-
@Sh-E نمیدونم استان همسایتونو بگو
fatemeh ganjkhanloo سمنان
-
fatemeh ganjkhanloo منظورم این بود که لابد شهرتون خیلی آرمانیه که پسراتون تو مدرسه این مدلی رفتار میکنن. منظور بدی نداشتم
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E عیب نداره نه انصاف که داشته باشیم پسرای اون مدرسه اغلب درس خونن چون فقط تجربی و انسانین و خیلی هم مذهبی
-
@Sh-E نمیدونم استان همسایتونو بگو
fatemeh ganjkhanloo من مشهد زندگی میکنم گل گلی . خودتو اذیت نکن ...
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلت یه سبزه زاره
گُلای آبی داره -
fatemeh ganjkhanloo من مشهد زندگی میکنم گل گلی . خودتو اذیت نکن ...
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E ببخشید اینترنتم قطع شده بود
خوشبحالت خود مشهدی ؟ -
@Sh-E ببخشید اینترنتم قطع شده بود
خوشبحالت خود مشهدی ؟fatemeh ganjkhanloo آره .
-
fatemeh ganjkhanloo آره .
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E وایییییی واقعا خوشبحالت میگم من یکی از ارزوهام زندگی تو مشهده ولی خیلی دوریم به هر حال زیاد میام مشهد
-
@Sh-E عیب نداره نه انصاف که داشته باشیم پسرای اون مدرسه اغلب درس خونن چون فقط تجربی و انسانین و خیلی هم مذهبی
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo تا لان باید میرفتم، ولی خدایی این اهانت خاصیه به ریاضیا، رشته پرست
-
fatemeh ganjkhanloo تا لان باید میرفتم، ولی خدایی این اهانت خاصیه به ریاضیا، رشته پرست
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH وااا چرا مگه من چی گفتم؟
-
fatemeh ganjkhanloo تا لان باید میرفتم، ولی خدایی این اهانت خاصیه به ریاضیا، رشته پرست
SEPEHR ALIZADEH
نه زیاد -
SEPEHR ALIZADEH وااا چرا مگه من چی گفتم؟
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo توجیه خوب بودن اون پسرا رو رشتشون گفتی
-
fatemeh ganjkhanloo توجیه خوب بودن اون پسرا رو رشتشون گفتی
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH وایییی ببخشید نه اصن شما خوبید خخخ
جدی گفتم اونا مدرسشون همسایه دیوار به دیوار مدرسه ماست و فقط رشته هاشون انسانی و تجربیه ریاضی و هنر تو مدرسه ای دیگریست که من تا بحال نرفتم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با اجازه رفقا
و ضمنا اگه کمکی میکنه مثل اون سری
کافیه دیگه برید درساتون رو بخونید
بازهم وقت هست -
با اجازه رفقا
و ضمنا اگه کمکی میکنه مثل اون سری
کافیه دیگه برید درساتون رو بخونید
بازهم وقت هستنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH اره کمک میکنه من برم واقعا تا یه مدت طولانی نیام
-
DUH.
-
zzz r خوبم مرسی تو خوبی؟
-
zzz r
بقول یکی از دوستام اینو گاواشم قبول ندارن ولی بارتمئو قبولش داره :|__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zzz r
بقول یکی از دوستام اینو گاواشم قبول ندارن ولی بارتمئو قبولش داره :|
اگ بیرونش نکن وضعیتشون ازینم بدتر میشه
نمیفهمم چرا هنوز هس -
جیزز
شبکه تهران مانی هیست نشون میده
مشخصه یه ربع از جدول برنامه هاشون خالی بوده گفتن اینجوری پرش کنن -
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zzz r
بقول یکی از دوستام اینو گاواشم قبول ندارن ولی بارتمئو قبولش داره :|
اگ بیرونش نکن وضعیتشون ازینم بدتر میشه
نمیفهمم چرا هنوز هسzzz r
بازی با الاوس خوب بودن
همونجوری باشه راضی ایم واقعن .
شواهد حاکی از اینه که بلانُ میخوان بیارن -
zzz r
بازی با الاوس خوب بودن
شواهد حاکی از اینه که بلانُ میخوان بیارنsaaaionadms در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zzz r
بازی با الاوس خوب بودن
شواهد حاکی از اینه که بلانُ میخوان بیارننمیدونم
ولی مثل اینکه مسی ی حرفایی بهش گفته بوده ک خیلی بحث شد