[لب تشنه چند باشی، در ساحل تمنی؟]
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه حس بدی دارم
مضطربم
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
راستی بچه ها یه مسابقه هست به اسم فست تایپینگ بیاید ببینم اینقدر بیکاری در فضای مجازی چقدر شما رو فست تایپ کرده اگه خواستید بگید تا چالشو بذارم
چالششم اینه که چند تا کلمه میده میگه که تو یک دقیقه بنویسشون هر کسی کلمه بیشتر نوشت برنده اسramses kabir من پایم
-
چالششم اینه که چند تا کلمه میده میگه که تو یک دقیقه بنویسشون هر کسی کلمه بیشتر نوشت برنده اسنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چالششم اینه که چند تا کلمه میده میگه که تو یک دقیقه بنویسشون هر کسی کلمه بیشتر نوشت برنده اسچندتا میتونی تایپ کنی؟
من رکوردم 200 -
بچه ها امتحان دارم و زیادم وقت ندارم کسی میدونه چند درصد درشت مولکول ها پلیمرن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا