-
@_JANA_ نیلو جان یه توضیح ریز میدی ؟
-
این پست پاک شده!
-
reihann در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
روانین دیه
من خودم نصف دوستام که تو گروه موسیقیمون بودن از گروه رفتن و یه گروه راک راه انداختن
بعد الان قیافه هر کدومشو ببینی شدن عینهو جن
تازه مثل آدم گیتار نمیزنن سرشونو مثل گاو بالا پایین میکنن میزنن رو گیتارنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
روانین دیه
من خودم نصف دوستام که تو گروه موسیقیمون بودن از گروه رفتن و یه گروه راک راه انداختن
تازه مثل آدم گیتار نمیزنن سرشونو مثل گاو بالا پایین میکنن میزنن رو گیتارآدم باید یکم رمانتیک باشه
یکم کلاسیک
نه مثه اعراب جاهلیت
حاجی
اینجا خیلی وقته شهره -
روانین دیه
تازه مثل آدم گیتار نمیزنن سرشونو مثل گاو بالا پایین میکنن میزنن رو گیتارramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
روانین دیه
تازه مثل آدم گیتار نمیزنن سرشونو مثل گاو بالا پایین میکنن میزنن رو گیتارازاینجور ادما بدم میاد
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
روانین دیه
تازه مثل آدم گیتار نمیزنن سرشونو مثل گاو بالا پایین میکنن میزنن رو گیتارازاینجور ادما بدم میاد
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهreihann تازشم تو اگه کنسرتهای راکو ببینی وسط کنسرت که میرسن بین طرفدارا دو گروه درس میکنن گروه راست گروه چپ بعدش یه خط می کشن وسط و وقتی میخواد اهنگ به اوجش برسه اینا مثل کرگدن می ریزن رو سر هم دیگه و همرو تا جایی که می تونن میزنن اون خواننده ها هم آخر کنسرت یه گیتار بر میدارن و تو هوا میچرخوننش بعد مثل گاو این گیتار رو میزنن میشکونن اصا یه وضعیه
تازه خدا را شکر تو ایران همون اخریه مجازه -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب فعلا همگی
-
reihann تازشم تو اگه کنسرتهای راکو ببینی وسط کنسرت که میرسن بین طرفدارا دو گروه درس میکنن گروه راست گروه چپ بعدش یه خط می کشن وسط و وقتی میخواد اهنگ به اوجش برسه اینا مثل کرگدن می ریزن رو سر هم دیگه و همرو تا جایی که می تونن میزنن اون خواننده ها هم آخر کنسرت یه گیتار بر میدارن و تو هوا میچرخوننش بعد مثل گاو این گیتار رو میزنن میشکونن اصا یه وضعیه
تازه خدا را شکر تو ایران همون اخریه مجازهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
reihann تازشم تو اگه کنسرتهای راکو ببینی وسط کنسرت که میرسن بین طرفدارا دو گروه درس میکنن گروه راست گروه چپ بعدش یه خط می کشن وسط و وقتی میخواد اهنگ به اوجش برسه اینا مثل کرگدن می ریزن رو سر هم دیگه و همرو تا جایی که می تونن میزنن اون خواننده ها هم آخر کنسرت یه گیتار بر میدارن و تو هوا میچرخوننش بعد مثل گاو این گیتار رو میزنن میشکونن اصا یه وضعیه
تازه خدا را شکر تو ایران همون اخریه مجازهخیلی مزخرفن که
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا زلزله
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا بسه د یه خسته شدیم
-
بچه ها خیلی بی حوصلم
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا نمردیم مرحله بعدی و دیدیم