-
@Amir-bernousi منظورتون پایان باز و ذهن مخاطب درمورد دختره؟
هوم اخرش رو جوری نوشتید که تراژدی عملا روی سرباز تمرکز داره و فکر مخاطب به سمت بعد دختر و خودکشیش نمیره... یعنی مجابش نمیکنید که بهش فکر کنه و حتی این ک سرباز کی بودنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo خب یه دقت میخواد که بفهمه مخاطب چه ااتفاقی افتاده
نویسنده گفته کلی تیراندازی شده، بعد تو این مدت تیراندازی کبوتره از جاش جم نخورده، بعد با یه صدای تک تیر بلند شه از جاش؟ -
بر ظبل شادانه بکوب
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b مرسی بابت سریالا
-
@Amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@fatemeh_banoo همون کلیدر محمود خودمون
?
بخش بارون و هواش و...
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo من فقط میدونم درس 5 سال دوم محمود دولت آبادی : کلیدر، جای خالی سلوچ، لایه های بیابانی :|
-
بر ظبل شادانه بکوب
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بر ظبل شادانه بکوب
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b محرمه اقا
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@reza-a
خواهش میکنم قابلی نداشت ( :
ندیده بودین ؟
معروفن ولی منم ندیدم -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@D-fateme-r
نه رئال گل خورد -
@fatemeh_banoo خب یه دقت میخواد که بفهمه مخاطب چه ااتفاقی افتاده
نویسنده گفته کلی تیراندازی شده، بعد تو این مدت تیراندازی کبوتره از جاش جم نخورده، بعد با یه صدای تک تیر بلند شه از جاش؟@Amir-bernousi ببینید داستانتون داره تو اوج شروع میشه داره ی مسیر پر هیجان رو میره جلو بخش اول داستان روی دختر زوم کرده اما وقتی میره تو اغوش پسر نویسنده با این ی جمله تمام تمرکز مخاطبش رو میبره رو پسر و بعد هم سریع بهش شلیک میکنن
این باعث میشه تراژدی که برای سرباز اتفاق میوفته هیچکس به پایان دختر فکر نکنه وشاید متوجهش نشهبه هرحال از خوبی داستان کم نمیشه
-
@m__saDra__b محرمه اقا
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-bernousi
شت ... :|
اقا فعلا فقظ ظبل رو بکوبین تا بعد -
@reza-a
خواهش میکنم قابلی نداشت ( :
ندیده بودین ؟
معروفن ولی منم ندیدمنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b فقط وایکینگ ها رو تموم نکردم که با تلاشی بی وقفه تا اخر ماه به این مهم جامه ی عمل خواهم پوشید
-
@D-fateme-r
نه رئال گل خوردنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@D-fateme-r
نه رئال گل خوردعه میگم برادرم هم گفت خداروشکر (با لحن مهران مدیری :| )
-
@Amir-bernousi ببینید داستانتون داره تو اوج شروع میشه داره ی مسیر پر هیجان رو میره جلو بخش اول داستان روی دختر زوم کرده اما وقتی میره تو اغوش پسر نویسنده با این ی جمله تمام تمرکز مخاطبش رو میبره رو پسر و بعد هم سریع بهش شلیک میکنن
این باعث میشه تراژدی که برای سرباز اتفاق میوفته هیچکس به پایان دختر فکر نکنه وشاید متوجهش نشهبه هرحال از خوبی داستان کم نمیشه
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo بیدل زیاد میخوندم اون موقع
فک کنم تاثیرات اونه
-
@fatemeh_banoo من فقط میدونم درس 5 سال دوم محمود دولت آبادی : کلیدر، جای خالی سلوچ، لایه های بیابانی :|
@Amir-bernousi اون بخشی که تو شب دارن مأمورا میبرنش فقط ی فرق دارن اون که شما دارید با شدت میرید جلو و کلیدر با ذهنتون بازی میکنه و اجازه میده تصور کنید
-
@m__saDra__b فقط وایکینگ ها رو تموم نکردم که با تلاشی بی وقفه تا اخر ماه به این مهم جامه ی عمل خواهم پوشید
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-a
منم بریکینگ بد رو تموم میکنم تا اخر ماه -
@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@D-fateme-r
نه رئال گل خوردعه میگم برادرم هم گفت خداروشکر (با لحن مهران مدیری :| )
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r
خداروشـُـُـُکـررر
-
@fatemeh_banoo بیدل زیاد میخوندم اون موقع
فک کنم تاثیرات اونه
@Amir-bernousi مادرم میگه توی داستان به مخاطب باید فرصت فکر کردن داد این خیلی مهمه
اما این که ما بایک جمله مخاطب رو وادار کنیم فکر کنه باعث کج فهمیش میشه -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا واقعا سربازی کی بودش
?
-
@reza-a
منم بریکینگ بد رو تموم میکنم تا اخر ماهنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b بزن زنگوووو
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نوحه با صدای زن حرومه ؟ :|
-
نوحه با صدای زن حرومه ؟ :|
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r علت اصلی قعر دوزخ