-
AMH نه مطمعن باش همیشگی نیست مال منم داره تموم میشه دورش احساس میکنم هر ادمی تو زندگیش حداقل باید این دوره رو تجربه کنه
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH خدا اون بنده هایی رو که بیشتر از همه دوست داره بیشتر و سخت تر ازمایش میکنه چون میدونه از پسش بر میان
اجی کاره ما از این حرفا گذشته خودت میگی بیشتر اما .................
-
@اسمان-آبی باید ببینیم چه میکنن با این کنکور، یه مشت آدم بی ارزشو گذاشتن برای ارزیابی
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo ایشاللع که همین جوری باشه
حالم زود خوب شه جهنمی نشم -
AMH نه دیگه نشد نا شکری نکن من به اثرات شکر گذاری اعتقاد کامل دارم که تاثیر بسیار مستقیم روی مشکلات داره
موفق میشی حتما نا امید نباش -
AMH ز دردی من سخن گویم تو را دل
که دردی از نهان ما هویداست
کان درد ار رود در کوه و سنگان
شود کوه آتش و تفتان زلیخاست -
قبلا میشد ادم پستای خودشم گزارش بده
الان نیست حیف -
AMH انشالله شما مگه تو یکی از بهترین جا های دنیا زندگی نمیکنی ؟ مگه مشهدی نیستی ؟ میدونی چه نعمت بزرگیه فقط میتونم بگم خوش بحالت
-
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH نه دیگه نشد نا شکری نکن من به اثرات شکر گذاری اعتقاد کامل دارم که تاثیر بسیار مستقیم روی مشکلات داره
موفق میشی حتما نا امید نباشفدات بشم من
یادمه تو همین تودلی خانم مریم گف از خدا ترک شدم من بهش گفتم ن همیشه هس اما الان خودم به همون اوضاع رسیدم -
۱۰ میلیون واسه یه فال
دیوونن ملت -
@اسمان-آبی دلار رفته بالا
-
-
@اسمان-آبی کاش فقط دیوونه بودن
-
@جهاد
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Amir-Bernousi
البت ک الان با اون ۱۰ تومن چیزیم نمیشه خرید ولی کلا یه عده خیلی دلِ خوشی دارن -
AMH شما بزرگواری ابجی خوش بحالت میدونی یکی از بزرگترین ارزو هام اینه که مشهد زندگی کنم برا همین با اینکه خیلی دوریم خیلی زیاد میام حرم و حالم برا چن ماه خوب میشه خدا رو شکر کن به خاطر این نعمت بزرگ
380181/846714