-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی بار خواستم شاعرانه درمورد دلتنگی حرف بزنم
اگه گذاشتی -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
"کاش ی وقتایی بفهمیم وقتی ی نفر داره تلاش میکنه که رکورد خودش رو بزنه وقتی داره برای زندگیش میجنگه تایم خالی هاشو به جای هدر دادن با درس پر میکنه.. حالا اگر بخواد زکات علمشو بزاره دراختیار بقیه چرا باید بزنیم تو پرش که یهو به خودش بیاد ببینه لال شده
کاش یاد بگیریم جای تو ذوق زدن و یاوه گفتن انرژی باشیم برای هم دیگه.. نه این که فقط طلبکاری کنیم و همو قضاوت کنیم و کاستی هارو بهم یاداوری کنیم
دورمون پر شده از آدمای پوچ که بلدن خوب حرف بزنن"- انصافا بیاین ادم باشیم ...
- انصافا بیاین ادم باشیم ...
-
ی بار خواستم شاعرانه درمورد دلتنگی حرف بزنم
اگه گذاشتینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
- از اهنگای مورد علاقم بود :|
- از اهنگای مورد علاقم بود :|
-
@maryam-_-sh
یه لحظه این اقا گفتن نمیشه قلبم اومد تو دهنم
منم خوندم ..
چند تا سایت مختلف خوندم..نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77
خانم من با شما شوخی ندارم که
شما می تونی برید سایت سازمان سنجش و ببینیدکه آخرین مصوبه مربوط به فروردین ۹۸ که توش نوشته نمی شه کنکور رو انتخاب کرد
تازه در مورد تاثیر نمرات نهایی هم فعلا تصمیم گیری نشده -
"کاش ی وقتایی بفهمیم وقتی ی نفر داره تلاش میکنه که رکورد خودش رو بزنه وقتی داره برای زندگیش میجنگه تایم خالی هاشو به جای هدر دادن با درس پر میکنه.. حالا اگر بخواد زکات علمشو بزاره دراختیار بقیه چرا باید بزنیم تو پرش که یهو به خودش بیاد ببینه لال شده
کاش یاد بگیریم جای تو ذوق زدن و یاوه گفتن انرژی باشیم برای هم دیگه.. نه این که فقط طلبکاری کنیم و همو قضاوت کنیم و کاستی هارو بهم یاداوری کنیم
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b انرژی دادن نخواستیم
فقط کاش قضاوت نمیکردن - انصافا بیاین ادم باشیم ...
-
@m__saDra__b انرژی دادن نخواستیم
فقط کاش قضاوت نمیکردننوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
نمفهمن دیگه کاریشون نمشه کرد -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر دلم میخواد واسه عاشورا برم روستامون یا برم یزذئ
ولی متنفرم ازاینکه بهم بگن اینکار کن اینکار ن
متنفرم از حرفاشون
همون اتاق خودم بهتره:-) -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b
الآن با من بودی؟ - انصافا بیاین ادم باشیم ...
-
@m__saDra__b
الآن با من بودی؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh شما چرا همه چیز ب خودت میگیری:-\
-
@maryam-_-sh
نمفهمن دیگه کاریشون نمشه کردنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__saDra__b اره
-
moein_alizadeh شما چرا همه چیز ب خودت میگیری:-\
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
آخه همین الآن یه چیزایی تو تاپیک نظام قدیم گفتم
و در ضمن من کی به خودم همه چیزو گرفتم؟ -
@maryam-_-sh
آخه همین الآن یه چیزایی تو تاپیک نظام قدیم گفتم
و در ضمن من کی به خودم همه چیزو گرفتم؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh اهان
من اونجا رو نخوندم:-\ -
moein_alizadeh اهان
من اونجا رو نخوندم:-\نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh
شما کاربر جدیدی؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط athenaa انجام شده
دعوا نکنید
moein_alizadeh
@maryam-_-sh
بیاید برا من گریه کنید ک انتخاب واحدم فعلا ۶ واحدش پا در هواست
هیچوقت اونی نمشه ک من میخوام -
@maryam-_-sh
شما کاربر جدیدی؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh اوممم فک نکنم
پارسال بهمن اومدم اینجا فک کنم -
دعوا نکنید
moein_alizadeh
@maryam-_-sh
هیچوقت اونی نمشه ک من میخوامنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathenaa ن دعوا نمیکنم ک...
اخی
ایشاا...ک موفق باشید -
دعوا نکنید
moein_alizadeh
@maryam-_-sh
هیچوقت اونی نمشه ک من میخوامنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathenaa منم هیچ وقت چیزایی ک خواستم نشد چراااا؟
-
دعوا نکنید
moein_alizadeh
@maryam-_-sh
هیچوقت اونی نمشه ک من میخوامنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathenaa
به جان مادرم دعوا نمی کنم ههههه
نمی دونم چرا هر جا می رم همه بهم می گن دعوا داری؟ -
دعوا نکنید
moein_alizadeh
@maryam-_-sh
هیچوقت اونی نمشه ک من میخوامنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دعوا نکنید
moein_alizadeh
@maryam-_-sh
هیچوقت اونی نمشه ک من میخوامچه رشته ای؟
-
athenaa
به جان مادرم دعوا نمی کنم ههههه
نمی دونم چرا هر جا می رم همه بهم می گن دعوا داری؟moein_alizadeh حس کردم دعواس
داوا نکنید
داوا