-
Amin-Mehraji در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آفرین! پس پوله که مهمه! شگردش هم اینجوریه که دوره و فیلم ناقص و نصفه و نیمه میسازیم، یا بعضی مباحث رو تدریس نمی کنیم بعد میگیم ملت بیایید همایش بخرید! بعد ادعا هم داریم که 0تا100 ها کامله! بر پدر دروغگو لعنت! اگرم من دروغ میگم بر پدر و مادر و جد و آباد پدری و مادری من دوصد لعنت!
من خودم از جمله کسایی هستم ک عاشق آلا هستم
ولی دلیل نمیشه چشم از روی حقایق بست
اوایل میدیم خیلی افراد توتاپیک چجوری باآلا اشنا شدید
میگفتن فقط دنبال تدریس خوب بودیم و هیچ جا نداشتیم
و سردرگم تو اینترنت بودیم
اماالان چی
قبول قبول همایش الا دربرابربقیه موسسات هیچی هزینه بالایی نمیگیرن
اما اون موسسات از روز اول هم واسه پول بودن
اما آلا چینوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh
الان باز اسم بگم ، حضرات سینه چاک میان میگن تو عامل موسسات دیگه هستی و فلان و اینا ولی همین قدر میگم که همین پارسال ( امسال رو خبر ندارم ) یکی از همین موسسه های به قول شما فقط به فکر پول 1500 تا دانش آموز بی بضاعت رو بورسیه کرده بود. موسسه ای که دبیرهاش کلاس خصوصی هاشون جلسه ای 500 تومنه. پس فکر نکنید وقتی یه دبیر دست سوم بیارن که رایگان درس بده خبریه! واسه اینه که اگه بخواد پولی درس بده اصلا 1 نفر هم نمیره سر کلاسش
-
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@MaryaM-_-sh
الان باز اسم بگم ، حضرات سینه چاک میان میگن تو عامل موسسات دیگه هستی و فلان و اینا ولی همین قدر میگم که همین پارسال ( امسال رو خبر ندارم ) یکی از همین موسسه های به قول شما فقط به فکر پول 1500 تا دانش آموز بی بضاعت رو بورسیه کرده بود. موسسه ای که دبیرهاش کلاس خصوصی هاشون جلسه ای 500 تومنه. پس فکر نکنید وقتی یه دبیر دست سوم بیارن که رایگان درس بده خبریه! واسه اینه که اگه بخواد پولی درس بده اصلا 1 نفر هم نمیره سر کلاسش
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MaryaM-_-sh
جای حرفی نمیمونه واقعا
-
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط Amin-Mehraji انجام شده
@M-an سلام خانوم مدیر. می دونم از من خوش تون نمیاد و البته دل به دل هم راه داره ولی مجبور شدم شما رو منشن کنم چون به ذهن مخاطب مطلب غلطی رو وارد می کنید.
کیفیت ، کمیت نیست که میگید : کیفیت کمیتی نسبی هست.البته هر بچه ای که وارد دبیرستان شده باشه و آمار خونده باشه این رو می فهمه و تو کتابش خونده.
-
@MaryaM-_-sh
Amin-Mehraji مگ دبیرای اینجا دست سومن؟
-
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMono
بله ، در غیر این صورت فرارین :))))))))))))))) -
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب دردسریه این کنکور
عادم نمیفهمه پیش کی بره کدوم کتابو بگیره کدوم موسسه بره ....
تازه ایندمونم بهش گره خورده
سخته خداوکیلی ... میترسم یکی دوسال از بهترین دوران عمرمو ک هیچوخ برنمیگرده صرف کنکور کنمو تهشم هیچی ک هیچی .....
خدایا امیدمون ب خودته -
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط Amin-Mehraji انجام شدهاینجا یه مهندس ثابتی درست درس میده یه دونه هم آقای ناصح زاده
-
اینجا یه مهندس ثابتی درست درس میده یه دونه هم آقای ناصح زاده
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نگید اقای موقاری هم ن؟
-
عجب دردسریه این کنکور
عادم نمیفهمه پیش کی بره کدوم کتابو بگیره کدوم موسسه بره ....
تازه ایندمونم بهش گره خورده
سخته خداوکیلی ... میترسم یکی دوسال از بهترین دوران عمرمو ک هیچوخ برنمیگرده صرف کنکور کنمو تهشم هیچی ک هیچی .....
خدایا امیدمون ب خودتهنوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط MaryaM._.sh انجام شدهAbnormal ی مسیر نادرست تو کنکور خیلی میتونه آسیب بزنه
خودم ضربه ش رو بد خوردم
قبل از استفاده از هرمنبعی هم تحقیق کنید نظرات رو بخونید
ومطمئن شید بعد وقت بذارید روش -
Mono
بله ، در غیر این صورت فرارین :)))))))))))))))Amin-Mehraji ینی چی فرارین؟
-
Amin-Mehraji در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نگید اقای موقاری هم ن؟
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh
آقای موقاری هم نیم ساعت که درس قراره بده ، یک ربعش رو میره رو منبر پند و نصیحت و موعظه می کنه. یهو وسط درس میزنه به حاشیه رشته کلام از دست و ذهن دانش آموز در میره
-
Amin-Mehraji اقای موقاری که همه نکاتشون توی تست ها هس!
-
@MaryaM-_-sh
آقای موقاری هم نیم ساعت که درس قراره بده ، یک ربعش رو میره رو منبر پند و نصیحت و موعظه می کنه. یهو وسط درس میزنه به حاشیه رشته کلام از دست و ذهن دانش آموز در میره
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji تاالان ک اینجور نبوده
-
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMono خوبن دیگه
-
نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعععععععععععع هست؟ پس بی زحمت کارنامه آزمونت که درصد زیستت توش باشه رو بذار.