-
AMH بله
این پست پاک شده! -
بله داره زیاد داره
-
Zahra Mohammadi 1 چه جالب موهای منم خیلی پرپشته و موقع شونه کردن تقریبا روش 40 دیقه وقت میزارم فرم هس تازه خیلی سخته خیییلی
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo
خیلی هم قشنگه موی فر(بماند که بچه ها ببعی صدام میزنن)
-
fatemeh ganjkhanloo شماره (2) ساده ولی بلند
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJohn Wick من خودم فرفری دوست دارم جون واسه خودم اینجوریه ولی دوس ندارم همون بلند و صاف قشنگه چون راحت تره
-
John Wick من خودم فرفری دوست دارم جون واسه خودم اینجوریه ولی دوس ندارم همون بلند و صاف قشنگه چون راحت تره
fatemeh ganjkhanloo آره ساده و بلند
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریپیت افتر می: هپی نیو یر
بععععععععع -
fatemeh ganjkhanloo
خیلی هم قشنگه موی فر(بماند که بچه ها ببعی صدام میزنن)
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Mohammadi 1 خودمون باید از خودمون و موهامون حمایت کنیم دوست من موهای خیلی بلندبی داره تقریبا 1 و نیم متر صافم هس مدرسه که بود عادت داشت بهم بگه سیم ظرفشویی دلم براش تنگ شده
-
Zahra Mohammadi 1 خودمون باید از خودمون و موهامون حمایت کنیم دوست من موهای خیلی بلندبی داره تقریبا 1 و نیم متر صافم هس مدرسه که بود عادت داشت بهم بگه سیم ظرفشویی دلم براش تنگ شده
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo
منم دلم برای ببعی گفتنای رفیقم تنگ شده🥺
میگفت ببعی منم پاندا میگفتم بش -
ریپیت افتر می: هپی نیو یر
بعععععععععنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Mohammadi 1 ای بابا موهای ما خیلی هم قشنگه پس اگه اینجوری نیس چرا خیلیا تو عروسیا موهاشونو فر میکنن واسه ما خدادادیه ولی تو میفهمی که چقد نگهداشتنش سخته امان از شستنش که یه ساعت طول میکشه
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پسر-تیر بله کسانی هستند که گوش فرا میدهند به سخنان شما
-
fatemeh ganjkhanloo
منم دلم برای ببعی گفتنای رفیقم تنگ شده🥺
میگفت ببعی منم پاندا میگفتم بشنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Mohammadi 1 پاندا ؟ مدل موی خاصی داشت ؟
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پسر-تیر چطور بود
انشالله موفق باشین -
Zahra Mohammadi 1 ای بابا موهای ما خیلی هم قشنگه پس اگه اینجوری نیس چرا خیلیا تو عروسیا موهاشونو فر میکنن واسه ما خدادادیه ولی تو میفهمی که چقد نگهداشتنش سخته امان از شستنش که یه ساعت طول میکشه
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo اره سخته شونه کردن و نگه داشتنش ولی کوتاه نگه داشتن سختتره از مغنعه میزنه بیرون خیلی بد میشع
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تهرانو بازم زدن؟؟؟
کی خبر داره؟ -
Zahra Mohammadi 1 پاندا ؟ مدل موی خاصی داشت ؟
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo نه دوتامونم اضافه وزن داریم