-
بهاره
ببین ..
نه حرفایِ احساسی بهت کمک میکنِ ..
نه دلسوزی ..
نه حتی با گریه آروم میشی ..
میدونَم ..
شرمنده ولی ..
امشبُ باید بگذرونی ..
با سردرد ..
با قرص هم خوب نمیشی ..
میدونم ..!
شرمنده ولی ..
باید امشبُ هم درد بکشی ..!
.
میگذرد ..
سخت
اما میگذرد ..! -
MILAD گفته است:
@ماندانا80 :| نقاشی بکشید
من متنفرم از نقاشی وقتی تو مدرسه هم میخواستن مامان یاداییم میکشیدن
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ماندانا80 منظورم خط خطی رو کاغذه انرژی که دارید میتونید تخلیه کنید
من خودم بخاطر اینکه فشار زیادی دارم انرژی زیادیمیگیرم تخلیه میکنم ( انرژی منظورم اینه از چیزی بترسم استرس داشته باشم تحت فشار شدید باشم عصبی باشم )
خط خطی میکنم میدوم یا هرچیزی حتی شده 1 ساعت دویدم و راه رفتم -
marylb
منظورت رو توضیح بده :|نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r
الان تصمیم گرفتم کل نظراتمو بنویسم توی کاغذ بعد بفرستم برای فاطمه خانم، شاید گذاشتمش اینجا. شمارم تگ میکنم
پ.ن: ببخشید حال مناسبی برای توضیح ندارم -
researcher گفته است:
developer
عاقا من اصلا منظورم یه چیز دیگه بود اونروزمن اصلا نمیدونم اون روز چی شده
ولی خودم بعضا پیامای میلادو درک نمیکنم
بعد به خودم میگم که مگه قرار بود درک کنی؟ -
سلامی دوباره
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@researcher قرص منظورم آهنگ شهراب شب پره
برام جالبه اهنگاش میخندم خودم مخصوصا موزیک ویدیو هاش برای همین گفتم
-
@ماندانا80 منظورم خط خطی رو کاغذه انرژی که دارید میتونید تخلیه کنید
من خودم بخاطر اینکه فشار زیادی دارم انرژی زیادیمیگیرم تخلیه میکنم ( انرژی منظورم اینه از چیزی بترسم استرس داشته باشم تحت فشار شدید باشم عصبی باشم )
خط خطی میکنم میدوم یا هرچیزی حتی شده 1 ساعت دویدم و راه رفتمنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMILAD گفته است:
@ماندانا80 منظورم خط خطی رو کاغذه انرژی که دارید میتونید تخلیه کنید
خط خطی میکنم میدوم یا هرچیزی حتی شده 1 ساعت دویدم و راه رفتمخیلی هم جالب وزیباست ایده تون
-
@D-fateme-r
الان تصمیم گرفتم کل نظراتمو بنویسم توی کاغذ بعد بفرستم برای فاطمه خانم، شاید گذاشتمش اینجا. شمارم تگ میکنم
پ.ن: ببخشید حال مناسبی برای توضیح ندارم -
@researcher قرص منظورم آهنگ شهراب شب پره
برام جالبه اهنگاش میخندم خودم مخصوصا موزیک ویدیو هاش برای همین گفتم
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
هردو هم جنس باشن بهتره
عادت هم نمیکنن
قراره درس بخونه نظارت بشه نه صبح تا شب بشینه خاطره تعریف کنه کاگه الا مشاور داشته باشه
خیلی حقیقی مثل بقیه مشاورا باشه نه زیادی بزاره نه کم
خود بچه ها اعلام کنن که تو چه زمینه ای میتونن کمک کنن به بقیه
روش برنامه ریزی علارغم اینکه مهمه اماا بنظرم یه جورایی مثل حاشیه شده همه بلدن هر روشی که باهاش نتیجه بیرن خوبه
چیزی که زیاده روش مطالعه منتها اجرا شدنشه که سخته ... یه جورایی نظارت لازمه یا یه رقابت یا یه تشویق و انگیزه
که مشاورا خوب میتونن نقش ایفا کنن -
میدونستید اگر بعد از دعا کردن نگید آمین اون دعا میره تو هرزنامه ایمیل های خدا ؟
.
منم نمیدونستم -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
عاقا اصلا دانش آموز هم خودش باید مراعات کنه دیگه:|
حاشیه نداشته باشه و نسازه:|
از صب تا شب دردودل؟؟:| -
MILAD گفته است:
@researcher وقتی درمورد ادما صحبت میکردیم گفتید آدما با هم متفاوتن !
من اینجوری تخلیه میشم خط خطی میکنم کاغذومثلا یه کلمه مینویسید بعد روی اون کلمه مینوسید ؟ و کلمه ی بعدی هم روی اون ؟
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r یه کاغذ میگیرم دستم شکل میکشم بی معنی ومفهوم حتی شده بعضی وقتا کاشی های حیاطمون رنگش پخش شده یه ادمایی رو تصور میکنم روی شکلاشو ن با اون ایده تصویر میکشم :|
برای کلمات فقط یبار درگیری ذهنیمو مینویسم دورش خط میکشم خیلی زیاد خط میکشم -
مصرف روانگردانها از زمان حضرت مولانا رواج داشته ، مثال :
باغ سلام ميكند ، سرو قيام ميكند
سبزه پياده ميرود ، غنچه سوار ميرسد
.
-
@D-fateme-r یه کاغذ میگیرم دستم شکل میکشم بی معنی ومفهوم حتی شده بعضی وقتا کاشی های حیاطمون رنگش پخش شده یه ادمایی رو تصور میکنم روی شکلاشو ن با اون ایده تصویر میکشم :|
برای کلمات فقط یبار درگیری ذهنیمو مینویسم دورش خط میکشم خیلی زیاد خط میکشمنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMILAD گفته است:
@D-fateme-r یه کاغذ میگیرم دستم شکل میکشم بی معنی ومفهوم حتی شده بعضی وقتا کاشی های حیاطمون رنگش پخش شده یه ادمایی رو تصور میکنم روی شکلاشو ن با اون ایده تصویر میکشم :|
برای کلمات فقط یبار درگیری ذهنیمو مینویسم دورش خط میکشم خیلی زیاد خط میکشممنم این مرض رو دارم
برا همین پرسیدم :|
خیلی هم موثره.
رو این روش غیرت دارم اصن -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@researcher هوم عجب .
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پروفم خیلی قشنگه
-
@D-fateme-r
پ.ن: ببخشید حال مناسبی برای توضیح ندارمنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarylb
اره تگم کن ((:
بیخیال بابا راحت باش ((: -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس گفته است:
پروفم خیلی قشنگه
بله خودتم خیلی قشنگی